Probleme ambreiaj/cutie Symbol 1,5 DCI, probleme ambreiaj/cutie
![]() ![]() ![]() |
Probleme ambreiaj/cutie Symbol 1,5 DCI, probleme ambreiaj/cutie
CiprianNistor |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Posibil ca mecanismul ambreiaj (disc/placa presiune/rulment) s-a defectat....si trebuie demontata cutia pentru schimb.
Cost piese 200-400 Cost manopera 200-400 This post has been edited by espacern: 27 Oct 2014, 12:09 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
CiprianNistor |
![]()
|
Multumesc mult ! Ideea e ca suplimentar imi creeaza probleme si un injector (supapa de retur) de ceva timp si cred ca s-a cam apropiat termenul de inlocuire, in plus bateria e si ea pe duca. Din acest motiv am intrebat, sa imi fac niste calcule pe hartie sa stiu daca o fac, sau o mai tin pe dreapta. Multumesc inca odata.
Din ce m-am uitat pe net nu pot demonta cutia in regim "home" sa pot inlocui kit-ul?! oricum nu am gasit ceva elocvent direct pt dci ci doar pt benzina. This post has been edited by CiprianNistor: 27 Oct 2014, 12:26 |
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate face in regim "home" daca ai experienta la centrarea discului.
Daca nu se centreaza perfect discul nu mai intra priza de la cutia de viteza. Asta pe langa alte "detalii" care implica demonarea cutiei:ulei cutie/planetare/suspendare motor/etc. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
CiprianNistor |
![]()
|
Am inteles ! Multumesc inca odata pentru promptitudine si raspunsuri !
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
srady |
![]()
|
Adrianr89 Group: Members Posts: 41 Joined: 8 July 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu as recomanda astfel de operatiuni sa fie facute home, am un prieten care a reparat dupa ureche anumite lucruri si pana la urma tot la service a ajuns si l-a costat mai mult decat daca se ducea din prima la service
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
1310 / Clio
2002/ 2003
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
kit ambreiaj si kit distributie de preferinta de schimbat in service, necesita elevator, cric pentru motor etc...in regim home riscurile sunt foarte mari, si nu ma refer la masina, ma refer la cel care sta sub masina.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 05:46 |