Info chedere
![]() ![]() ![]() |
Info chedere
cristocea1974 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 2
2004
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
si la mine s-a rupt cel de la portiera soferului si cand am auzit de 300 de lei (se gasesc doar originale) pentru o bucata de cauciuc... asa l-am lasat. Doar daca ai noroc sa gasesti la dezmembrari unul in stare buna...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) Renault_Clio_II_Symbol_15_dCi1.jpg ( Size: 69.03k ) Number of downloads: 501 |
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
2016 Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
stef2rad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 September 12 ![]() |
Salut, mai ai chederele? cat ceri pe ele? sunt noi?
|
--------------------
renault
clio
2005 1,4 8v
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
nu le mai am ...imi pare rau !
|
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
2016 Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.003 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
salut,
cum se monteaza chederul geamului de la usa sofer? cum se desface capacul triunghiular interior din dreptul oglinzii? am luat unul sh si observ ca intra 0.5m si in usa..... This post has been edited by wolfin: 30 Oct 2014, 09:53 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
cu o surubelnita lata, eventual infasurata intr-o carpa(ca sa nu zgarii vopseaua) .triunghiul e prins in trei stifturi(moate) din plastic .il ridici din toate partile, apoi tragi usor cu mana ca iese...
ca sa schimbi chederul geamului, culisa aia ,cred ca trebuie sa scoti geamul de tot... ai grija ca geamul are un ghidaj din plastic , care se plimba plin cheder. succes This post has been edited by vasilecool: 30 Oct 2014, 14:01 |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.003 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
aha..deci pass..mai sparg si geamul
ideea e ca am cumpart unu sh cu 20 lei pentru a-l schimba pe cel actual datorita faptului ca am avut montate paravanturi la geamuri. acum ca le-am dat jos la 70 incepe vaju. probabil nu mai calca bine s-a distantat -cheder vs geam. o sa incerc sa incarc cu mastic pe interiorul chederului sau cumpar paravanturi noi (cel de la sofer e spart) stiu problema cu aerul din stalp care se sparge dar ala incepea la 120+ This post has been edited by wolfin: 30 Oct 2014, 14:50 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
daca lucrezi cu atentie, n-ai de ce sa spargi geamul... iese foarte usor .scoti fata usii, lasi macaraua intr-o pozitie convenabila si vezi ca geamul are o gaura in care intra un mot din plastic de la macara .pe partea opusa, adica spre exterior ,are o siguranta care iese destul de usor .apoi impingi motul ala din gaura si lasi geamul sa alunece in jos pe langa macara .apoi trebuie rotit intr-un fel ca sa il poti scoate prin partea de sus .trebuie sa scoti si periile de curatare ale geamului . chederul in sine, nu stiu cum iese .
eu mi-am pus zilele trecute geamuri electrice si d-aia iti zic... oricum, daca iti mai iei parasolare, incearca sa le pui pe afara . e mai inestetic dar nu fortezi geamurile . succes |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:19 |