Dispare apa din vas, 2.2 DCI
![]() ![]() ![]() |
Dispare apa din vas, 2.2 DCI
holtandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 April 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour 2.2 DCi
- BH 59 EIH
2003 / Dynamique If there is no struggle, there is no progress.
|
|||
dezrosiori |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 April 13 ![]() |
daca nu ai scurgeri pe nicaieri, inseamna ca nu ti-a aerisit bine sistemul cand ti-a schimbat radiatorul, acelasi lucru am intampinat si eu la schimbarea distributiei si pompei de apa, am completat de 2-3 ori si apoi a revenit la normal.
|
--------------------
renault
Megane
2000
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Subscriu si eu ce spune colegul, am schimbat distributia si am mers cam 2 saptamani, pana sa vad ca nu mai am apa deloc in vas.
M-am speriat, m-am dus in clipa aia la mecanic, am bagat 2 litri de apa cu antigel amestecat, acum nu mai curge. Explicatia consta in faptul ca instalatia nu a fost aerisita bine dupa schimbarea pompei de apa, si mai mult, odata cu venirea frigului am folosit incalzirea mai intens, aceasta redirectionand apa de pe sistemul de racire. Deci desi masina avea lichid, avea insuficient si nu se mai vedea nivelul in vas. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Cat de sigur esti ca nu ai scurgeri? Ca sa fii sigur de asta, trebuie dat jos scutul motor, si dupa un drum de cateva zeci de km, sub masina parcata aseaza o bucata de carton curat. Daca dupa cateva ore, cartonul e curat, atunci putine sanse sa ai scurgeri de lichid. Daca ai scut la masina e mai greu sa vezi picaturile de lichid. La mine era spart (cand l-am dat jos s-a facut bucatele) blocul de plastic in care intra termostatul
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
holtandrei |
![]()
|
QUOTE(gsalexandru @ 11 Dec 2013, 22:26) Cat de sigur esti ca nu ai scurgeri? Ca sa fii sigur de asta, trebuie dat jos scutul motor, si dupa un drum de cateva zeci de km, sub masina parcata aseaza o bucata de carton curat. Daca dupa cateva ore, cartonul e curat, atunci putine sanse sa ai scurgeri de lichid. Daca ai scut la masina e mai greu sa vezi picaturile de lichid. La mine era spart (cand l-am dat jos s-a facut bucatele) blocul de plastic in care intra termostatul N-am scut de 3 sapt pe masina, ma tot uit pe sub ea sa vad daca pisa pe unde o las ( ca o GUXA in calduri care isi marcheaza teritorul ![]() Azi am fost la un service, au gasit ceva colier destrans lau remediat, acum apa e la nivel, in urmatoarele zile vad daca mai scapa Mersi de ideea cu cartonul, am sa fac rost de unu maine, si dimineata cand ajung la lucru il pun sub masina Dar intradevar, daca nu mi-au aerisit bine instalatia, poate e dacolo, din cate am vazut, am racitor si la cutia de viteze ( e automata ) asa ca poate nu au procedat corect la umplerea instalatiei Am sa vad zilele urmatoare si revin apropo, daca ar fi caloriferul din masina fisurat, la 2L in 1 saptamana, trebuia sa se abureasca de numa, asai? Totodata, am citit ca se poate curata instalatia de racire cu apa si otet? este corect? This post has been edited by holtandrei: 12 Dec 2013, 21:41 |
--------------------
Renault
- BH 59 EIH
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Mare grija ca otetul este acid (nu stiu cat de bine face)
This post has been edited by gsalexandru: 13 Dec 2013, 00:28 |
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Este adevarat ca otetul are proprietati anti-septice foarte bune, dar la masina sincer nu am auzit nici eu sa se foloseasca, cred ca ar afecta unele garnituri si tuburi pe acolo. In plus de asta, antigelul este defapt un alcool industrial ( glycool daca nu ma insel ), si cam orice alcool curata bine, de la cel sanitar pana la cel de industrie, asa ca nu prea are rost sa cureti cu altceva pe acolo. Orice mizerie existenta a fost luata de antigel. Glycool se baga si in solutiile de spalat parbrize iarna, binenteles in proprortii mai mici de 10%, dar cert e ca nu lasa urme pe nicaieri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
holtandrei |
![]()
|
Ok am lamurit cu otetul, ramane apa, care inca nu a disparut din borcan azi, nici pe carton nu a ajuns, poate am norok, si a lipsit numa 3l, ramane de vazut in weekend, revin cu detalii
|
--------------------
Renault
- BH 59 EIH
|
|
silviu dars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
Daca continua sa iti dispara apa vezi si garnitura de ciulasa poate iti baga apa in ulei si daca desfaci busonul de la capacul de la culbutori se vede o spuma crem maronie.
Sa nu fie asa si sa nu fi fost bine aerisita. |
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
acelasi lucru il patesc si eu de cateva luni incoace tot bag cam 1 L pe luna de antigel.tot timpul cand ma uit e borcanul gol,daca ii scot capacul apa imi revine inapoi la nivel in borcan,recent am descoperit ceva fisuri in vas dar nu sunt sigur.Am scos si furtunul subtire de la vas si am suflat in el iar apa a facut circuitul pana a dat afara pe la Capac putin.sub ea nu curge m am uitat,urme nu am de ulei in vas si nici la buson,in urma cu o luna am schimbat uleiul si nu avea urme.
Dupa cum am spus recent am descoperit ceva urme de apa,umezeala sau ce este pe imbinatura de la vas dar nu sunt sigur daca e el de vina. Attached thumbnail(s) IMG_20141012_143740.jpg ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 193 IMG_20141012_143748.jpg ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 199 IMG_20141012_143818.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 187 IMG_20141012_143841.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 188 IMG_20141012_143845.jpg ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 184 |
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Vezi daca nu ai problema descrisa in topicul
http://www.reno.ro/pierdere-lichid-de-racire-t278840.html |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
si la mine e umed pe acolo dar am crezut ca e de la filtru de ulei.Ca am avut un mechanic foarte smecher la care am schimbat uleiul si anume el prima data mi-a desfacut filtrul de ulei dupa care s-a bagat sub masina sa desfaca busonul de la baia de ulei.
Pai si acolo pe langa filtru mai este si o mufa ceva ,pe langa aia e tot timpul umed la mine dar am crez ca a ramas patat de atunci cu nenea si uleiul. |
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
GeorgeCST |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 9 October 14 ![]() |
Cu pierdere de antigel ma lupt si eu de 3 luni. Poate ma ajuta cineva sa imi spuna daca stie o solutie de contrast (cum este la freon) dar folosita si la lichidul de racire .
|
--------------------
Renault
Laguna
- B 55 LCS
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 08:35 |