Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

copie talon?, sfat?

daniLaguna2
post 24 Aug 2015, 00:01
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: bucuresti

radiata nu mai trb sa fie pt ca sa radiat in momentul cand am schimbat numerele si cand am facut talon nou si scrie numele meu pe copia facuta de rar duplicatul la care masini... doar trb scoasa de la fisc la sector 2 unde apartie ala eu sunt la sector 3 si daia apare masina in 2 locuri cu impozit.. daca eram pe 2 nu mai era problema .. doar ca ma duc eu cu chitantele la 2 le arat ca am platit si le zic sa faca o cerere sa completeze ala ca nu mai are masina si etc ... si cam ata cred ... nici actul de vanzare cumparare nu il mai are )) ca e de acum 6 ani tranzactia )) .. mai are rost sa fac alt act nou ? de vanzare cumparare ?

--------------------
renault laguna2 - B-200-DNI 2003
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maryus_maryusss
post 24 Aug 2015, 06:09
Post #62

Membru autentic

Eu ma refeream la scoaterea de la fisc a aluia sa nu mai plateasca nu la radierea de la politie si nu mai trebuie sa faci alt cvc poate doar cred ca o sa ii dai vreo copie dupa al tau daca il mai ai plus ce ti-am scris eu mai sus.Nu stiu unde le-am pus eu pe ale mele ca iti ziceam exact toate actele de care are ala nevoie dar trebuie sa existe la fisc la ghiseul respectiv vreun afis ceva.

--------------------
renault megane si laguna 2 1997 hatchback si hatchback 2001
+
daniLaguna2
post 24 Aug 2015, 11:51
Post #63

Membru autentic

Am fost la fisc am vb la sectorul 2 și a zis ca datoria fostul proprietar trb achitată .. Și ca el este. Încă proprietar la 2 și ca să mă duc eu la 3 să iau dosar cu dovadă ca am achitat.. Și i am arătat certificatul de atestare fiscală la cei de la 2 și a zis ca e fals .. Și ca trb să achite să respectivă ca să poate să o radieze fostul proprietar .. Acum nush ce să fă. Să mă duc la 3 să le zic ca să transfere sumă la fisc către 2 ca am achitat eu .. .. Sumă este de 2000 lei pe 5 ani da eu am plătit impozit la 3 .. Și la 2 apare pe fostul proprietar ca nu e plătit .. Nu înțeleg cum să înscris mașină pe numele meu dacă zice ca certificatul e fals nu a rămas la poliție cel original sau la mine la sectorul 3 .. Ca mașină a fost vândută adică am luat o eu de la fiul proprietarului .. Și cum a putut să îmi aducă toate actele oki și eu să o pot înregistra ? Dacă achit sumă la 2 să se radieze ală .. Pot să îmi recuperesz bani de la 3 ? Sau să l facă transfer .. Ceva ast soluti

Attached thumbnail(s)
IMG_20150824_124105.jpg ( Size: 2.03mb ) Number of downloads: 179

--------------------
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
liman64br
post 24 Aug 2015, 12:07
Post #64

Membru autentic

incurcata situatie ....hai sa iti spun ce a patit nevastamea ,si-a schimbat domiciliul in afara orasul , toate actele inclusiv cele ale masinii au fost schimbate cu noua adresa , dupa aprox 5 ani i sa pus sechestru pe contul bancar si i sau retras fortat bani pentru ca nu sa achitat impozitul la masina in oras , masina fiind intre timp si casata prin rabla...drept urmare a fost la primarie in oras cu ceva dovada din comuna ca sa achitat impozitul in toata perioada lipsa si a primit banii inapoi in maxim 3 zile ......concluzia e ca DA a trebuit sa plateasca inca odata impozitul si in oras dupa care si-au dat seama de greseala si au returnat suma confsicata (a fost vorba de aprox 400 ron)

--------------------
renault laguna III 2014
+
espacern
post 24 Aug 2015, 13:05
Post #65

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

QUOTE(daniLaguna2 @ 24 Aug 2015, 11:51)
Am fost la fisc am vb la sectorul 2 și a zis ca datoria fostul proprietar trb achitată ..
Și i am arătat certificatul de atestare fiscală la cei de la 2 și a zis ca e fals ..
Și ca trb să achite să respectivă ca să poate să o radieze  fostul proprietar ..Ceva ast soluti

Ce te asteptai sa-si recunoasca greseala....si sa rezolve singuri eroarea?
Nu conteaza ce spun sa-ti dea o hartie care atesta asta....falsul adica!

Ti-am scris ca fara o dovada scrisa de la sectorul tau mergi degeaba sa rezolvi treaba altuia....acuma crezi?

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
daniLaguna2
post 24 Aug 2015, 13:10
Post #66

Membru autentic

Pai și eu în situația de mai sus ce fac? Ca masina are proprietar fostul în sectorul 2 și eu în 3 și fisul cred ca să ocupat de acte etc bla bla .. El mia dat actele făcute la rar și fiscal scos .. Și eu mi am.inscriso. ca bănuiesc dacă am inscriso pe numele meu și tot am avut acte oki și bune .. Ca radiată de la poliție este și este pe numele meu de 5 ani.. Și tot numere noi.. Problemă este cu. Fiscul .. Nush cum să fac ce dovadă să iau de la 3 dacă la 2 e alt proprietar și cum să iau bani de la 3 să îi dau la 2 și să radieze ală mașină și să pletesc eu impozit pe 3 incontinoare .. Ca bani care lipsesc la sectorul 2 i am achitat eu la 3

--------------------
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
espacern
post 24 Aug 2015, 13:39
Post #67

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Nu este treaba ta la sectorul 2 si umbli degeaba pe acolo sa rezolvi treaba altuia.
Cel care a gresit este vanzatorul pentru ca nu a facut scoaterea din evidenta si radierea dupa vanzare.....el trebuie sa-si rezolve greseala nu tu!

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
daniLaguna2
post 24 Aug 2015, 14:32
Post #68

Membru autentic

Știu ca normal nu e trb mea .. Dar e chestia ca eu am.plătit bani la 3 și el e rastant la 2 ca el apare proprietar până în 2015 dar eu am luat mașina de la el în 2010 .. Și m am băgat și la poliție cu mașină și la fisc la 3 și aia de la fisc la 2 cică am act fals ală de mai sus de am pus poză.. Aia e copie oricum după cel original care bănuiesc ca a rămas la 3 la mine ...ca să vadă aia ca cel care am luat mașină e pe 0 nu e asta logica?

24 Aug 2015, 23:05:
pana la urma ma duc la sectorul 3 si ce le zic ? adica nu cred ca cei de la sectorul 3 la fisc lua acte fasle gen aterstare fiscala din poza de la sectorul 2.... adica nu sunt si ele verificate etc ... aia de am pus eu sus e copia serox

This post has been edited by daniLaguna2: 24 Aug 2015, 23:05

--------------------
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
maryus_maryusss
post 25 Aug 2015, 06:47
Post #69

Membru autentic

Pe fiscalul ala din foto scrie clar motivul emiterii lui -vinzare auto cu nr de inregistrare ,data si numele inspectorului iar in baza lui tu ai putut inregistra masina la fiscului sector 3.Mai departe era treaba aluia sa isi scoata masina vinduta de fisc sector 2 iar daca nu a facut-o este problema lui.Dar in toti acesti ani el nu a vazut ca ii apare in continuare de platit masina care o vindu-se?Sau nu nu l-a interesat ?Tot ce poti face tu ca sa il ajuti este sa ii dai copii chitantele de plata si dupa cvc iar el trebuie sa scoata masina din evidentele fiscului sector 2 iar daca nu poate va fi obligat sa dea banii restanta.Statul te arde cind te prinde descoperit si nu esti atent -tu cind il prinzi pe el o da la intors ca sunt legile ambigue ca draci laci ,cel maibun exemplu plata taxei de mediu -iti ia baniitoti odata si cind este sa tii dea inapoi ii da esalonat in 5ani

--------------------
renault megane si laguna 2 1997 hatchback si hatchback 2001
+
daniLaguna2
post 25 Aug 2015, 10:39
Post #70

Membru autentic

Pai am fost la fisc și mai scos autentificare de la 3 ca am plătit tot și ca sunt eu proprietar și a zis ca nu avea cum să fie ală fals de la 2 ca alfel nu avea cum să îmi bage mașină la 3 ca bănuiesc ca verifica și astea etc nu ? Nu ia orce hârtie aiurea .. Ca mai nou văd acum ca certificatul. De autentificare e cu timbru acum. Etc în 2010 nu era așa .. Și mia zis aia de la fisc de la mine de la sectorul 3. Ca nu am eu nici o vină ca ală nu mai are nici un. Act și ca a luat bani și nu la mai interesat de mașină.. Odată ce eu sunt la sectorul 3 înregistrat logic ca e legal și ca dacă se duce la poliție aia văd oricum să sunt proprietar și. 2010 și ca mașină e radiată de atunci la poliție .. Și e făcut alt talon pe numele meu și altă carte etc.. Deci eu nu am dc să îmi fac griji indiferent ca zicea el ca o da furata))))) după 6 ani cine îl mai asculta dacă nu mai e proprietar .. Ca eu tranzacția a facuto cu fisul ca el e un alcolist etc.. Ala dacă mia dat actele originale cu ștampilă rar etc .. E logic ca e în regulă nu? Mai jos e certificatul scos de mine de la sector 3

Attached thumbnail(s)
14404918552781865108366.jpg ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 116

--------------------
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
daniLaguna2
post 26 Aug 2015, 14:32
Post #71

Membru autentic

Proprietarului vechi e cam alcolist, eu actele mașini mi l ea dat fisu el mia scos autentificarea de la fisc de la el la sectorul 2 a făcut rar la mașină , mia dat copie de pe cartea mașini ca cică pe cea originală nu o mai avea .. Dar e făcută la rar după cea originală duplicat cu ștampilă și cu emblemă tot, mia scos de la rar și autentificare la motor și caroserie .. Și eu cu actele asta ce le am văzut originale și ok i am dat bani am făcut vânzare cumpărare și gta cu astea m am dus la fisc la mine la sector 3 să mă bag ca proprietar și după la poliție sau invers ca nu mai știu ca la poliție paraca am avut o dovadă de la fisc și cu talonul ală vechi și cu cartea duplicat și autentificarea de la rar .. L am lăsat la poliție .. Să bage mașină pe numele meu odată ce e bagata pe nuemle meu automat a radiato pe numele lui de la poliție logic nu ? Așa ca degeaba o face plângere tasu ca nu e el proprietar la fisc la 2 ca nu are nici o treabă .. Ca la poliție verifica tot când inscri nu are ce acte false să fie .. Și dacă era să zica ca i a vanduto fisu mașină făcea plângere atunci nu după 6 ani .. Să trezit ca au uitat ce a făcut cu fisu.. Eu am fost la fisc la sectorul 3 zice ca sunt proprietar de atunci din 2010 și am luat autentificare ca e plătit tot de atunci până acu și cu aia am înțeles ca se duce el cu autentificarea mea la pipera să ia cererea aia de radiere de atunci când am inscriso eu și cu astea 2 am impresia ca se duce la fisc la 2 și pe dovadă asta îl radiază și pe el cu mașină ca vede ca e plătit și ca mașină a fost radiată de atunci și nu mai are nici un drept .. Ms frumos pt tot sper ca rezolva ziele astea ,să nu mă pomenesc eu cu cerei de la poliție ca nu e mașină oki și etc dar nu cred.

--------------------
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
AdR!@N
post 26 Aug 2015, 18:33
Post #72

Adrian

From: Timisoara

Stai linistit, atata timp cat ai inmatriculat-o pe numele tau nu are ce sa fie in neregula acum dupa atata timp. Daca era ceva probleme cu actele te intorceau atunci. Problema este la fostul proprietar.
Dar asa de curiozitate, el nu a mai dat pe la directia fiscala sa isi plateasca si alte impozite? Dupa ce trece anu si nu ai platit vreo taxa imediat te instiinteaza ca ai restante si nu iti elibereaza nici un act pana nu platesti ceva.

--------------------
Renault Latitude Luxury 2.0dCi CVA
Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
+
daniLaguna2
post 26 Aug 2015, 22:11
Post #73

Membru autentic

Nu a mai dat pt ca .. E alcolist și mai are o dacie neradiata și. 2002 și nush ce amenzi etc nu la interesat acum vrea fiscul să îi ia casă ca nu a plătit impozitele la ce are el.. Mie mia scos laguna cu 0 datorie în 2010 de la fisc Chit ca el mai avea datori la dacie și etc ,adică ce a ce vinzi trb să fie 0 datorie ca să poți să vinzi nu.. Oricum odată ce s a făcut înmatricularea nu mai are ce să dea înapoi nimik doar cu procese și etc ordine judecătorești care nu e căzu )) .. Poliția nu are ce să facă indiferent ca pună ală plângere ca ia vândut fisu sau el a dat masina.. Eu am dat bani și am primit acte oki odată ce am inscriso legal și am duplicat legal și etc .. La carte făcute de rar și stampilate de poliție .. Eu cum am zis i am scos autentificare la fisc și cu ea se duce la pipera să ia certificat ca să radiat în 2010 și cu alea 2 se duce la fisc la sector 2 și pe bază aia am avut ca se poate radia .ca se vede ca e pe alt sector plătit impozit și etc..nu?

--------------------
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
daniLaguna2
post 24 Sep 2015, 00:15
Post #74

Membru autentic

salut , a fost fostul propietar cu fiscalul meu de la sectorul 3 autentificarea ca din 2010 am platit eu inpozit ca e pe numele meu si cu radierea de la drciv pipera ca sa vada ca a fost radiata in 2010 .. a fost la sector 2 la impozite si a spus ca tot este neinregula ca nu are cum sa fie inscrisa pe numele meu masina .. ca nu avea cum sa ia autentificarea de la ei de la 2 sa mi o dea mie ca sa imi inscriu eu masina in 2010.. nush ce s fac in situatia asta . ca daca platesc si la sectorul 2 impozitul pe 5 ani ar fii platit la aceiasi masina impozit de 2 ori si e ilegal zic eu .. la o propietate sa platesti impozit de 2 ori.. ms ast un sfat unde sa mai ma duc sau ce sa fac sad.gif

--------------------
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
boeru_laurentiu
post 24 Sep 2015, 06:49
Post #75

Membru

From: Focsani

Cum naiba au putut sa-ti inmatriculeze masina pe numele tau daca ea nu a fost radiata de pe numele fostului proprietar ? Sa platesca cine a gresit !!!

--------------------
renault latitude 2011, 173 cp , automată
+
daniLaguna2
post 24 Sep 2015, 15:18
Post #76

Membru autentic

Pai și eu ce să fac ca la fisc la 2 apare ală la 3 sunt eu proprietar și la pipera apare ca am radiato eu în 2010/ și ca e pe numele meu de atunci ... Eu nu mai înțeleg nimik .. Dacă plătesc 20 de mil la 2 și o radiaza de acolo o să am impozitul plătit de 2 ori la aceiași proprietate mașină .nu e ilegal? Îl dau în judecată cum îmi recuperez eu bani ?

--------------------
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 16:40
Dacia