placa electronica, releu semnalizare
![]() ![]() ![]() |
placa electronica, releu semnalizare
leontin.briciag |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.913 Joined: 4 February 09 ![]() |
referitor tot la releul de semnalizare:se poate regla intervalul la care clipeste semnalizarea sau nu?Mi se pare ca la mine este cam mic intervalul de pauza,clipeste cam des fata de alte marci.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Daca clipeste des este posibil sa ai un bec ars. Intervalul de clipire este diferit cand semnalizezi stanga de cel cand semnalizezi dreapta?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Clipeste mai des fata de alte marci intr-adevar. Am auzit ca se poate regla intervalul din calculator.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
Si referitor la releul de semnalizare poate sa ma ajute cineva
|
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca nu sunt offtopic dar ma intreb daca a mai facut cineva asta inainte. Am cautat prin forum dar nu am gasit nimic la subiect, asa ca postez aici - mi se pare foarte aproape de problema mea. As vrea sa imi fac avariile sa intre in functiune cand dau in mansarier. Se poate face din calculator? A facut cineva? (stiu ca veti incepe cu misto-uri de genul: bagi in mansarier si apesi pe butonul de avarie
![]() This post has been edited by jon_nxt: 9 Sep 2009, 09:09 |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
se poate lega direct , la apasarea brusca a pedalei de frana se aprind si avariile. bine asta e controlat de placa el. dar se poate lega. cauta contactul de pe mansalier si desfa si butonul de avarii de aici iti trebuie un electronist si te rezolva.
Ajutati-ma si pe mine cu releul de semnalizare care este si unde este pozitionat o poza doar atat restul ma descurc. This post has been edited by leontin.briciag: 9 Sep 2009, 18:46 |
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
N-am semnalizare pe dreapta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(leontin.briciag @ 9 Sep 2009, 18:45) se poate lega direct , la apasarea brusca a pedalei de frana se aprind si avariile. bine asta e controlat de placa el. dar se poate lega. cauta contactul de pe mansalier si desfa si butonul de avarii de aici iti trebuie un electronist si te rezolva. [...] Ma indoiesc ca masina mea din 2001 are asa ceva... ar trebui sa existe un senzor de decelerare care sa sesizeze cat de violenta e franarea. Cred ca masinile noi au asa ceva insa a mea din 2001... nu cred. Mai plauzibila e varianta cu contactul de la mansarier - sa declanseze si contactul de avarii... insa astept mai multe sfaturi si detalii de la cunoscatori. Nici nu stiu unde ar trebui sa ma bag. Presupun ca senzorul de mansarier e pe maneta sau in cutie (?). Poate totusi a mai facut cineva si ma lumineaza. Cu electronica m-as descurca. Numai sa stiu de unde s-o incep. |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
cauta si tu manualul de service si acolo iti arata unde este pus contactul de mansalier si daca gasesti manualul dami-l si mie
![]() Poate poti sa ma ajuti si pe mine cu semnalizarea dreapta ca nu-i dau de cap deloc si am 7 luni de cand merg cu ia asa si mai am 3 luni si expira verificarea. un indiciu ceva. This post has been edited by leontin.briciag: 12 Sep 2009, 13:53 |
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
ajutati-ma si pe mine ca nu-i dau de cap
![]() This post has been edited by leontin.briciag: 15 Sep 2009, 11:16 |
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|
dreamone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 7 April 09 ![]() |
Uite manualul de reparatii electrice.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- MS-07-XXX
Laguna II, 2003, 79KW Authentique
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
nu inteleg nimic din manual si nu scrie nimic de semnalizare.
help |
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Tu ai verificat becurile?
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
dreamone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 7 April 09 ![]() |
Inceraca sa verifici cele descrise in atasament.
Attached thumbnail(s) Rep_semnalizare.jpg ( Size: 120.87k ) Number of downloads: 2193 Rep_semnalizare_1.jpg ( Size: 120.51k ) Number of downloads: 2315 |
--------------------
Renault
Laguna
- MS-07-XXX
Laguna II, 2003, 79KW Authentique
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
sunt verifivate si becurile si tot problema e ca ma intereseaza care este releul de semnalizare si unde este
|
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Leontin, banuiesc ca nu stie nimeni de pe forum ce ai tu la masina, dar nu ai fost la un electricean sa vada ce probleme ai? daca ai fost, incearca si la altul. Nu toti sunt priceputi la masinile astea noi cu multa electronica. Daca nu reusesti de ce nu mergi la reprezentanta? poate aia macar pot sa-ti spuna unde este releul de semnalizare. Poate nu e nici releul, poate este altceva defect. Numai bine! Bafta!
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
s-a verficat existenta (+) respectiv (-) in mufa care intra in scoclul becului?
contactele nu sunt oxidate? iesirile de (+) sunt searat fata spate respectiv stanga dreapta din UCH This post has been edited by romeo3108ro: 20 Sep 2009, 17:26 |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Releul de semnalizare se afla in partea stanga jos, la picioarele soferului. Desfaci capacul care acopera partea de jos a bordului (deasupra pedalelor) si in partea stanga vei vedea o cutie in care se afla releele. Mai trebuie desfacut un surub cu cheie torx parca si poti scoate acel bloc complet. Este destul de dificil, trebuie rabdare si tutun. Eu am facut-o o data cand s-a dus releul ce comanda blocarea geamurilor spate. Bafta.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
leontin.briciag |
![]()
|
asta nu e o problema am dat jos cutia cu relee de mai multe ori dar nu stiu care este dintre ele si nu-mi prea place s-o duc in service imi place sa o repar eu. o poza daca esti amabil. mersi pt sfaturi.
|
--------------------
Renault
Laguna2
- DJ-13-DYU
2003
|
|
florys85 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 January 13 ![]() |
Referitor la problema legată de semnalizare, nu îmi merge semnalizarea pe partea stânga, la Renault Megane 1.Problema este releul de semnalizare, care este lipit pe blocul motor(placă electronica), alături de alte relee și care se află in spatele cutiei de sigurante, deasupra pedalelor.Doar că este foarte greu de ajuns și implică demontarea bordului.Problema mai mare este că nu găsesc să cumpăr acest releu separat!Dacă aveti idee, vă astept cu interes.O zi bună!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE BREAK
2002
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
cum functioneaza semnalizarea la megane 2? este la fel ca la Logan, adica: un pin de la uch este pus la masa si Uch-ul interpreteaza asta ca semnalizare stanga sau dreapta-dupa caz?
daca functioneaza asa, care ar fi pinii? |
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
salut am si eu o problema cu siuranta termica , daca stie cineva un electrician din bucuresti ast pm care poate lipi si vedea circuitul de pe ea daca inregula
![]() 3 Nov 2014, 18:06: sal am lipit siguranta termica la un electronist, si am montat o si e ok, am vazut ca se aprinde becurile de la aer si pe treapta 1 2 3 4 . dar problema este ca nu mai bg aer deloc adica nu se mai aude ventilator deloc dar becurile si totul e ok si daca dau drumu pe caldura vine miros de ars si iese fum , si siguranta lipita nu sta mult se dezlipeste iar, ea am vazut ca se incinge ca e termica .. ..ast pm probabil e un scurt ceva ? si daia se dezlipeste si siguranta mereu? This post has been edited by daniLaguna2: 3 Nov 2014, 18:06 |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Rezistenta (nu siguranta) termica nu se lipeste pentru ca se ajunge la temperatura de "lucru" de sute de grade.
Fixarea rezistentei se face prin presare pana la contact intre elementele de metal.....doar de origine. Sunt destule cazuri de masini care s-au aprins si au ars din cauza "modificarilor" facute la instalatia electrica.....ATENTIE! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
pai la mine am vazut ca si inainte era gen lipitura asa mi sa parut e o sarma lipita in forma de M pe placa ceramica asa e la mine. si se incinge si cred ca daiai sare sarma iar
![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:36 |