renault laguna, problema cu martorii
![]() ![]() ![]() |
renault laguna, problema cu martorii
marius8584 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 October 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2003 berlina/2,2 dci 150 cp
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
marius8584 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 October 14 ![]() |
ce ti se pare tie ca am scris gresit?vezi-ti de treaba ta
|
--------------------
renault
laguna
2003 berlina/2,2 dci 150 cp
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu mi se pare, chiar ai scris.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
ai pus virgula aia peste tot =)) aia nu se pune de capul ei.. si cel mai important nu se pune intre subiect si predicat..
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Marius, asa fac ei primirea pe forum ( sunt un fel de ,,sanitari"), sunt baieti de treaba, dealtfel.
Daca esti sigur ca ai ulei(sigur, sigur) ,verifici senzorul de presiune si firele care alimenteza senzorul. Alta cauza ar fi, de la pompa de ulei( scapa presiunea). Iuli, Audiofilu' , ma puteti corecta . Nu ma supar. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
audiofilu' |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Salut,
Primul pas e foarte logic: te urci in masinuta si mergi cu ea la un tester. In functie de erorile generate se pot trage concluzii.. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Asa e audiofilu', esti cu ,, a" miiic, miiiic.
Pacat, tu dai sfaturi bune ,cand nu te crezi profesor de romana. Certandu-te cu mine , ti-am citit unele postari de pe forum si ......surprizaaaa, profesorul greseste si el( am vrut sa te fac moldovean si ti-as fi tras un pumn, daca erai pe langa mine). Cinstind vorbind, faptul ca esti atent la ce se posteaza , ma face sa fiu atent la ce postez . O sa para ciudat dar, multumesc. Trebuie sa fie unul sa faca forumul inteligibil . Cine stie ce dracu postam pe aici. In continuare, ma poti certa , nu reusesti sa ma mai superi. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Focsanenii nu-s nici moldoveni, nici munteni, Milcovul imparte regiunile.
Moldoveni sunt iesenii, sucevenii, nemtenii. Ideea e ca e un regulament, avem pretentia ca suntem romani atunci hai sa vorbim romaneste. La scoala se invata asta si nu exista nicio scuza. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Nu te-am jicnit, nu nici nu intentionez sa o fac in viitor( geografic , e cum zici tu). Cea ce am gandit inainte , a fost un impuls de moment, nimic mai mult.
Am spus , ce stiam ca te va supara dar, nu am spus( sa- mi zici daca iti place propozitia asta). This post has been edited by garc3a2000: 18 Oct 2014, 18:48 |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Asta mai lipsea de pe forum, o discutie in contradictoriu intre un moldovean si un oltean (si da, Focsaniul e in Moldova asa cum e si Adjudul, asa cum e si Bacaul).Omul(audiofilu') are perfecta dreptate sa-i corecteze pe cei ce nu stiu sa vorbeasca si sa se exprime intr-un mod civilizat.
This post has been edited by ady_vasiloiu: 20 Oct 2014, 12:05 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
sergiu23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marius8584 @ 16 Oct 2014, 14:13) buna tuturor,am si eu o problema:am un renault laguna berlina,an 2003,dci,150 cp,203000 km.de la o vreme,dupa cativa km de mers,apar in bord martorii STOP si cel de ULEI. se sting dupa cateva minute,iar apar,iar se sting.nivelul la ulei este ok,in bord arata OIL OK.poate fii un senzor?multumesc pt.eventualele pareri In final care a fost baiul? Eu tind sa cred ca ar fi pompa de ulei. Am avut la o alta masina o problema similara |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 57 LIV
2004, Dynamic 1.9 dci 120 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 17:49 |