cum se numeste furtunul, furtun spart
![]() ![]() ![]() |
cum se numeste furtunul, furtun spart
boby1989 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 17 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2
2003
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(boby1989 @ 18 Sep 2014, 16:19) nu pot sa pun poza...cum te uiti la motor incepe din dreapta de la radiator si se duce la mijlocul motorului. Care este furtunul...care numar exact? @+ Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 164.52k ) Number of downloads: 171 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
hi hi, am si eu o problema. espacern, poate ma poti ajuta...m-am trezit ca nu mai am lichid de racire la motor si cand am verificat, mai exact am turnat 2 litri de apa, a curs toata.eu turnam pe sus, ea curgea..undeva de pe la mijlocul motorului spre dreapta, chiar pe marginea scutului.
scuze ca m-am exprimat ca o cioata, dar poate intelegeti totusi. eu acu, ce fac, tre sa schimb aia toata sau merge peticita/reparata ? ![]() |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cu ce pot sa te ajut...mai exact de la distanta?
Doar tu care esti in posesia masinii poti sa urmaresti pe unde curge...dupa explicatiile oferite poate un furtun sau corp termostat. Daca scurgerea este pe langa filtru de ulei se poate ca garnitura O-ring de la conducta ce intra in pompa sa fie uzata. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:35 |