Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cod player audio Renault, Aplicatie Andoid

Alexandar
post 21 Oct 2014, 14:42
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Buna ziua,

Nu stiu exact unde sa postez acest topic, daca stie cineva, il rog sa ma redirectioneze.
Deci, dupa cum spune si titlul, exista o aplicatie Android care ne ajuta sa gasim codul player-ului(cod ce trebuie introdus in urma resetarii acestuia).Dupa instalarea aplicatiei, se introduce codul de bare al casetofonului(inscriptionat deobicei pe partea din spate a player-ului).Acest cod de bare se poate introduce manual sau cu ajutorul Bar Code Scanner(o alta aplicatie ce se gaseste pe Market).
Aplicatia se numeste - Renault Radio Code Generator - si din cate am aruncat un ochi peste review-uri, aceasta functioneaza.Daca nu functioneaza, va rog sa nu ma injurati pe mine. 04.gif
Pentru cei ce acceseaza forumul de pe un device portabil gen telefon/tableta, am sa las si un link mai jos:

https://play.google.com/store/apps/details?...descanner&hl=en

--------------------
Renault Laguna II 1.9 dCi 88 kW
Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dalen
post 21 Oct 2014, 15:04
Post #2

Membru incepator

From: Teleorman

Da, am probat si functioneaza. Mersi!

--------------------
Renault clio II 2001
+
ady_vasiloiu
post 21 Oct 2014, 15:10
Post #3

Membru autentic

From: Ploiesti

Nu stiu de ce trebuia sa faci un nou topic, deja scria pe cel vechi despre aplicatie si despre cum se foloseste.Incearca sa citesti inainte sa faci un topic nou.

--------------------
RENAULT CLIO 3 1.5dci dynamique
+
Alexandar
post 21 Oct 2014, 15:40
Post #4

Membru autentic

QUOTE(ady_vasiloiu @ 21 Oct 2014, 15:10)
Nu stiu de ce trebuia sa faci un nou topic, deja scria pe cel vechi despre aplicatie si despre cum se foloseste.Incearca sa citesti inainte sa faci un topic nou.
*

Am cautat, dar probabil am omis sa vad acest lucru.Cred ca este mult mai la indemana oricui un topic doar legat de aceasta privinta, avand in vedere ca oricat urlati pe aici, functia "search" nu este prea folosita.Pur si simplu am vrut sa dau o mana de ajutor celor care nu folosesc functia search si cauta de nebuni codul.
Acum ai inteles de ce am creeat un topic nou?La fel cum eu voi incerca sa citesc totul cap coada(cat imi permite timpul la servici;de aceea am preferat sa imi ocup timpul postand un topic util decat sa citesc nenumarate pagini), am sa te rog pe tine sa nu imi atragi atentia in momentul cand incerc sa intind o mana de ajutor celor care nu stiu ca exista functia "search" sau celor care sunt presati de timp si nu pot cauta chiar prin libraria tuturor paginilor.
Am sa sterg acest topic daca te impiedici de el in timp ce navighezi pe site.Daca nu il pot sterge eu, am sa rog sa o faca o persoana competenta in privinta asta.
Numai bine!

--------------------
Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205
+
kaferfan
post 21 Oct 2014, 17:32
Post #5

Membru autentic

Sunt niste reguli care trebuiesc respectate de toti participantii la discutiile de pe forum, intre care si folosirea functiei "search".
Asa ca, daca nu le respecti, ti se atrage atentia. Daca nici asta nu-ti convine poate ca nu ti-e potrivit forumul asta, te-ai gandit ?

--------------------
Renault Laguna 1.9 DCI 2003 Authentique
+
Alexandar
post 21 Oct 2014, 17:45
Post #6

Membru autentic

Am inteles.Imi cer scuze.
O seara placuta!

--------------------
Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 01:36
Dacia