Cod player audio Renault, Aplicatie Andoid
![]() ![]() ![]() |
Cod player audio Renault, Aplicatie Andoid
Alexandar |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|||
dalen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 October 14 From: Teleorman ![]() |
Da, am probat si functioneaza. Mersi!
|
--------------------
Renault
clio II
2001
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Nu stiu de ce trebuia sa faci un nou topic, deja scria pe cel vechi despre aplicatie si despre cum se foloseste.Incearca sa citesti inainte sa faci un topic nou.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady_vasiloiu @ 21 Oct 2014, 15:10) Nu stiu de ce trebuia sa faci un nou topic, deja scria pe cel vechi despre aplicatie si despre cum se foloseste.Incearca sa citesti inainte sa faci un topic nou. Am cautat, dar probabil am omis sa vad acest lucru.Cred ca este mult mai la indemana oricui un topic doar legat de aceasta privinta, avand in vedere ca oricat urlati pe aici, functia "search" nu este prea folosita.Pur si simplu am vrut sa dau o mana de ajutor celor care nu folosesc functia search si cauta de nebuni codul. Acum ai inteles de ce am creeat un topic nou?La fel cum eu voi incerca sa citesc totul cap coada(cat imi permite timpul la servici;de aceea am preferat sa imi ocup timpul postand un topic util decat sa citesc nenumarate pagini), am sa te rog pe tine sa nu imi atragi atentia in momentul cand incerc sa intind o mana de ajutor celor care nu stiu ca exista functia "search" sau celor care sunt presati de timp si nu pot cauta chiar prin libraria tuturor paginilor. Am sa sterg acest topic daca te impiedici de el in timp ce navighezi pe site.Daca nu il pot sterge eu, am sa rog sa o faca o persoana competenta in privinta asta. Numai bine! |
--------------------
Renault
Laguna II
|
kaferfan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 16 January 08 ![]() |
Sunt niste reguli care trebuiesc respectate de toti participantii la discutiile de pe forum, intre care si folosirea functiei "search".
Asa ca, daca nu le respecti, ti se atrage atentia. Daca nici asta nu-ti convine poate ca nu ti-e potrivit forumul asta, te-ai gandit ? |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
Alexandar |
![]()
|
Am inteles.Imi cer scuze.
O seara placuta! |
--------------------
Renault
Laguna II
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:36 |