Moare acceleratia la turatii mari
![]() ![]() ![]() |
Moare acceleratia la turatii mari
panterofil |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 June 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|||
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
pompa de benzina cred ca este de vina
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Eu as miza pe filtru de benzina infundat. Il desfaci si vezi cum curge benzina prin el.
Sau il scoti din circuit si pui pe direct si faci un test scurt. |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
panterofil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 June 11 From: Timisoara ![]() |
Am desfacut filtrul, benzina curgea lejer si curata prin el... ca sa il golesc de tot, a trebuit sa suflu putin in el.
|
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
La un anumit numar de km si filtru de combustibil trebuie schimbat.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
panterofil |
![]()
|
Se pare ca motorasul pas cu pas ar fi de vina.
Mecanicul spune ca cel original a fost schimbat cu unul aftermarket si ca mi-ar trebui unul original. Al meu e VDO Marelli. Cei care aveti MPP original, ce marca e ? Ma indoiesc ca scrie chiar Renault pe el... |
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
M-as mira sa fie mpp-ul...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
panterofil |
![]()
|
Omul a spus ca l-a reprogramat din tester si i-a stres eroarea, dupa care masina a mers mult mai bine, problema manifestandu-se doar sporadic acum (inainte era 100%). Deci, ce firma e mpp-ul original ? Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(panterofil @ 29 Oct 2014, 08:10) Deci, ce firma e mpp-ul original ? Unul din fabricantul OM este Magneti Marelli....dar si Airtex si VDO. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 11:54 |