Martor acustic faruri aprinse, Nu functioneaza martorul acustic
![]() ![]() ![]() |
Martor acustic faruri aprinse, Nu functioneaza martorul acustic
Alexandar |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|||
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Daca nu se remediaza prin schimbarea becului din portiera, urmatorul loc unde trebuie sa cauti este, broasca.
In broasca e un senzor , acela se mai oxideaza sau se strica . Lamuriri ceri la user- ul VF1BGO. E baiat de treaba. Ma cauti la 0765083130, sa- ti dau nr. lui. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Multumesc pentru raspuns.Am sa incerc zilele aceastea sa inlocuiesc becul, sa vad daca se remediaza problema, daca nu se remediaza, te voi contacta.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
Ali_G |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 December 12 ![]() |
Aceiasi problema o am si eu,nu imi semnalizeaza acustic ca am lasat farurile aprinse.In schimb imi arata in bord ca am usa deschisa,mi se aprinde plafoniera si chiar si becul din usa.Buzzerul sau difuzorul responsabil cu alerta cam pe unde se afla?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.9 dCi Grandtour
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Buzzerul se afla in tabloul de bord (ceasuri), este acelasi buzzer ce piuie la semnalizare, centura, etc. Deci este exclus ca buzzerul sa fie problema. Daca UCH-ul vede usa deschisa dar nu semnalizeaza acustic uitarea farurilor aprinse, foarte probabil sa fie dezactivata semnalizarea respectiva. Din cate stiu doar cu clip-ul se poate face operatia respectiva.
Numai bine Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
Alexandar |
![]()
|
Multumesc Adrian pentru raspuns.Din ceea ce ai specificat, cred ca buzzerul respectiv este dezactivat, nu face nici un sunet cand semnalizez sau cand nu este pusa centura de siguranta.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Nici macar cand semnalizezi/avarii nu beepuie? Eu nu stiu sa se poata dezactiva complet, dar nu este exclus.
Posibil sa ai probleme cu tabloul de bord...sau mai rau...dezactivat mecanic de un fost proprietar suparat pe centura. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
Alexandar |
![]()
|
QUOTE(AdR!@N @ 22 Oct 2014, 09:45) Nu, nu se aude cand semnalizez.Si banuiesc ca nici cand actionez butonul de avarii(lucru pe care nu il pot face acum dearece imi lipseste ansamblul butonului).Da, este posibil sa fie o eroare sau un defect din panoul de bord, acesta fiind inlocuit, cel precedent stricandu-se(si nu, nu din cauza ca au fost km manariti se stricase).Evident ca am cumparat un panou second hand, dar nu garantez ca era/este 100% functional, din absolut toate punctele de vedere. Iti multumesc pentru raspunsuri si pentru amabilitate! |
--------------------
Renault
Laguna II
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:58 |