motor in 3 pistoane, probleme la fisa electrica la un injector
![]() ![]() ![]() |
motor in 3 pistoane, probleme la fisa electrica la un injector
marcelcibi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
2003
|
|||
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, cauta un service care se pricep pe injectie.Daca zici si de unde esti poate te vom ajuta si cu recomandari.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
marcelcibi |
![]()
|
de la sibiu
2 Apr 2015, 12:09: variantele care mi sau dat sunt urmatoarele 1 sa verific injectoarele dar nu este dse acolo pt ca am inversat injectoarele intre ele si acelasi rezultat 2 este din chiuloasa adica din supape 3 este din calculator sau cablaj pasi care urmeaza sa ii fac eu sunt prin metoda eliminarii sunt 1 pun un injector invers lcu conducta de motorina legata si pun mufa de la injectie daca injectorul pulverizeaza inseamna ca este din chiuloasa dacda nu pulverizeaza este din injectie sau partea elecrica electronica adica calculator sau cablaj intrerupt. asta este planul meu da atac daca are cineva o idee mai buna sa o spuna astept variante ms This post has been edited by marcelcibi: 2 Apr 2015, 12:09 |
--------------------
renault
clio
2003
|
|
Addyd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 1 November 10 ![]() |
Nu se pot schimba injectoarele intre ele fara sa le scrii codul in ecu.
Cablajele la injectoare se pot testa cu ddt. sfat: Trebuie sa ii faci diagnoza la cineva care stie sa foloseasca testerul. Daca ii faci pune erorile aici sa le vedem si noi. |
--------------------
Renault
Clio
2004 1.5dci
- db06aaa ...
|
|
marcelcibi |
![]()
|
maine dimineata vine cu testeru si in prima faza scriem inca o data toate injectoarele poate este de acolo cea ce nu cred as scapa prea usor din auzite daca un injector nu este scris motorul merge ceva mai rau dar la mine injectorul cu pricina nu are nici un efect in afara decat sa bata
|
--------------------
renault
clio
2003
|
|
Addyd |
![]()
|
Poti sa incerci sa faci si un test de retur la injectoare, mai ales la injectorul alasau poate e infundat.
|
--------------------
Renault
Clio
2004 1.5dci
- db06aaa ...
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
daca te hotarasti sa reconditionezi injectoarele, neaparat sa ti se genereze alt cod ptr fiecare injector reconditionat in parte si sa ti le scrie in ECU
Ptr Bucuresti userul ady24 face treaba foarte buna. Are topic la bursa |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
marcelcibi |
![]()
|
am facut testul la injectoare la injectorul cu priciina da la retur ff multa motorina sau mai bine zis la fel de multa indiferent daca este comanda injectorului (mufa)bagata sau nu
pe acel piston am pus cel puti 3 inj si nici o diferenta in concluzie pistonul nu functioneaza |
--------------------
renault
clio
2003
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Poate are segmentii blocati sau aliniati, poti incerca varianta cu ulei 2 timpi amestecat cu motorina.
Pentru cei interesati de defecte ale injectoarelor recomand acest articol: http://www.dieselpowermag.com/tech/1211dp_...injectors_fail/ This post has been edited by RazvanF: 2 Apr 2015, 17:01 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
CipTal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 12 September 14 ![]() |
Daca ar fi segmentii aliniati/sparti sau piston spart ar trebui sa se creeze presiune in interiorul carterului motor si sa se simta daca scoti busonul de umplere cu ulei de pe capacul de chiulasa; se poate ca uleiul sa ajunga si in admisie daca scurgerea epuratorului este infundata; ca o masura de siguranta pentru a trece mai departe este sa verifici compresia motorului. Asteptam vesti
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007/1.5 dci 85 CP
- xxx
|
|
marcelcibi |
![]()
|
stie cineva la tester ce inseamna DF 133
|
--------------------
renault
clio
2003
|
|
Addyd |
![]()
|
DF133 Combustion chamber no4
|
--------------------
Renault
Clio
2004 1.5dci
- db06aaa ...
|
|
CipTal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 12 September 14 ![]() |
Este o eroare care apare de obicei cand sunt probleme la injectie pe cilindrul nr. 4. Incerca sa o stergi si daca reapare inseamna ca este o problema pe circuitul de comanda al injectorului sau injectorul 4 este defect. Daca nu mai apare dupa stergere inseamna ca a fost doar "PREZENTA" pentru ca ai scos mufa injectorului. Inverseaza mufele de la 4 cu 3 si da-i comanda de deschidere din tester (AC605) pentru injector 4. Daca injectorul 3 functioneaza inseamna ca injectorul 4 este defect si trebuie inlocuit. Daca nu functioneaza inseamna ca e problema de conexiune.
Dar daca troncane, parerea mea este ca ar trebui inainte de toate sa-i verifici compresia. This post has been edited by CipTal: 3 Apr 2015, 10:11 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007/1.5 dci 85 CP
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:27 |