Suspensie Sport, Se merita?
![]() ![]() ![]() |
Suspensie Sport, Se merita?
oache81 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|||
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Altcumva merge masina cu garda la sol mai joasa dar comfortul nu se imbunatateste,dimpotriva se pierde un pic.Ai spus 4 amortizoare si 2 arcuri pe fata,nu merge asa.Arcurile tin masina sus deci va trebui sa schimbi 4 arcuri.Pentru amortizoare sport nu iti recomand Monroe.
_________________ DIESEL POWER M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
oache81 |
![]()
|
Pai nu ca ala de la Ausburg a zis ca eu nu am arcuri pe spate,adica ma rog modelul de masina nu are arcuri decat pe fata.Fata de niste amortizoare uzate ar trebui sa fie mai bune oricum.Nu stiu ce tip de amortizoare sunt ,sau cu ce sunt,gaz,ulei,nu stiu nici macar ce firma e kit-ul ca am uitat numele.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Sport inseamna mai tari. N-are nici o legatura cu calitatea, si in orice caz sa nu te astepti la un confort sporit, ci dimpotriva.
Sigur ca daca ai de gind sa conduci sportiv pe sosele perfecte, o suspensie sport e cel mai bun lucru, insa in basescutzele noastre o sa-ti clantane toti dintii. Suspensia nu va absorbi decit o particica din soc, restul mergind in caroserie, care nu e proiectata pentru asa ceva. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
N-are legatura cu calitatea dar calitatea dureaza in timp si Monroe nu este calitate la sectiunea suspensii sport.Pana sa ajunga socurile in caroserie se distrug alte elemente de sub masina care tin de suspensie si de directie dar nu asa,instantaneu.
_________________ DIESEL POWER M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
Daca obijnuiesti sa circuli mai mult prin afara orasului (pe la munte in special) si esti mai grabit de fel... atunci sunt foarte bune suspensile sport... Dar pentru utilizarea masinii in oras nu iti recomand aceste suspensii... Sunt foarte incomode datorita drumurilor proaste! E adevarat ca stabilitatea o sa creasca simtitor si nu cred ca apare vre`o problema la componentele masinii... dar trebuie sa fii mai finut si mai ingaduitor cu masina (adica sa incetinsti foarte mult atunci cand treci peste gropi).
Mai exista suspensile sport reglabile... poti sa le intaresti pe drumurile bune... dar nu-ti face sperante ca atunci cand le setezi moi sunt comfortabile (adica oricat de moi sunt setate, tot tari sunt de fapt ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
oache81 |
![]()
|
Prin oras pe unde umblu eu stiu cam toate gropile si oricum si cu cei -4 cm tot nu o sa fie extraordinar de joasa masina.O sa ma cam zgaltaie pe piatra cubica probabil dar asta e.Acuma nu prea imi place pentru ca de exemplu curba legendara de la pod de la ciurel unde mai mereu este rupt parapetul nu o pot lua cu mai mult de 50 la ora ca simt cum fuge masina de sub mine si nu e o curba extraordinar de stransa.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
ai incredere... ca nu o sa te zgaltaie putin... o sa simti fiecare denivelare in volan... si o sa-ti clantane dintii mai ceva ca la frig (sau frica)... Daca crezi ca rezisti la asta... atunci instalezati-le si vei fi multumit cu siguranta de stabilitate (totusi sa n-o probezi pentru prima data intr-o curba fara parapet)
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Ioanides |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 June 05 ![]() |
@oache81
Cu cielo-ul iau curba de la ciurel cu 70 kmh (tinind banda, ofc) iar cu clio sport'ul cu 100 cel putin. Suspensii mai tari (sport) o sa imbunatateasca considerabil tinuta de drum a masinii dar risca sa devina incomode mai ales la drumuri prin oras. Nu e vorba de -4 cm (desi e vorba si de asta la viteze mari - mai putina portanta=mai multa aderenta si mai mult control), e vorba de un ruliu mai mic cind iei curbe si implicit o stabilitate mai mare. Si sa iei o curba fara sa ti se incline mai deloc masina e un feeling care nu trebuie ratat ![]() Daca te tine punga ia-ti si niste cauciucuri bune si o sa inceapa sa-ti placa mai tare sa-ti conduci masina... This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 17:33 |
--------------------
Renault
clio
2002 clio 2.0
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
cu 70? depinde de curba de fapt... oricum cielo e mai stabil decat clio orice ar zice altii. Cliovenu meu sta destul de prost in curbe, chiar daca le tai la maxim... in fine, deja m-am obijnuit cu ea. Oricum am in plan o schimbare de suspensie
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
70 ti se pare viteza mare ???
am intrat zilele trecute cu 110, si a fost ok.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Ioanides |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 June 05 ![]() |
110 cu clio sau cu megane?
|
--------------------
Renault
clio
2002 clio 2.0
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Ca tot e vorba de suspensii sport, si-a comandat Face parca kit de amortizoare si arcuri fixe care coboare clio cu 3,5cm parca de la PitStop dar pt bicorp, 400E cele fixe si cele reglabile 700E
PS. Face te-ai interesat daca se gasesc si pt symbol? |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Comanda o sa o fac saptamana viitoare. Cat despre suspensia de symbol, in catalog nu scrie nimic, singura posibilitate ar fi sa o compari cu aia de bicorp ...
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
pai poate decat sa imi comand numai amortizoare si arcuri pt fata ca acolo se potrivesc si sa duc la intarit amortizoarele dupa spate plus sa tai cate 2 spire din arcuri dar nu o fac egala cu fata nici in veci asa ca mai bine fac la toate aceeasi smecherie cu amortizoarele si arcurile si e prea bine ca am un prieten care asa a facut si e foarte tzeapana masina si joasa.. nu imi venea sa cred
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
vezi sa nu ti le intareasca prea rau...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
MMihai |
![]()
|
Hai ca iti arat la Dudu cum sta dak e sa vina la craiova .. oricum nu o sa mai ai fie aceelasi confort iti dai seama. pai la supernnova cand a aparut stii ca avea amortizoare pe gaz din alea tari.. si dupaia toti le schimbau cu altele pe ulei care nu erau asa rigide..
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
oache81 |
![]()
|
Azi am dat comanda la Augsburg,costa 470 Euro 4 amortizoare si 2 arcuri,ca pe spate nu am arcuri,si manopera inclusa.Cica vin intre 7-15 zile ,acuma ce o fi o fi,sper sa nu ma zgaltzaie prea rau.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
MMihai |
![]()
|
cum nu ai arcuri??? nu se poate.. ai arcuri dar ai arcuri direct din punte pe caroserie... si nu pe amortizor.. aia e faza.. o sa iti stea ridicata de spate.. in functie de cat o sa fie fata lasata dai jos arcurile spate si te apuci sa tai la ele pana o aduci aproape egala cu fata ca asa nu o sa ai centrul de greutate unde trebuie si te fura usor
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
da... arcuri sunt si pe spate... sunt chiar 4...
![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Picture_0715.jpg ( Size: 35.66k ) Number of downloads: 476 |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
oache81 |
![]()
|
Ala de la Augsburg mi-a zis ca se poate regla si spatele in functie de fata ca sa fie masina dreapta.Nu cred ca faceau astia kit de suspensie daca ar fi stat masina lasata pe fata.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
oache81 |
![]()
|
Adineauri am lasat masina la Augsburg sa imi monteze suspensia si au zis ca ma suna mai pe seara sa ma duc sa iau masina.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
auzi... dar tu ce masina ai?
![]() This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 17:33 |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
matri][xx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 January 05 From: alba iulia ![]() |
MEGANE 1 AI???
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 renault clio symbol 1.4 8v..2002(standard)
vw passat 1,9 tdi 2003 trendline |
|
oache81 |
![]()
|
Da megane 1 hatchback
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
gata? le-ai montat? cum sunt? ii injuri acum pe aia care ti-au zis sa-ti pui?
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
oache81 |
![]()
|
E mai nasol la gropi.Dar in schimb e mult mai stabila in curbe.Oricum nu e foarte nasol cu gropile,doar ca in unele locuri unde puteam merge cu 60 ca nu se simtea nimic acum tre sa merg cu 20 la ora si ma si zdruncina destul de rau dar situatiile astea sunt destul de rare.Dar pe piatra cubica nu ma zgaltaie exagerat adica este suportabil.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
dar cd`u sare?
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
oache81 |
![]()
|
Da din cand in cand mai sare si cd-ul dar sarea si inainte doar ca sare ceva mai des acuma.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
Stiu ca era un topic despre asta dar din nefericire nu l-am mai gasit!
Chiar sunt interesat de asa ceva... masina mea este deja foarte instabila in curbe! Enervant de instabila chiar! As vrea si eu niste detalii, preturi! Stiu ca aceasta suspensie sport micsoreaza si garda masinii! Chiar as vrea o garda mai mica! Dar cand cumpar suspensia la ce trebuie sa ma uit! Care sunt criteriile de comparatie (sau mai stiu eu ce...) |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:58 |