GPL pe Clio 1.2 16V?, consum, eficienta
![]() ![]() ![]() |
GPL pe Clio 1.2 16V?, consum, eficienta
dalen |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 October 14 From: Teleorman ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio II
2001
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pe motorul 1.2(cu 8 si 16 V) s-a montat din fabrica GPL...pe Kangoo/Clio/Twingo.
Marturie este galeria de admisie cu spatii special dedicate montajului de injectoare GPL. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dalen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 October 14 From: Teleorman ![]() |
Multumesc pentru raspuns!
Inteleg ca nu vor fi probleme tehnice. Dar "mersul" motorului se schimba? |
--------------------
Renault
clio II
2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu este nici o diferenta la trecerea de pe benzina pe gaz si invers.
Daca apare diferenta de functionare inseamna ca este o problema! Asta este valabil pentru montajul de origine/fabrica....la instalatiile aftermarket e cu multe variabile! |
--------------------
.
.
.
|
|
dalen |
![]()
|
|
--------------------
Renault
clio II
2001
|
|
espacern |
![]()
|
Montajul de origine se face pe masina noua in fabrica!
|
--------------------
.
.
.
|
|
dalen |
![]()
|
|
--------------------
Renault
clio II
2001
|
|
espacern |
![]()
|
Sigur ca se poate monta instalatie GPL si la reprezentanta...dar nu cred ca vrei sa sti cat costa/dureaza.
La reprezentanta nu au personal instruit si nici spatiu dedicat GPL....din cauze evidente de rentabilitate. This post has been edited by espacern: 17 Oct 2014, 22:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
reno.symbol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 July 14 ![]() |
Am eu gpl pe 1.2 16v. Si eu am fost cirscumspect la inceput, dar acum sunt foarte multumit. Masina merge la fel de bine aproape ca e insesizabila diferenta gpl-benzina, poate doar la buzunar. Toata treaba e sa o montezi la un atelier specializat si sa fie reglata cum trebuie.
Bafta! |
--------------------
renault
symbol
2009/benzina
- PH 60 BAC
|
|
dalen |
![]()
|
QUOTE(reno.symbol @ 4 Nov 2014, 00:02) Am eu gpl pe 1.2 16v. ............ Mersi pentru info |
--------------------
Renault
clio II
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:46 |