incalzire scaune scenic 1 an fabricatei 1997-1999, incalzirea in scaune scenic 1 ,an 97-99
![]() ![]() ![]() |
incalzire scaune scenic 1 an fabricatei 1997-1999, incalzirea in scaune scenic 1 ,an 97-99
andreas daniel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 March 10 From: frauenkirchen,austria ![]() |
|
||
--------------------
renault scenic
renault scenic
1998
- nd 899 bv
|
|||
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Pentru inceput verifica prezenta tensiunii la firele de sub scaun, in momentul apasarii butonului, eliminand astfel contacte slabe, buton defect sau siguranta arsa.
Daca ai tensiune, cel mai probabil este defect termostatul sau rezistenta intrerupta. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
1 nu stiu de cand ai masina, dar era o varianta ca peste nu stiu ce temperatura nu functioneaza
2 vorba colegului identifica firul de incalzire de sub scaun si vezi daca ai curent pe el daca ai tensiune cel mai probabil rezistenta din scaun e intrerupta vreau si eu o poza cu locatia butonului ![]() This post has been edited by tuner: 14 Nov 2010, 21:15 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
salut
redeschid tema asta, pentru ca sunt interesat sa imi montez incalzire in scaunele din fata ma rog, momentan sofer, ca sotia inca nu vrea ![]() atasez o poza cu ce vreau eu sa montez: incalzire_scaune.jpg ( Size: 200.46k ) Number of downloads: 151 intrebari: 1. se poate monta FARA a demonta tot scaunul sa il iau in casa? - am citit pe undeva ca pentru a demonta scaunul trebuie masina saltata pe rampa/elevator, ca sunt niste suruburi pe sub ea 2. de unde iau curent pentru treaba asta? renault scenic 1 - are o singura cutie de sigurante - acolo in partea soferului in dreptul piciorului stang? cred ca imi trebuie vre-o 45w maxim, nu stiu sigur cat consuma 1 rezistenta de incalzire, dar nu cred ca mai mult DACA trag fir direct de pe baterie plusul de forta, sa il trec printr-un releu pentru care iau curent de activare de pe contact(stergatoare spre exemplu), am pe unde sa trag firul in interiorul masinii? e greu? 3. fetele la scaune - au cleme dedesupt? cum se demonteaza fetele? multumesc frumos |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
nimeni...? chiar nimeni nu stie?
![]() |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru a demonta scaunele fata nu este necesar sa ridici masina....se desfac suruburile cu cap Torx 40 din interiorul masinii.
Problema este la instalatia electrica a sistemului de retinere care trebuie demontata din mufa "perna"/pretensionabil. Husele se scot afara dupa ce se desfac din clemele metalice cu care sunt prinse....vezi pe forum. Pentru alimentare rezistenta incalzire cauta sub consola frana mana/schimbator mufele de origine.....poate ai surpriza placuta si sunt prezente. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
synergist |
![]()
|
am cautat pe forum si nu am gasit alta tema dedicata incalzirii scaunelor in afara de asta
![]() pls daca stii unde e, da mi un link multam pentru info! din pacate sunt tura 1 si saptamana viitoare, nu doar asta si cine stie ce tura o sa fiu apoi, DAR, informatiile sunt utile, chiar si la vara si tot o sa ii pun incalzirea ![]() sarumana! |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...gane&gsc.page=1
http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...%201&gsc.page=1 This post has been edited by jas2: 29 Sep 2014, 17:20 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:05 |