scartaie ceva la roata fata stanga, sunet suparator
![]() ![]() ![]() |
scartaie ceva la roata fata stanga, sunet suparator
cracos |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 10 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
2005 fidji
|
|||
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Parca si la mine se aude uneori cand merg incet, ceva de genul scart, scart, scart, scart. Nu este un scartait continuu. Nu se aude mereu decat foarte rar. Eu ma gandeam tot la placute.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Vedeti sa nu aveti protectie din tabla in jurul discului de frana, de la aia se poate auzi. Daca aveti roti din aliaj o puteti impinge printre spite cu o surubelnita. Daca nu aveti protectia, dati roata jos, etrierul, placutele de frana curatati cu spary de curatat franele, perie de sarma, pasta de cupru si montat la loc.
p.s pasta de cupru nu are voie sa atinga protectiile din cauciuc de la etrier, cele pe la pini/pistonase. pentru acei pini aveti nevoie de vaselina siliconica. This post has been edited by RazvanF: 20 Sep 2014, 18:07 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Clar placutele sunt de vina, atinge suportul placutei de marginea discului. Tocmai am schimbat rulmentul si placutele si nu se mai aude nici un soarece. Placutele inca mai avea destula carne dar le-am schimbat acum pentru prima data in 7 ani. Desi mai aveau material destul parca nu mai aveam acelasi raspuns prompt. Astept sa se pasuiasca un pic placutele.
This post has been edited by alexgeogabriel: 26 Sep 2014, 10:42 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 16:00 |