Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

martor aprins, symbol k7ja7; an 2008

Farcasu
post 9 Sep 2014, 09:12
Post #1

Membru incepator

Group: Members

buna
zilele acestea s-a aprins martorul ( becul galben din bord) si eram tocmai la 500 km de casa. nu am simtit nici un simptom la ea. si am ajuns la cluj, martorul tot aprins, dupa 2 zile s-a stins.
e cineva din cluj care m-ar putea ajuta cu un test sa vad ce eroare a aparut ? dar m-ar interesa un tester cu interfata de renaul daca are cineva.
sau daca stie cineva daca se poate face si la renault test agrafa.
inainte am avut un opel astra f si la acela imi citeam singur erorile cu acel test agrafa.
astept propuneri din partea voastra.

--------------------
Renault Symbol 2008 1.4 - cj-11-cfj
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
razvantrc
post 10 Sep 2014, 14:54
Post #2

Membru autentic

Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, cand am cumparat masina, era pe rezerva, am bagat benzina(lukoil) si s-a aprins check engine(cel galben), dupa ce am consumat benzina am bagat de la petrom, s-a strins. De atunci nu s-a mai aprins. Poate ai benzina proasta.
Test agrafa nu este la clio

--------------------
Renault Clio Symbol Fidji 2006
Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km
+
Farcasu
post 16 Sep 2014, 11:42
Post #3

Membru incepator

pai totusi as face un test la ea pentru ca am mai avut aprins martorul si la un service au pus tester multimarca si au gasit 3 erori legate de catalizator.. s-au uitat la parametrii la sondele lamda, una prime curent dar scria inactiv. si au schimbat sonda lamda dupa catalizator. numai ca becul s-a stins cam de 1 saptamana. oare se mai vede eroarea care a depisatato daca merg la un test ?

--------------------
Renault Symbol 2008 1.4 - cj-11-cfj
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 21:51
Dacia