probleme caseata directie
![]() ![]() ![]() |
probleme caseata directie
lupascuiulian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|||
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
Nimeni,nimeni?
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
salut.
am luat caseta cu 350 RON am schimbat-o din cauza X(posibil bataie)(nedovedit pana la urma) am deja cateva mii de Km. totul e in regula. La a ta , probabil ti-a ruginit axul cremalier si de aceea iti agata. dar intrebarea mea e, nu ai scurgeri de ulei? |
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
De ce nu incerci sa vb cu colegul care vinde bucsi pentru reconditionarea casetei de directie.
Il gasesti la topicul Bursa |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Am cumparat eu bucsa de la el si pana acum e ok.Am cam 20.000 km, deci iti recomand.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:58 |