Prelungire evacuare
![]() ![]() ![]() |
Prelungire evacuare
Mihailean90 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 June 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 119.15k ) Number of downloads: 457 image.jpg ( Size: 81.84k ) Number of downloads: 545 image.jpg ( Size: 176.39k ) Number of downloads: 532 image.jpg ( Size: 141.63k ) Number of downloads: 552 image.jpg ( Size: 179.54k ) Number of downloads: 557 |
||
--------------------
Renault
Megane ii
2006 1.9 dci
|
|||
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Sistemul de evacuare este rezultatul unei proiectari, prin care se optimizeaza functionarea motorului. Modificarea pe care o doresti schimba semnificativ datele problemei, in urma modificarii unghiurilor traseului evacuarii. Parerea mea: Las-o cum este!
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Inoxu' si otelul inoxidabil sunt acelasi lucru.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
str77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 October 11 ![]() |
Avand in vedere ca finala aia o sa fie vizibila nu poti sa pui chiar orice material, pentru ca e important sa arate bine.
Daca pui inox - avantajul este ca nu rugineste, sau rugineste foarte greu/putin. Daca pui tabla - este riscul mare sa prinda rugina - daca nu este vopsit corespunzator Referitor la comentariul colegului, fiind vorba doar de o prelungire dupa toba finala nu se modifica parametrii de functionare ai motorului. |
--------------------
Renault
Megane 4
1.5 EDC
- BV
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea: Fa-o din Inox (otel inoxidabil) dar cauta un sudor WIG (in argon). Sudura din pozele tale arata jalnic.
Daca vrei efect, cauta inox lucios. Si neaparat acolo unde sudezi sau polizezi, foloseste pasta de decapare pentru inox. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
need4spd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 14 July 11 ![]() |
corect.arata patetic si nici nu cred ca aduce vreo imbunatatire masinii.
Uite cum arata originalul. Si una sport ![]() This post has been edited by need4spd: 12 Apr 2013, 14:15 Attached thumbnail(s) renault_megane_225_sport_rear_exhaust_back_box_166_p_ekm_300x223_ekm_.jpg ( Size: 16.64k ) Number of downloads: 233 Wolfrace_Renault_Megane_Sport_225.jpg ( Size: 33.72k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
renault
megane 2
1.5dci 2005 60kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cauta o toba de RS.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
doomy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 17 April 12 ![]() |
salut,am cumparat un kit rs am primit si toba ,afecteaza cu ceva daca ea este de 2.0 si eu o pun pe 1.6?
|
--------------------
renault
megane2
2003 Hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:39 |