Engine failure hazard
![]() ![]() ![]() |
Engine failure hazard
simovi27 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
- tm16ayr
2010
|
|||
Piper101 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 30 March 14 ![]() |
filtru particule + injectia din ce erori spui tu acolo, poate fi si o problema cu uleiul pe langa astea. La engine failuri hazard + stop e buna de dus pe trailer la service, trebuia sa o duci cand scria service required nu dupa 1 luna.
This post has been edited by Piper101: 27 Aug 2014, 11:18 |
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
simovi27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 August 14 ![]() |
QUOTE(Piper101 @ 27 Aug 2014, 11:17) filtru particule + injectia din ce erori spui tu acolo, poate fi si o problema cu uleiul pe langa astea. La engine failuri hazard + stop e buna de dus pe trailer la service, trebuia sa o duci cand scria service required nu dupa 1 luna. Am uitat sa mentionez ca, practic, masina merge perfect, nu se simte si nu se aude absolut nimic. |
--------------------
Renault
Megane 3
- tm16ayr
2010
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine sa previi decat sa tratezi...Nu degeaba ti se aprind martorii in bord..
Sa ne tii la curent. In ce service o duci? |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DNT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 2 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu mai aveam niste erori care au aparut dupa ce am bagat niste motorina dubioasa.
De obicei merg cu Rompetrol 55 dar s-a intamplat sa mai bag de la altii si au inceput erorile. Te sfatuiesc sa consumi toata motorina si sa pui una de buna calitate si sa vezi ce mai este pe acolo. Si fiind si diesel, cred ca 30 bani pe litrul de motorina (3%) in plus merita ca sa eviti probleme din astea. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:36 |