Usa spate nu se mai deschide, Cum deschid usa fără sa stric ceva
![]() ![]() ![]() |
Usa spate nu se mai deschide, Cum deschid usa fără sa stric ceva
uleisua |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
2003 1,7dci Ulei motor, cutie viteza import SUA
Anvelope vara/iarna Jante aliaj Preturi de importator 0733015881 www.autofrontal.ro www.ulei-sua.com |
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Pentru inceput incearca asa: Se impinge din exterior si se trage clapeta sau se actioneaza manerul din interior...Depinde de caz...
http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...locata&sa=Cauta |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Dai jos banchetele spate(ca sa poti sa te urci pe acolo), desfaci fata de usa si dupa aia te uiti la mecanism cu o lanterna si iti dai seama ce trebuie sa faci.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Sau o duci la un preot.
![]() |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
omul are probleme, hai sa il ajutam.....
va fi cam greu de dat fata usii jos cu usa inchisa.mai bine incearca: 1.te urci in spate , rabati bancheta spate, scoti chederele(nu sunt lipite, sunt doar bagate in muchia de metal), acolo vei gasi un fel de dop din plastic negru rotund cam de 1 cm diametru.il scoti fara teama. pe acolo poti avea acces la mecanism, o parghie care este sarita de la loc.manerul de plastic exterior e prins cu doua piulite care se desfac cu tubulara de 10.prin gaura de la dopul acela se desface unul din acele suruburi, dar poti avea acces la parghie. altfel 2.e posibil ca sa fi avut pusa acea siguranta pentru a nu putea fi deschisa de copii din interior. in momentul in care a sarit parghia(sau s-a rupt acea chestie din plastic care imbina actionareamanuala a zavorului) nu se mai poate deschide. ce trebuie sa faci ..sa confectionezi un carlig din sarma de cupru de 2 mm (ceva mai tare adica) si sa incerci sa tragi acea siguranta catre tine printre usa si rama usii dupa ce ai scos chederele. deschizi cealalta usa si iti iei repere cam pe unde trebuie sa actionezi. eu am reusit de fiecare data in cel mult 5 minute. spor la treaba! vezi ca eun tutorial cu ceva despre incuitoare si ce gasesti in usa. linkul aici http://www.reno.ro/Tutorial-Parghie-Clanta...te-t110906.html This post has been edited by playeroooo2000: 8 Aug 2010, 12:39 |
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Exact aceeasi chestie am patit-o si eu cu usa stanga spate. Mie mi s-a rupt plasticul acela galben care tine parghia de la manerul de afara si a iesit parghia afara din locasul ei. Dar am descoperit ca de fapt era rupt ceva la mecanismul de inchidere si nu am mai putut-o deschide nici in ruptul capului. Pt ca la mine era si siguranta pentru copii pusa, am incercat si eu faza cu carligul dintr-o sarma mai moale sa trag siguranta aia, am tras-o dar nu s-a mai deschis. Pana la urma am mers la un mecanic care cu o dalta pentru fier si un ciocan sanatos a desprins tot mecanismul de dinauntru si a reusit sa mi-o deschida. Am mers la dezmembrari si mi-am luat o broasca de pe un scenic care era identica, si am pus-o la loc si merge ca noua. Incearca treaba cu carligul de sarma sa tragi siguranta aia, cum zicea si playeroooo2000, iar daca nu reusesti, atunci numai ca si mine poti rezolva.
Toate cele bune. |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
uleisua |
![]()
|
Da ms pentru ce ati scris, nu am avut timp sa pun in practica dar in wekend sper sa pot incepe operatiunea,
Nu e o porblema ff mare care sa imobilizeze masina de aia nu ma grabesc dar e enerveant si sper sa nu avanseze si la celelate usi. |
--------------------
Opel
Astra
Anvelope vara/iarna Jante aliaj Preturi de importator 0733015881 www.autofrontal.ro www.ulei-sua.com |
|
VictorTM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 August 08 ![]() |
La un Megane 1 hatchback facelift din 99 am o problema la usa spate dreapta. Nu se mai deschide nici din interior nici din exterior. Siguranta de copii nu are cum sa fie pentru ca s-ar deschide din exterior.
Masina e deblocata din telecomanda, dar butonul de blocare de la usa spate dreapta nu e la fel de ridicat ca si celalalt. Am demontat bancheta,fata usa,un plastic ce acoperea modulul de inchidere centralizata, si modulul de centralizata de la usa respectiva. Modulul de la centralizata functioneaza, are un pistonas care se misca la apasarea cheii. Nu resusesc sa-mi dau seama cum sa deschid usa, angrenajele par sa fie ok, chiar si cel de la butonul de inchidere al usii actioneaza, dar nu se deschide usa. Spatiul este destul de mic si greu de ajuns. Astept post-urile voastre cu unele sfaturi la cum as putea sa deschide usa. |
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
pe usa, in dreptul broastei pe interior vei vedea un dop de plastic negru. da-l jos. vei avea acces la mecanismul de inchidere. pe acolo cu o surubelnita, patent, penseta ceva trage de parghiacare actioneaza broasca. poate nu pui si tu ciocanul pe usa.
in cel mai rau caz dai o gaura cu bormasina si actionezi parghia, dupa care pui un dop de ornament.folosesti un burghiu mai gros apoi unul si mai gros pana reusesti sa ajungi la meganism.usa e din tabla si nu se intampla nimic. ca in poza de mai jos cu dopul cel negru tresa ai si tu. daca nu acolo fa o gaura. succes! This post has been edited by playeroooo2000: 30 Sep 2010, 15:21 Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 21.86k ) Number of downloads: 2316 |
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
cipicutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 November 10 From: Bacau ![]() |
eu cred ca in cazul lui uleisua nu se deschide usa din spate din cauza protectiei pentru copii care se gaseste pe usile din spate. un comutator mic negru. asa am patit si eu, initial am crezut ca s-a stricat mecanismul de deschidere.
|
--------------------
Renault
Megane Classic Expression
2000/1.4 16V 95CP
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Dar sa nu se deschida din exterior a patit cineva?
Din interior se deschide perfect... La gerurile de zilele trecute am fortat-o putin si acum nu se mai deschide. Maine incerc sa-mi fac timp sa o desfac sa vad ce are. Sper sa nu se fi rupt nimic prin interior... |
--------------------
|
|
uleisua |
![]()
|
eu am rezolvat problema am vandut masina ......
Va multumesc pentru raspunsuri |
--------------------
Opel
Astra
|
ovinistor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 June 13 ![]() |
cosminutzuu92 , multam de sugestie, am incercat pm dar nu am acces , asa ca incerc sa-ti raspund asa... abia am urcat de la masina unde dupa lungi teste ochiometrice si fizice, am sesizat exact ceea ce mi-ai spus si tu... cred ca de acolo e buba... zi-mi acum cum a remediat problema amicul tau... eu banuiesc ca am olarit eu locasul bucsei prin fortare... daca e asa... am pus-o...
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
- NU03AAY
|
|
sand manxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 August 10 ![]() |
deschiderea din interior se face prin cablu, cu sigurante,treburi , cea dn exterior are o tija melcata , care e prinsa de yala propriuzisa, de aici tragi singur concluzia din care parte nu se deschide.exterior sau interior , da jos partea cu tapiteria si o sa vezi singur ce nu functioneaza , e un sistem foarte simplu , daca ai nelamuririr contacteaza-ma
spor |
--------------------
renault
megane clasic 2003
2003
|
|
albert danicescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 28 August 14 ![]() |
Asa cum au zis si colegii, dai fata de usa jos prin interior, operatiune ce dureaza cca 5 minute, nu este complicat, apoi cu incerci sa misti cu mana de parghii, actionand cheia in butuc, in cazul meu a mers dupa ce cu un coleg am apasat pe usa si am deschis-o din cheie si a mers. Bafta
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
- b96gvy vezi, investigheaza, identifica, rezolva!
|
|
dbx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 June 08 From: Bucuresti ![]() |
@albert , era vorba despre usile spate, ele nu au butuc!
cu deschisu' o fi mai simplu , da' cu reasezatul sigurantelor in locasul lor (daca sint sarite) e poveste de groaza , valabil la nefunctionarea deschiderii pe exterior. patit la ambele usi spate , practic in acealasi timp (zi) din cauza: !!! bateriei !!! rombat !!! Premier 12 V - 75 Ah !!! defecta dupa 6 (sase) luni de la achizitionare. inchiderea centralizata neavind curentul necesar a inceput sa comute parca era strobo, asta a facut sa sara sigurantele de la usile spate (niste piese hidos de mici si firave) . manopera si nervii proprii , fata de usa 5 min. repus siguranta la loc cam 30 min, julituri , dezvoltat ura fata de reno / franceji (n-ati vrea sa stiti ce probleme au la megane2). bafta. |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- B-60
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:08 |