Electrocasnice
![]() ![]() ![]() |
Electrocasnice
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
QUOTE(crisolro @ 26 Aug 2014, 09:11) Eu am filtru. De fapt sunt o serie de 5 filtre, care imi filtreaza apa de toate impuritatile pana la 10 microni. 2 orizontale deasupra a 3 verticale (mai mari ~ cat o sticla de 2 litri) De la Family Aqua. Am fost sceptic la inceput, apoi dupa ceva cautari, nu foarte amanuntite, mi-am dat seama ca oamenii astia fac filter de apa de la cele mai mici...casnice, pana la filter pentru fabrici de bere. Deci am mers pe mana lor. Nu pot sa ma declar decat extem de multumit. Apa curate, care poti s-o lasi in sticla si o saptamana fara sa mai prinda vreun miros. http://www.familyaqua.ro/filtre-de-apa/fil...a-tip-economic/ Fix asta e produsul. Si filtrele se schimba odata pe an. Se monteaza sub chiuveta si e cu tot cu o mini-baterie ![]() Ce am descoperit dupa ce am schimbat prima oara filtrele?... Te ia groaza... |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(octavian.gagu @ 27 Aug 2014, 13:47) Eu am filtru. De fapt sunt o serie de 5 filtre, care imi filtreaza apa de toate impuritatile pana la 10 microni. Si mai are vreun gust? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
gust ca gust, da' presiune?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
pai ce-ti trebuie presiune mare?... o iei sa faci o mancare...sa bei un pahar / cana...nu sa speli masina cu ea?..
![]() La gust este exact ca apa plata. serios vb... |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
De combinele Bosch ce stiti ? Sunt fiabile ?
Sunt unele interesante in bugetul meu doar ca au sistem low frost , cele no frost ale lor sunt peste buget |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cauta doar nofrost.
sunt oribile cele cu peretele inghetat |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
LG-ul meu No-frost raceste foarte bine. Din punctul asta de vedere sunt foarte multumit. Poate ca si fi-miu a dat de usa aia prea tare de s-a rupt la opritor.
Asta Low frost e pe acelsi sistem de aer rece suflat prin niste guri de aerisire din spate? |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
toate au dezget inghet. numa ca la nofrost nu se intampla in frigider ci in alt compartiment. deasupra motorului si la nofrost se gaseste tavita pt colectare apa + evaporate datorita caldurii motorului.
adica e ca la AC cred This post has been edited by wolfin: 28 Aug 2014, 13:58 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe care ati alege dintre
LG : http://www.emag.ro/combina-frigorifica-lg-...ref=autosuggest Electrolux : http://www.emag.ro/combina-frigorifica-ele...x/pd/D7PSZBBBM/ O comparatie intre ele : http://www.emag.ro/compare/126 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
iorgus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 December 07 ![]() |
QUOTE(octavian.gagu @ 27 Aug 2014, 12:47) Eu am filtru. De fapt sunt o serie de 5 filtre, care imi filtreaza apa de toate impuritatile pana la 10 microni. 2 orizontale deasupra a 3 verticale (mai mari ~ cat o sticla de 2 litri) De la Family Aqua. Am fost sceptic la inceput, apoi dupa ceva cautari, nu foarte amanuntite, mi-am dat seama ca oamenii astia fac filter de apa de la cele mai mici...casnice, pana la filter pentru fabrici de bere. Deci am mers pe mana lor. Nu pot sa ma declar decat extem de multumit. Apa curate, care poti s-o lasi in sticla si o saptamana fara sa mai prinda vreun miros. http://www.familyaqua.ro/filtre-de-apa/fil...a-tip-economic/ Fix asta e produsul. Si filtrele se schimba odata pe an. Se monteaza sub chiuveta si e cu tot cu o mini-baterie ![]() Ce am descoperit dupa ce am schimbat prima oara filtrele?... Te ia groaza... Cred ca vorbim despre acelasi filtru: Filtru de apa FamilyAqua model economic Il folosesc si eu de vreo 2 ani si sunt foarte multumit, am schimbat de curand filtrele si m-a ingrozit sa vad cum aratau: big-blue-1.jpg big-blue-21.jpg Am facut o mare economie cu filtrul asta, inainte trebuia sa car zilnic apa plata de la supermarket si nu cred ca e vreo diferenta intre apa filtrata si apa plata de la supermarket, gustul e acelasi! |
--------------------
Renault
Fluence
2010
- ct-02-hpy http://www.ChocoJoy.ro - Cadouri rafinate din ciocolata
|
|
wolfin |
![]()
|
clorul, nitratii etc sunt oprite de filtru?
din cate stiu nu... eu azi ma duc la o firma sa cumpar filtru pt dus cu teh KDF pentru clor. nu mai pot eu si fimea cu mancarimea dupa baie de la clor. |
--------------------
pegas
3120
|
|
iorgus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 December 07 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 3 Oct 2014, 08:14) clorul, nitratii etc sunt oprite de filtru? din cate stiu nu... eu azi ma duc la o firma sa cumpar filtru pt dus cu teh KDF pentru clor. nu mai pot eu si fimea cu mancarimea dupa baie de la clor. Clorul din apa este oprit cu succes de filtru, nitratii (sau nitritii) sunt opriti daca anexezi filtrului si un purificator de apa cu ultraviolete! |
--------------------
Renault
Fluence
2010
- ct-02-hpy http://www.ChocoJoy.ro - Cadouri rafinate din ciocolata
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe bune ?
Pui poze din reclama lor de pe site ? Eu ii sustin pe ai nostrii de la Buzau. http://www.aquator.ro QUOTE(iorgus @ 3 Oct 2014, 07:56) Cred ca vorbim despre acelasi filtru: Filtru de apa FamilyAqua model economic Il folosesc si eu de vreo 2 ani si sunt foarte multumit, am schimbat de curand filtrele si m-a ingrozit sa vad cum aratau: big-blue-1.jpg big-blue-21.jpg Am facut o mare economie cu filtrul asta, inainte trebuia sa car zilnic apa plata de la supermarket si nu cred ca e vreo diferenta intre apa filtrata si apa plata de la supermarket, gustul e acelasi! |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Eu am avut aquator si mi s-a parut f bun.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi user
Acelasi tip de comentariu in care sustine ca e poza facuta de el Aceiasi poza ca pe site-ul vanzatorului Suspect tare http://www.familyaqua.ro/filtre-de-apa/fil...a-tip-big-blue/ QUOTE(wolfin @ 3 Oct 2014, 11:54) |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
aspirator cu recipient sau cu filtrare prin apa? (ala cu sac pica din start)
ma tenteaza cel cu filtrare prin apa dar cica (fara a considera disconfortul spalarii etc) e mai mult marketing si bani in plus in ideea ca filtreaza mai bine si nu arunca inapoi afara (pe la spate ![]() DeLonghi e un soi de noname sau ar merge? multumesc |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
DeLonghi merge, nu e deloc noname.
E o marca chiar cunoscuta si destul de buna. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(crisolro @ 5 Dec 2014, 10:29) ma tenteaza cel cu filtrare prin apa dar cica (fara a considera disconfortul spalarii etc) e mai mult marketing si bani in plus in ideea ca filtreaza mai bine si nu arunca inapoi afara (pe la spate ![]() Nu e marketing. Sînt excepționale alea cu filtrare prin apă. Am unul și nu m-aș mai atinge de vreun alt fel de aspirator. E singurul gen de aspirator pe care-l pot folosi cu încredere în laboratorul foto (unde praful e dușmanul nr. 1), pentru că nu dă praful afară pe partea cealaltă, cum fac alea obișnuite. Al meu e un no-name polonez, dar merge foarte bine. Diferența față de unul obișnuit a fost evidentă încă de la prima utilizare. Nu e doar marketing. Nu ridică nici un pic de praf în aer, nu lasă în urma lui mirosul ăla greu, de praf, specific aspiratoarelor normale. Știi, cînd intri într-o cameră și simți că tocmai a dat cineva cu aspiratorul pe-acolo, e un miros tipic de aspirator... Are doar două probleme: 1. E mare și greu. 2. Trebuie să cureți recipientul de apă, plus încă vreo două piese, după fiecare utilizare. Dar curăță atît de bine, încît pot să-l iert pentru ambele. Soției nu-i place, din cauza punctului 1. Nu poate să-l care pe scară în sus și-n jos. Așa că ea tot cu unul clasic aspiră. Pe ăsta cu apă îl folosesc doar eu în laborator (unde n-are voie nimeni să-și bage nasul, în afară de mine ![]() This post has been edited by VladSoare: 5 Dec 2014, 11:10 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Tu mai lucrezi cu chimicale in epoca DSLR ?? Sau faci holograme (adevarate) ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Da, Zelmer e. Nu știam că-i așa cunoscută.
![]() În orice caz, merge beton. QUOTE(betamax @ 5 Dec 2014, 18:36) Nu, nu holograme. Fotografii alb-negru standard. Și mă mai joc din cînd în cînd și cu procese alternative, mai puțin cunoscute în afara unui cerc restrîns de pasionați: Vandyke Digitalul e bun pentru viteză și volum. Îl folosesc și pe ăla cînd e cazul. Pe film trag doar de plăcere. Îmi place să știu că fotografia finală este exclusiv rodul muncii și al priceperii mele, nu al unui calculator programat de un japonez. Iar o fotografie 24x30 cm sau mai mare, bine făcută, n-are nici o legătură cu un jpeg tipărit pe imprimantă. ![]() Plus că-mi place chimia și-mi place să înțeleg tot ce se întîmplă înăuntru. Bag fotografia într-o soluție făcută de mine, iar ea se albește. Eu știu că argintul s-a transformat într-o combinație de bromură și ferocianură de argint. Apoi o bag într-o altă soluție, a cărei compoziție o cunosc, iar ea în două secunde se face sepia. Eu știu ce s-a întîmplat: sulful din soluție a înlocuit ionii de bromură și de ferocianură, formînd sulfură de argint, care-i foarte stabilă. Iar între o fotografie pur alb-negru și una complet sepia există o gamă întreagă de versiuni intermediare, pe care le obții jucîndu-te cu compoziția soluțiilor, concentrația lor, timpii de imersiune a pozei în ele, etc. E fascinant, n-are nici o legătură cu conectarea unui DSLR la calculator și copierea unor fișiere, apoi corecția într-un soft plin de algoritmi matematici făcuți de alții. ![]() În orice caz, am și zeci de GB de poze digitale. Au și alea locul lor în viață, pe care nu li-l contest. This post has been edited by VladSoare: 6 Dec 2014, 12:17 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
A, e pasiune. Respect. Da' ai putea sa incerci si holograme, acum se gasesc laseri la preturi accesibile. Rezultatul e uimitor (cam diferit de ceea ce vezi in filme, totusi). Eu am facut cand eram student, in laboratorul de optica. Daca vrei amanunte, spune.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
VladSoare |
![]()
|
Sună interesant. Drept să spun, n-am cam deloc habar de holograme, cum se fac, cum se văd... Cred că o singură dată am văzut în realitate așa ceva, acum mulți ani. În rest... doar prin filme.
![]() Da, cred că mi-ar plăcea să studiez puțin subiectul, dar nu prea știu de unde să-l apuc. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
betamax |
![]()
|
Nu-i asa complicat pe cat pare. Exista mai multe metode, iti spun cum am facut eu:
hologr3.JPG ( Size: 11.6k ) Number of downloads: 221 Laserul folosit era rosu de 50 mW, dar nu e musai. Lentila divergenta de precizie, slefuita (aberatii mici) iar oglinda este este metalica. In loc de film am folosit placa fotografica. Obiectul holografiat: o ascutitoare in forma de arici. Timp de expunere : aprox. 5 min. Obs. 1 - poza e luata de pe net si prelucrata (denumirile ca erau intr-o limba ciudata). Obs. 2 - definitiile hologramei din Dexonline este gresita, franjele de interferenta obtinute NU sunt paralele (pentru ca nu sunt drepte). |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Avand in vedere ca tocmai mi-a luat foc aragazul BEKO (nu numai din vina lui) si trebuie sa-mi iau altul, ce model imi recomandati pana in 900 de lei, aspect inox?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
vallixx |
![]()
|
In gama de preturi decente ti-as fi zis Zanussi dar nu cred ca au inox, n-am vazut decat albe.
Gorenje mai au inox, vezi daca au ceva. EDIT: Au si Zanussi, dar iti iese din buget. http://www.emag.ro/aragaz-zanussi-gaz-4-ar...a/pd/DLMGMMBBM/ This post has been edited by vallixx: 11 Aug 2016, 17:46 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
La vechiul Beko rotisorul a fost folosit ultima oara acum vreo 5 ani...grill-ul e bun de ceva?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
...sau poti sa iei plita electrica pe inductie, aia nu ia foc niciodata
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:29 |