Experiente cu Captur, pareri pro si contra
![]() ![]() ![]() |
Experiente cu Captur, pareri pro si contra
Bicicleta galbena |
![]()
|
||
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|||
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 23 November 14 ![]() |
Am mers eu cu 0.9 pe acolo, fara probleme.
|
--------------------
-
-
-
- - The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Eu am mers cu dacia 1310 pe GPL pe acolo, fara nici un stres, au trecut ani de atunci dar nah...
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
Lucian Octavian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 29 September 19 From: Sector 6, Bucuresti ![]() |
Ok
Deci ma pot duce fără probleme pe cele 2 trasee . Mulțumesc pt. răspunsuri! |
--------------------
Renault
Captur
2019 TCE 90
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
tu nu conduci masina aia zilnic? nu stii ce poate?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lucian Octavian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 29 September 19 From: Sector 6, Bucuresti ![]() |
Da,prin București,zilnic.Aici nu prea sunt serpentine sa urci cu ea.Si am luat-o la sfârșitul lunii octombrie 2019.Deci nu prea am avut ocazia să ies cu ea!
|
--------------------
Renault
Captur
2019 TCE 90
|
|
Jidanu1921 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 13 October 18 ![]() |
O sugestie/părere pentru un Captur 100 TCE pe GPL?Am vazut azi la autoeuropa Timișoara la 14140 E cu rabla. Merita?E fiabilă,consum decent?
|
--------------------
Renaul
Clio IV
2018
- TM 20 LWG
|
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Masina e mult prea noua sa-ti poata spune cineva cat de fiabila e.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
ConstantinG |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 August 19 ![]() |
Salutare, am achizitionat masina in octombrie 2019, acum la doar 4 luni mi se pare ca insonorizarea masinii a scazut, la inceput nu prea se auzea cand actionam claxonul pe cand acum se aude destul de tare, aceeasi problema o am si cu sunetul motorului, care inainte nu se auzea, acum se aude destul de tare, mai ales cat este in sarcina ( in panta sau accelerez brusc), de greierii din interior nu mai spun. Cei care au masina mai de mult, tot aceeasi experienta au avut?
Multumesc. This post has been edited by ConstantinG: 9 Feb 2020, 15:02 |
--------------------
Renault
Captur
2019 life evo 0.9 tCe
|
|
redguard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 March 16 ![]() |
Morotul cu siguranta a devenit mai haotic mai ales acum la temperaturi negative, dar apoi eu am versiunea cu injectie directa asa ca la 50 000 de kilometri ma astept sa existe depuneri de carbon.
Altfel nu pot sa ma plang. Tot ce scartaia erau butoanele de control a geamului de pe partea mea. Acum iarna nu se aude nimic asa ca probabil spatiul dintre butoane si cadrul lor e foarte mic si vara se dilata un pic plasticul si se freaca butoanele de margini la vibratia masinii. Claxonul nu l-am folosit mai deloc, in ultimii 2 ani chiar nu m-am atins de el, nici nu stiu cum claxoneaza masina asta. |
--------------------
Renault
Captur
2016 - Zen (TCe 120 EDC)
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
@ConstantinG : aceeasi problema am intampinat-o dupa schimbarea parbrizului. Astfel am aflat ca si parbrizul are rol important in insonorizarea masinii.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
ConstantinG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 August 19 ![]() |
@daniellu: eu nu am inlocuit nimic de pe masina, cateodata am impresia ca este mai slaba ca insonorizare decat vechiul logan din 2007 pe care l-am avut.
Cel putin in primii ani daca ascultam muzica aproape de maxim, nu auzeam nimic in exterior. Primii 6 ani de zile nu am schimbat nimic la logan in afara de ulei, filtre, distributie ( 160.000 in 10 ani jumatate). This post has been edited by ConstantinG: 12 Feb 2020, 08:48 |
--------------------
Renault
Captur
2019 life evo 0.9 tCe
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Azi am condus noul captur 1.3 130 cp edc, echipare intense...o masina foarte tare, care a evoluat foarte mult. Interiorul este superb, iar calitatea materialelor este foarte buna. Cu motorul 1.3 se misca super ok, schimba bine, pare închegată. O masina frumoasă care banuiesc ca se va vinde bine.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
thuraya_123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 1 September 17 ![]() |
QUOTE(ConstantinG @ 9 Feb 2020, 11:52) Salutare, am achizitionat masina in octombrie 2019, acum la doar 4 luni mi se pare ca insonorizarea masinii a scazut, la inceput nu prea se auzea cand actionam claxonul pe cand acum se aude destul de tare, aceeasi problema o am si cu sunetul motorului, care inainte nu se auzea, acum se aude destul de tare, mai ales cat este in sarcina ( in panta sau accelerez brusc), de greierii din interior nu mai spun. Cei care au masina mai de mult, tot aceeasi experienta au avut? Multumesc. Capturul nu are deloc cea mai extraordinara insonorizare. Dar cu timpul ai sa vezi ca e chiar placut sunetul motorului. Mai nasol e la vant lateral, unde zgomotul creste. Ce greieri in interior? Eu nu am sau mai bine zis la ce drumuri am in zona, nici nu am timp sa aud greierii din cauza gropilor. Exceptand ventilatorul care face zgomot daca nu-l las minim 5-10 secunde pe maxim, altceva nu se aude. Captur Aprilie 2018 This post has been edited by thuraya_123: 24 Feb 2020, 02:46 |
--------------------
-
-
-
- - Captur 2018 Life Evo Tce90
|
|
nirosreno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 April 18 ![]() |
Am observat că noul Captur nu mai are proiectoare, nici în variantele de top. Acolo unde ne așteptam să fie poziționate pe caroserie, de fapt sunt două orificii pentru ventilare, la toate modelele. La versiunea Intens, acestea mai au niște ornamente cromate.
|
--------------------
Renault
Captur
Life Evo Energy 90dCi
|
|
MicroEdge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 9 June 16 ![]() |
Zgomot de la vant auzi de la 120km in sus daca bate din lateral in rest motorul se aude super la peste 3000 rpm
|
--------------------
renault
symbol
2007
|
|
CatalinG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 August 20 ![]() |
Va salut!
Sunt proaspat posesor de Captur 1,33 155 CP .Este primul Renault care m-a convins sa il cumpar si dupa 2500 km pot spune ca nu regret deloc. Am vazut ca sunt persoane care isi doresc informatii despre acest tip de motorizare/transmisie si le stau cu placere la dispozitie! O zi minunata tuturor ! |
--------------------
Renault
Captur
2020 1,33 EDC 155 CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Un captur cu o motorizare/putere corecta .. sa te poarte cu placere pe unde vrei tu!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
CatalinG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 August 20 ![]() |
Multumesc,drumuri fara probleme sa aveti!
|
--------------------
Renault
Captur
2020 1,33 EDC 155 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:40 |