Recomandari restaurante pentru pofticiosi, in tara sau afara
![]() ![]() ![]() |
Recomandari restaurante pentru pofticiosi, in tara sau afara
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Crezi ca exista asa ceva pe tuata Valea Prahovei?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 21 Oct 2014, 09:44) Incearca la restaurantul asta: http://www.alexturism.ro/ Restaurant cu specific unguresc dar au si produse traditionale romanesti in meniu. Se ajunge foarte usor din centru, e la cca. 3min de mers cu masina pe stradute si 15-20min daca o iei la picior. Portii mari, mancare excelenta (am servit specialitati unguresti), servire ok si preturi decente. Ex.: 2 feluri de mancare (ciorba + fel principal), salata, muraturi, bere, suc, cafea, desert, au costat putin peste 100 lei ptr. 2 persoane, pret pe nota (fara ciubuc). E genu' ala de crasma in care se manaca pur si simplu bine, fara alte fite. Atentie ptr. cine merge cu copii, specialitatile unguresti sunt by default f. condimentate. Specificati inainte de a da comanda. Mi-a fost si mie recomandat de cineva f. pretentios si gurmand...si n-am regretat. La taverna sarbului din sinaia, servirea e ok, e o armata de ospatari insa portiile sunt mici si preturile mari. Mancare e buna dar nu deosebita. Plus ca mesele sunt prea apropiate, lucru care personal ma deranjeaza cand e aglomerat. D.p.m.d.v., nu merita. This post has been edited by Kojak: 21 Oct 2014, 20:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca iti place mult carnea, recomand Cutitul de Argint, daca vrei fite, Forest, nu e rau nici la Taverna sau Snow.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
unde pot sa mananc costite de miel ?
am fost la restaurante cu specific albanez si am luat aproape tot din meniu (prima data mi`a adus un carnat, apoi un fel de sarmale, apoi un fel de carne tocata cu alte chestii) si cand m am saturat sa tot incerc denumirile din meniu, am intrebat: aveti? deci nu au! pentru bucuresti va rog! a incercat cineva mancarea indiana? am vazut ca au miel in meniu multumesc |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
luck33ro |
![]()
|
La boolgari au miel. Nu stiu daca si costite... vezi in meniu pe site
![]() |
--------------------
**
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
De incercat si Tirol in Sinaia. Cam scump, dar bun.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(synergist @ 22 Oct 2014, 16:05) unde pot sa mananc costite de miel ? am fost la restaurante cu specific albanez si am luat aproape tot din meniu (prima data mi`a adus un carnat, apoi un fel de sarmale, apoi un fel de carne tocata cu alte chestii) si cand m am saturat sa tot incerc denumirile din meniu, am intrebat: aveti? deci nu au! pentru bucuresti va rog! a incercat cineva mancarea indiana? am vazut ca au miel in meniu multumesc M-ai bagat in pofte si am intrebat la Ceflika - ete ca se intampla minunea: La-Ceflica-restaurant-specific-bulgaresc-zona-Perla-in-Bucuresti-11.jpg |
--------------------
**
|
|
luck33ro |
![]()
|
REcomand - fasole cu carnati de miel
![]() |
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In Busteni un restaurant okei? fara sa imi dau salaru de programator pe masa..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
gura diham.
ps mai bine te duci in sinaia. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Care ai mancat la restaurantu lu Dinescu, Lacrimi si Sfinti? Ai plans dupa bani si i-ai zis de sfinti lu ala?
|
--------------------
**
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Am fost eu odata, acum aproximativ 2 ani.
Mancare buna, portii mici si preturi mari, plus tambalagii la masa |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
C-am vazut topicu' si mi-am adus aminte. Calif la Lujerului. Dill-u' de pui e senzational, ayranu' cu menta e demential si servirea e de nota 10. Se vede ca patronu' nu e roman. Plus preturi care te cheama inapoi...
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ba patronii sunt chiar foarte romani
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu mi se pare ca ar fi extraordinari, au portiile cam mici... sunt sub Sanli, dupa pareeea mea.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
UXE |
![]()
|
Casa Magica din Busteni merita de fiecare data
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Tot in Busteni La Turcu - mananci si bei ca un sultan
Merita !!! |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am Rosenanger in Brasov (Piata Enescu), la 50 de metri de Piata Sfatului. Unul dintre cele mai bune restaurante din Brasov, am mancat o friptura de vita extraordinara si niste carnaciori bavarezi cu varza murata calita (si doua Edelweiss...) de am zis ca renasc. Coastele de porc sunt si alea foarte bune. Sa nu mai zic de strudel cu sos de vanilie...
http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Revi...ansylvania.html |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
bai n`am intrat de mult pe aici ca nu am setat notificarea prin mail
DAR farfuria aia cu coaste ...ai de pffff...imi ploua `n gura! va multumesc! |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
de maine is in sibiu. 4 zile. ia ziceti un loc (sau mai multe) unde sa duc doamna sa haleasca. ceva asa....si frumos si cu papa bun.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Bună, că doar nu ești ungur.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bun, buna, papa sa fie.
am cetit despre nijte localuri...hermania, crama sibiana, crama sibiul vechi, la turn. stiti ceva despre ele? sau altele. hai bagati viteza ca maine plec si tre sa stiu ezact unde merg. ca nujtu sibiul si n-am chef sa ma invart ca un koi intr-o caldare p-acolo. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
La Turn mancare buna. Nu mai stiu exact care sunt preturile, dar mi-a placut si am gustat din fiecare fel comandat de comeseni
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
La Crama Sibiana,in Piata Mica, de fiecare data cand merg in Sibiu mananc acolo, mancare buna, preturi ok pentru ce se ofera. Deserturile sunt bestiale, e unul, Hermanstadt parca, o nebunie.PS Nu uita de tuica casei, buna rau...
![]() ![]() This post has been edited by mrc82: 26 Mar 2015, 15:45 |
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ocoleste "Bufnita".....daca mai exista.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
luck33ro |
![]()
|
Depinde ce mai gasesti deschise ca mikimaus le-a cam lichidat pe toate
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 18:12 |