Capitonaj fonic motor diesel, instalat pe TCE, face rau?
![]() ![]() ![]() |
Capitonaj fonic motor diesel, instalat pe TCE, face rau?
tuneam |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|||
catalin_macovei88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 26 April 14 ![]() |
De unde ai comandat? M-am gandit si eu la o treaba din asta (poate candva pe viitor), ca la 100kmh are 3000 rpm si e cam galagie.
|
--------------------
Renault
Clio 4
2014 1.2 16v 75cp
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(tuneam @ 22 Aug 2014, 21:58) Intrebarea mea este daca face rau motorului. Cei din service nu au zis nimic, dar de la vanzari mi-au zis ca cica s-ar incalzi prea rau motorul fiind pe banzina. Aia de la vanzari este bine sa se ocupe de vanzari nu de sfaturi tehnice date aiurea dupa "ureche". Capitonajul respectiv are doar rol de reducere a zgomotului si nu influenteaza temperatura motorului in nici un fel. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catalin_macovei88 @ 23 Aug 2014, 13:28) De unde ai comandat? M-am gandit si eu la o treaba din asta (poate candva pe viitor), ca la 100kmh are 3000 rpm si e cam galagie. De la dealer-ul Meridian. Repere date de ei: 658408260R pentru capitonaj si 7703077117 pentru agrafe(desi nu cred ca astea ar fi agrafele) |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
tuneam |
![]()
|
Azi l-am instalat. A cost cam 385 roni cu tot cu agrafe(10 am cuparat eu, dar trebuiesc fix 6).
Se potriveste perfect. Nu am avut timp sa fac teste, dar cred ca e ok. Cel putin zgomotul exterior se diminueaza. Nu-mi dau seama de zgomotul in mers ca nu am mers decat in trafic. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:47 |