Probleme plecare
![]() ![]() ![]() |
Probleme plecare
ChelYe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 19 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
RT 1998/1,6e/jaof/8v/90cp
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Eu cred ca bataia o ai de la strambarea planetarei nu de la satelit.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
ChelYe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 19 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Asa să fie ? Mecanicul ar fi zis varianta specificată de mine , planetara este nouă dar mai ieftina si schimbata de 1-2 luni , să mă intorc inapoi unde am pus-o ? Nu cred ca as avea intelegere si rezolvate ..... mersi de raspuns .
27 Dec 2013, 21:21: cineva o idee ? ma dispera zgomotul "rontait" care se aude si parca mai accentuat in treapta 3 si 4 cand masina merge din inertie fara s-a accelerez ? s-a cumpar cutie sau s-a m-a duc inapoi la cine a montat prima oara planetara s-a cer socoteala ?? This post has been edited by ChelYe: 27 Dec 2013, 21:21 |
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Ulei in cutie mai ai ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
ChelYe |
![]()
|
Da cat trebuie si chiar arata bine de tot .
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
|
|
jas2 |
![]()
|
Planetara nu putea fi montata decat intr-un singur fel.Dar daca este o planetara ieftina ,aici ar fi o problema.La calitatea materialului si nu la montaj.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
ChelYe |
![]()
|
Am vorbit azi cu mecanicul care a montat planetara de noua si a spus ca este imposibil ca planetara să se fi strambat si că s-ar strâmba doar în caz de accident ca e tare materialul ei , să cumpăr altă cutie si se revolză problema , deci căutăm cutie.... mersi
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
|
|
jas2 |
![]()
|
Vezi ce cod are cutia ta si cumpara una cu cod identic.Cifre si litere.
Daca imi spui codul iti caut cutie. Iata un exemplu de pret.Cu codul te descurci... http://mercador.ro/oferta/vand-cutie-vitez...html#7a98902b6d This post has been edited by jas2: 28 Dec 2013, 19:55 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
ChelYe |
![]()
|
Mersi frumos de ajutor , am vorbit cu baiatul din anuntul tau si are un megan scenic exact ca al meu ca an de fabricatie si motorizare , mai trebuie să verific daca are aceelasi cod pe cutie ca la mn ? Mersi
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
|
|
ChelYe |
![]() ![]()
|
Maine trebuie sa iau o cutie de viteze de pe un Megane Scenic 1997 aceeasi motorizare si cai putere ca al meu numai ca am cautat dar nu gasesc sub nici o forma tipul cutiei mele , azi am stat 10min sub masina ridicata pe o bordura inalta ca sa pot intra sub ea dar chiar nu am gasit nici o tablita cum se scrie pe forum ca ar trebui sa fie , s-o potrivii cutia la mn daca e acelasi motor ? la mn nu am gasit decat numar acesta 7700598840 .
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(ChelYe @ 3 Jan 2014, 20:30) azi am stat 10min sub masina ridicata pe o bordura inalta ca sa pot intra sub ea dar chiar nu am gasit nici o tablita cum se scrie pe forum ca ar trebui sa fie Poti sa stai toata ziua si sa cauti...daca nu stii unde sa o faci. Inscrisul cu date respective este poansonat pe spatiul aflat sub busonul de umplere cu ulei cu fata in jos. Daca nu vrei/poti ca ai acces sub masina poti folosi o oglinda....daca este curatat locul. Cateodata mai scrie si cu vopsea/eticheta pe capacul de la a5a.....cu aceleasi date poansonate. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ChelYe |
![]()
|
multumesc espacern asteptam de mult sa-mi raspunzi la problema postata de mn ca-mi place cum raspunzi
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca nu reusesti ca o gasesti sau sa o descifrezi(ilizibila) se poate afla dupa seria VIN....daca este montata de origine.
Da un mail/PM si incerc sa te ajut cu info.ca e important sa montezi ceva identic cu cea originala. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
ChelYe |
![]()
|
VIN-ul este seria VF1JA0F ...... ? nu pot da PM ca nu am postat suficient de mult (membru incepator) mersi !
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
|
|
espacern |
![]()
|
Da seria VIN este VF1.....si daca nu poti sa dai PM da mail pe adresa din profil.
In curand se "aproba" si folosirea PM-lui. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
shoby3x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 January 14 ![]() |
Am si eu probleme cu aceasi siguranta din partea stanga. Unde ai gasit una? La mine e deja un obicei sa sara la cateva sute de km facuti , dar nu reusesc sa gasesc una. Cei cu care am vorbit vand cutia cu totul. Cutia mea e buna.. in sensu ca intra bine in vitrze nu huruie fluiera sau alte minuni... doar siguranta aia blestemata imi face probleme, probabil si din cauza ca distantierul sau saiba acea de sub ea este lipsa (sa rupt prima data cand a sarit) maine o demontez iara sa vad daca a mai patit si alceva. Daca stiti cumva unde pot gasi siguranta si respectiva saiba sunetimi va rog frumos ca deja nu mai suport. Mentionez ca este vorba de megane 96 1.6 75 cp. Tipul cutiei nul mai stiu.
|
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|
ChelYe |
![]()
|
Scuze ca am raspuns tarziu , siguranta am cumparat de la piese auto , nu ai gasit la magazin de piese ? Numai bine .
|
--------------------
Renault
Megane Scenic
- B813VIS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:56 |