Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Incalzire in scaune Laguna II

TM80MAT
post 3 Jan 2012, 23:18
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Buna ziua ,

Ma adresez tuturor posesorilor de laguna 2 . As dori niste pareri , informatii ...despre un viitor proiect . As dori sa cumpar niste scaune de laguna 2 ( mai exact cele cu piele pe lateral si textil pe mijloc )

Ma bate gandul sa cumpar astfel de scaune ...deoarece mi se par mult mai comfortabile ..si mai tapene . Ma intereseaza daca sunt cu incalzire in ele . Si unde se afla . Banui ca scaunele sunt mai drepte . Adica nu sunt asimetrice ca la alte masini . Daca cumva gresesc ...ma iertati .

Eu personal nu am o laguna . Am un Logan . E de nou luat .. km putini ..si de ceva timp am inceput sa investesc in el . Mai serios ! Doresc sa investesc in comfort mai nou . Am cumparat ..acum un an ...tot tunelul ...cu toata instalatia electrica , cu tot cu maneta -frana de mana .. cu tot ce se putea . Am dezmembrat tunelul ...curatat complet ..scos mocheta din tunel ...curatata , facut manson de piele pentru schimbator . Piele 100% neagra , manson piele pentru maneta franei de mana , imbracat complet capacu de la cotiera in piele neagra + alte chichite . Atasez jos poze cu scaunele ce ma intereseaza ...si masina unui baiat care o reusit un interior de Pickup ...destul de frumos . Parerea mea !

Daca ma poate ajuta cineva ...va multumesc mult !

This post has been edited by TM80MAT: 3 Jan 2012, 23:19

Attached thumbnail(s)
Vand_Set_Scaune_Sport_Piele_partiala_Renault_Laguna_2.jpg ( Size: 70.14k ) Number of downloads: 2648
Vand_Set_Scaune_Sport_Piele_partiala_Renault_Laguna_2__1_.jpg ( Size: 63.62k ) Number of downloads: 2885
Vand_Set_Scaune_Sport_Piele_partiala_Renault_Laguna_2__2_.jpg ( Size: 30.45k ) Number of downloads: 2787
Vand_Set_Scaune_Sport_Piele_partiala_Renault_Laguna_2__3_.jpg ( Size: 36.77k ) Number of downloads: 2855
papuc_incarcat_045.jpg ( Size: 297.2k ) Number of downloads: 3061
papuc_incarcat_046.jpg ( Size: 186.19k ) Number of downloads: 1424
papuc_incarcat_047.jpg ( Size: 264.02k ) Number of downloads: 1534

--------------------
diverse diverse 2007-2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan.stavar
post 4 Jan 2012, 03:01
Post #2

Membru autentic

From: Braila

nu toate au incalzire in ele , cele cu incalzire au buton pe carenaj de incalzire si ca sa iti mearga incalzirea trebuie sa tragi curent la ele. Cele puse de tine in poza nu au incalzire, eu personal nu cred ca se potrivesc pentru ca laguna e o masina mai lata iar scaunele nu cred ca incap in masina ta...

--------------------
Renault Laguna II 2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
+
mircea-daniel
post 4 Jan 2012, 10:25
Post #3

Membru cu tubina

From: Banda I

Mi se pare mie sau le-a montat deja? Cu tot cu cotiera si insula? In poze vad bord si volan de Logan.

--------------------
Renault Lagunaaaa - B 666 GGG 2003
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
bogdan.stavar
post 4 Jan 2012, 11:31
Post #4

Membru autentic

From: Braila

alea in poza montate nu par scaune de laguna...vezi jos carenajul eu nu am vazut asa pe laguna

--------------------
Renault Laguna II 2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
+
TM80MAT
post 4 Jan 2012, 23:42
Post #5

Membru autentic

In primu rand Multumesc bogdan.stavar si mircea-daniel pentru raspuns ! Din 174 de view-s doar 2 au raspuns ! De restu nu am ce zice !

Ideea e ca nu stiu ce scaune sunt cele din poza ! Eu daca tot am tunelul ...m-am gandit sa ma duc pana la capat ..si sa iau si scaunele . Dar nu stiu daca intra ! Deoarece laguna 2 pare mai lata ...ca sasiu si habitaclu ! Si is in dubii !

--------------------
+
Cabasse_tronic
post 5 Jan 2012, 00:03
Post #6

Sir

From: Bucuresti

au intrat pe clio 2 scaunele de laguna 2.. intra si pe logan;) incalzire au doar cele de pe initiale paris (full piele si electric) le-am vandut acum 2 sapt unui baiat cu clio 2 si m-a sunat ca au mers montate. deci spor la modificat daca iti iei.

--------------------
Renault Megane 2 - BAD-0401 2005
Megane 2.1 Dinamique din 2005 + suspensii Eibach.
Bucuresti , 0733 83 90 92 sau 0765 608 561
+
gsalexandru
post 5 Jan 2012, 10:37
Post #7

Membru autentic

From: Romania-Suceava

Am vazut undeva niste poze cu un logan care avea exact scaune si cotiera de laguna. Deci se potrivesc, dar nu stiu ce modificari implica. incazire in scaune poti sa-ti pui daca nu au. Sunt kit-uri la bursa. spor

--------------------
renault laguna 2 - sv-07-xjr 2001 1.9 dci expression
Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
+
mihhai
post 5 Jan 2012, 10:56
Post #8

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(Cabasse_tronic @ 5 Jan 2012, 00:03)
au intrat pe clio 2 scaunele de laguna 2.. intra si pe logan;) incalzire au doar cele de pe initiale paris (full piele si electric) le-am vandut acum 2 sapt unui baiat  cu clio 2 si m-a sunat ca au mers montate. deci spor la modificat daca iti iei.
*

eu am laguna cu incalzire in scaune (piele + alcantara) dar nu sunt electrice, sunt manuale. asa sunt din fabrica, nu-s aftermarket si nu este initiale paris. asa ca sunt si alte nivele de echipare cu combinatii incalzire cu/fara electric cu/fara piele etc. banuiesc ca depinde si pt ce tara a fost fabricata. a mea este o varianta pt germania, lux-confort se numea la iasirea dein fabrica. bafta!

--------------------
renault laguna 3 2014
pisi 318i cabrio '97 1.8i
+
pishky
post 5 Jan 2012, 11:21
Post #9

rca Naspa

From: Constanta

ioti butonul de incalzire unde se afla.

daca vrei doar incalzirea cred ca gasesti kituri pt logan cu incalzirea, daca vrei scaunul cu totul vezi ca nu toate au si incalzirea (n-are nici o treaba electricitatea cu prefectura)

Attached thumbnail(s)
buton_incalzire.JPG ( Size: 360.75k ) Number of downloads: 1653

--------------------
Reno, dizel, ca nu-mi permit o benzina
+
TM80MAT
post 5 Jan 2012, 16:34
Post #10

Membru autentic

Multumesc mult tuturor ! Azi am fost sa vad scaunele astea . Le-am vazut ....examinat un pic ... masurat . Ideea e ca eu am 2.05 inaltime ...si is cam lung in craci .....si la mine conteaza foarte mult reglaju pe inaltime ! daca nu am asa ceva nu incap ! si tot azi am comparat ce distanta e intre sina si scaunu ..dat maxim jos ! atat la logan cat si la laguna ! Surprins fiind ...la cel de laguna coboara ...dar nu destul ... plus ca ce ma fura pe mine e sasiul de logan ...podeaua ! scaunele sunt asimetrice ....partea dinspre exterior ....e dreapta ..si cea de pe interior e la 7-9 cm inaltime fata de partea exterioara .. Deci vin inclinate ....asimetrice . Ceea ce fura foarte mult la reglaju pe inaltime . Scaunele sunt superbe ...alea de laguna ....dar nu vin destul de jos ...nici nu se apropie de alea de logan ..is concepute diferit ! la fel si podu pedalier . Plus ca acel plastic pe lateral de mentinere ...pe care sunt manetele de reglaje ... e si el inalt ! Am cautat azi la scaune de mi-o iesit pe ochi ....cei drept numa ford , renault , audi . si mai ceva opeluri ! De bmw nu am gasit ! Simt ca cedez psihic ....imi pierd rabdarea . Nu stiu ce sa ma fac ! Si asta din cauza ca sunt mai inalt si am o pozitie proasta la condus ! si caut o solutie

--------------------
+
mircea-daniel
post 6 Jan 2012, 12:15
Post #11

Membru cu tubina

Eu din cauza asta am cumparat laguna smile.gif) Nici o alta masina nu ma facea sa ma simt ca iubita mea. Nu mai spun, acum cand ma urc in vechiul Clio, ma simt ca in dulap.

--------------------
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
siriteanu
post 6 Jan 2012, 22:12
Post #12

Membru autentic

From: Iasi

aceeasi problema o am si eu ..
doar ca eu am aproape 1,90 inaltime ... am un logan fara reglaj pe inaltime...la inceput ziceam ca-o ok pana cand a inceput sa ma deranjeze retrovizoarea de interior....si m-am gandit ca stau ca pe taburet in masina ... mi-am cautat masina cu reglaj pe inaltime ..maxim ... nu am gasit ... la inaltimea mea .. si la cum stau in masina .. nici golf 5 nu mi-a parut ca se coboara destul ... am ales laguna .. sunt multumit ... e confortabila .. am loc ... stau bine ... se putea 1 cm 2 mai jos ... dar compeseaza prin latime .. fotoliu in loc de scaun auto ... si toate celelalte ...
incearca scaunele de laguna pe logan .. sigur poti face o modificare cand le montezi sa se aseze mai bine .. iar daca loganul tau are si volan reglabil... atunci cred ca vei fi in regula ..daca nu , ai putea sa mergi cu scaunul la un tapites .. sa ti-l juleasca tot si sa-ti puna un burete mai subtire ... astfel va fi mai adancit putin si ...implicit .. mai coborat .. posesorii de logan recurg la aceasta practica
spor si ... felicitari pentru modificarea cu tunelul central ... arata foarte bine ...

This post has been edited by siriteanu: 6 Jan 2012, 22:14

--------------------
Renault Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW - Dynamique 2006
+
mircea-daniel
post 7 Jan 2012, 11:47
Post #13

Membru cu tubina

Eu la clio am facut altfel: am marit gaura din el, prin lungirea sarmelor de sustinere de sub burete. Practic, te afundai mai mult in scaun. A mers o vreme, insa tot inghesuit eram.

--------------------
+
daniLaguna2
post 28 Jan 2012, 21:43
Post #14

Membru autentic

From: bucuresti

stie cineva cum pot face sistemul de la scaunul sofer nu l mai pot lasa pe fata si spate spatarul e manual sistemul ,si sa rupt un arc cand am tras mai tare de el si acuma cade in jos plasticul ala de reglezi spatarul de pe scaun smile.gif smile.gif smile.gif

--------------------
renault laguna2 - B-200-DNI 2003
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
gsalexandru
post 29 Jan 2012, 07:54
Post #15

Membru autentic

From: Romania-Suceava

E cam nasol acel sistem. M-am chinuit si eu dupa ce am dat jos acele carenaje pentru a-mi monta incalzirea, la remontare mi-a luat foarte mult. Solutia ce mai buna zic eu sa se puna o rotita chiar in locul unde se imbina spatarul cu sezutul, pe care sa o invartim

--------------------
renault laguna 2 - sv-07-xjr 2001 1.9 dci expression
Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
+
daniLaguna2
post 29 Jan 2012, 09:14
Post #16

Membru autentic

From: bucuresti

dap dificil eu am tras cu patentul de fierul ala negru de la scauna si am reusit sa dau scaunul.. spatarul mai exact la loc smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

--------------------
renault laguna2 - B-200-DNI 2003
dni[COLOR=blue][SIZE=7]
+
lagunadciblue
post 9 Mar 2014, 18:06
Post #17

Membru

From: Brasov

SAlutare,
am si eu oproblema cu scaunul de la sofer si anume,nu pot sa l reglez mai jos sau mai sus.Se aude cum face click motorasul,dar nu merge.Reglarea spatarului functioneaza ok.
Ce as putea sa i fac pentru a l putea regla mai jos?Nu de alta,dar am vreo 1.84 cm si stau cam sus biggrin.gif.
Masina este cea din semnatura.Are scaune electrice si incalzite cu memory.

--------------------
Renault cu motor - BV 1.9 Dci
Auto2: Volvo v40 1.9D 102 cp.
+
rusebogdan
post 13 Mar 2017, 12:52
Post #18

Membru incepator

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie. Doresc sa achizitionez scaunele si bancheta spate ce apartineau unei lagina 2. Merg montate pe un megane 2 sau nu?

--------------------
Renault Megane II 2004
+
bigigi
post 13 Mar 2017, 15:03
Post #19

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(lagunadciblue @ 9 Mar 2014, 17:06)
SAlutare,
am si eu oproblema cu scaunul de la sofer si anume,nu pot sa l reglez mai jos sau mai sus.Se aude cum face click motorasul,dar nu merge.Reglarea spatarului functioneaza ok.
Ce as putea sa i fac pentru a l putea regla mai jos?Nu de alta,dar am vreo 1.84 cm si stau cam sus biggrin.gif.
Masina este cea din semnatura.Are scaune electrice si incalzite cu memory.
*

N-am vazut data..

This post has been edited by bigigi: 13 Mar 2017, 15:31

--------------------
Renault Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci - BV 07 UDL 2006
+
espacern
post 13 Mar 2017, 15:16
Post #20

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

QUOTE(rusebogdan @ 13 Mar 2017, 12:52)
Doresc sa achizitionez scaunele si bancheta spate ce apartineau unei lagina 2. Merg montate pe un megane 2 sau nu?

Nu se poate face asa simplu plug@play....doar cu improvizatii de schimb sine/etc.pentru ca sistemul de prindere in podea/mufe sunt diferite.

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 23:21
Dacia