Noul meu Captur
![]() ![]() |
Noul meu Captur
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, să fii tu sănătos, n-am niciun accident la activ, și doar o amendă stupidă.
![]() Iar lângă LKAS există CMBS, pentru liniștea ta sufletească și plăcerea utilizatorilor de detectoare radar, pe care îi tâmpește de cap. ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 19 Jul 2014, 20:10 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
![]() |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
Alydor |
![]()
|
Poti sa ai si mama senzorilor, eu tot inconstineta o numesc.
Daca nu esti capabil sa iti tii ochii pe sosea, ia trenul, avionul, ce vrei tu. Ca mori tu, nu e nici o paguba, e treaba ta. Dar nu lua si pe altii nevinovati cu tine..Parerea mea! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Hau hau hau
Iupi ia Iupi ie Au venit caini mei Hei Hei |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
Apropo de pungile de aer. Uite cate pungi au acum unii producatori care inaine era zero barati la siguranta.
hw038035.jpg hw033929.jpg hw035204.jpg This post has been edited by IRONICK: 21 Jul 2014, 10:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
IRONICK
Cu fostul clio symbol din 2005 i-am dat dauna totala unui hyundai i30 , plus ca eu am plecat cu masina pe roti....deci not so safe.... PS ..sa caut niste poze de la accident... |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
pentru unele persoane conteaza pungile. Daca mai au un efect sau nu conteaza mai putin, important e sa fie bifate pe lista.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(CT-05-DGP @ 21 Jul 2014, 13:10) IRONICK Probabil era prima generatie.Cu fostul clio symbol din 2005 i-am dat dauna totala unui hyundai i30 , plus ca eu am plecat cu masina pe roti....deci not so safe.... PS ..sa caut niste poze de la accident... Cand reno se muleaza dupa orice, este bine ca trebuie sa absoarba socul. Dar cand alta masina face asta, este "not so safe". Acum va transformati in fostii posesori de kaveo si kkalos. ![]() This post has been edited by IRONICK: 21 Jul 2014, 14:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
cand se muleaza dupa orice poti sa ai si pungi cu puf de pinguin ca tot terci esti
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tatimeu @ 21 Jul 2014, 19:04) Cand reno se mula dupa orice, era bine. acum cand altul face la fel, este naspa. Louis Schweitzer a adus 5 stele in toata gama Renault, Gaozn taie din ele, da-le dracu, ca-s prea multe. Asta-i diferenta intre un vizionar, si un bisnitar. This post has been edited by IRONICK: 21 Jul 2014, 20:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Cand cucoana respectiva mi-a taiat calea, am lovit i30-ul in aripa fata stanga cu coltul dreapta fata al renault-ului, cu 40-50 km/h, eu incercand sa evit impactul.
Dupa impact, i-30 s-a deformat asa tare incat s-a deplasat si lonjeronul din dreapta. Aripa stanga era 5 cm sub capota iar in dreapta 5 cm spatiu intre capota si aripa. nu mai spun ca i30-ul a ramas cu cutia de viteze blocata in treapta 3 parca... |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si este normal pentru orice masina din clasa ei sa se comporte asa, lonjeroanele sunt proiectate sa suporte impact frontal, nu lateral. Lateral se fac teste doar la stalpii B.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Daca ar fi sa aleg intre asiatice si frantuzoaice clar n-as lua asiatica niciodata.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bine faci!
|
--------------------
-
-
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Vorbea cel care are Honda Accord! Sau nu esti multumit de alegere?
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Daca n-am vorbi de masini as incerca si o asiatica
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
troll alert ca altfel n-are cum
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
In afara de Kia/Hyundai, restul asiaticilor sunt in regres de o perioada buna de timp, iar vanzarile pe piata europeana nu fac decat sa confirme acest fapt.
Unul din sefii Toyota recunostea acum cativa ani ca Europa e cea mai complicata piata pentru ei, fiind un market foarte conservator. Dincolo de conservatorism e vorba de bani, iar regulile de poluare din ce in ce mai drastice presupun investitii pe masura in "powertrains", ca ar fi prea simplu sa le numim motoare. Downsizing-ul asta costa al dracului de tare, fiind vorba de motoare noi-noute ce trebuiesc proiectate, dezvoltate si aduse in productie. Iar atat timp cat poti vinde in continuare aspirate pe piata globala, de ce ai angaja costuri suplimentare pentru o felie mica in plus din vanzarile europene. Pe termen scurt nu e nicio greseala in rationamentul lor. A doua buba a pietei europene e legata de apetitul catre motoare diesel. Ca sa ti pasul cu europenii trebuie sa bagi...bani. Altfel risti sa ramai cu 2.2 diesel in oferta cum a ramasa Mazda, si nu ti-o mai ia nimeni. E practic un cerc vicios, nu vinzi, nu ai bani sa investesti si nu vrei nici sa compromiti profitul grupui deci decizi sa nu investesi, prin urmare produsele tale sunt din de in ce mai necompetitive, deci nu vinzi. Pe termen scurt si mediu ma astept la o prezenta discreta a asiaticilor. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Românu se duce in doiciland la autohausurile talibanilor ca sa isi cumpere veweu sau merțan sau haudi...
Chiar ieri am vb cu un coleg de facultate care si-a cumparat un C-Klasse din 2002 cu volan pe dreapta. M-a plimbat cu el... si m-a intrebat ce parere am. I-am zis ca as prefera un Logan cu volanu unde trebuie, la care omul imi raspunde: Ce-ai ma?? Ăsta e merțan bă frate!!! |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
N-ai cu cine ...niste tarani...
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu as prefera mertanu cu volanul unde trebuie,
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
si eu sunt fan asiatici
doar la electronice si electrocasnice ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
Alydor |
![]()
|
tu ai prefera orice... Da' vezi ca mertzanu' consuma nu ca tuingo...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:11 |