Renault opens Renault Technologies Romania (RTR), info.
![]() ![]() ![]() |
Renault opens Renault Technologies Romania (RTR), info.
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
RTR Bucuresti e activ de vreo.......... 6 luni sau mai bine. Angajari pentru el fac de mai bine de 1 an !
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
mda, am fost unul dintre cei angajati, dar salariile lasa de dorit.ma gandesc serios ce sa fac.
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Iti cauti un loc de munca serios , ce altceva ai putea face?
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Stai 2 ani la ei,iti faci o experienta,iar apoi iti cauti alt job mai bine platit. Prietenii stiu de ce!
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Daca iti place acolo poti incerca sa (re)negociezi salarul.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
LC_TM |
![]()
|
Daca omul e student poate sa incerce renegocierea cat vrea el, firmele mari nu negociaza cu tine daca ai experienta 0.
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(LC_TM) Stai 2 ani la ei,iti faci o experienta,iar apoi iti cauti alt job mai bine platit. Prietenii stiu de ce! ![]() Depinde ce intelegi prin experienta! Daca aceasta consta in a trece 2 ani de RTR in CV sunt de acord cu tine! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
eu spre exemplu am avut si o oferta de la Lafarge oarecum superioara, mai ales ca e langa casa(eu fiind din cta) si am ales Lafarge.Sincer mi-as fi dorit sa lucrez la ei in cercetare dar poate data viitoare.
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
LC_TM |
![]()
|
QUOTE(Lucian BLK @ 11 Jul 2007, 12:57) QUOTE(LC_TM) Stai 2 ani la ei,iti faci o experienta,iar apoi iti cauti alt job mai bine platit. Prietenii stiu de ce! ![]() Depinde ce intelegi prin experienta! Daca aceasta consta in a trece 2 ani de RTR in CV sunt de acord cu tine! Acuma nu stiu ce vrei tu sa insinuezi ![]() Oricum ar fi...2 ani intr-o firma nu-s putini si ai ce invata,iar dupa 2 ani cum spuneam...omul isi poate cauta alt job,in acelasi domeniu,dar mai bine platit. Si da...am fost in situatia asta,am lucrat la o multinationala,inca lucrez la o multinationala,dar am schimbat locatia ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In 2 ani daca esti competent, in multinationale ai sanse sa avansezi, pentru ca prefera sa promoveze oameni despre care stiu cum se descurca deact sa caute pe cineva din afara.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
LC_TM |
![]()
|
Corect ceea ce spui tu,dar in cazul meu si a multora ca mine(din aceeasi firma) au preferat sa amane promovarea(desi se putea face dupa 1 an) la 2 ani.Cu ocazia asta am plecat si eu la fel ca multi altii ca mine.Pe mine nu ma interesa sa fiu sef,ma interesa sa ma dezvolt in domeniul in care eram si nicidecum sa am subordonati si glume de genul asta.
![]() In firmele mari promovarile se fac cam greu,iar daca locurile sunt deja ocupate....nu mai pupi tu promovare cat traiesti.La mine a fost situatia ca mi s-a promis promovarea(nu pe pozitie de sef) la 01.01.2007,iar cand au venit foile m-am trezit cu 01.04.2007,nu mi se pare corect asaceva. ![]() P.S. Firma in care lucram isi aducea toti sefii din afara,deci nu prefera sa puna romani in pozitiile respective,din cate am inteles acuma au mai reusit sa puna cate 1 sau 2,dar in rest...sunt de alta nationalitate. This post has been edited by LC_TM: 12 Jul 2007, 08:47 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aici vorbim dspre RTR. Acolo noii angajati sunt evaluati dupa 6 luni, si se da o marire de salariu sau nu. Mai apoi, in decembrie toata lumea e evaluata de superiorul direct si primeste marire de salariu sau nu.
Dupa 1 an, toti angajatii au dreptul la mobilitate. Adica daca au loc in alt departament si pot face treba acolo, superiorul direct nu se poate opune, ci il poate pastra pana la terminarea proiectului curent (daca e cazul). Adaugand si formarile destul de numeroase si eficiente, nu e un loc de munca asa de prost pe cat credeam. In RTR sunt sefi francezi, dar ca sefi de proiect, veniti numai pentru implementare, caci se doreste promovarea de romani (care lucreaza mai ieftin decat expatii.) |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE Soția unui angajat al Renault, care s-ar fi sinucis din cauza presiunilor exercitate asupra lui de conducerea companiei, inclusiv detașarea în România, a declarat că va intenta un proces constructorului de automobile pentru "eroare impardonabilă" http://www.antena3.ro/economic/companii/re...ania_82991.html QUOTE Sinuciderile continua in Franta cu un inginer Logan de la Renault Un inginer de 51 ani de la Renault, care urma sa contribuie la dezvoltarea noului Logan, s-a sinucis miercuri la domiciliul propriu, a anuntat producatorul auto francez. http://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/sin...a-renault-32540 Șeful RTR, român recrutat din străinătate - (Sorin BUSE - Director Executiv RTR) http://www.antena3.ro/economic/companii/se...tate_83023.html This post has been edited by membru_DC: 20 Oct 2009, 05:13 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
membru_DC |
![]()
|
pista moderna de incercari auto Dacia-Renault, locul II in Europa
Stroe: "Va mai dezvalui o alta investitie ce-am fi dorit-o tot la Merisani. Este vorba de "Centrul de Studii Tehnologice Renault", investitie ce urmeaza sa fie dezvoltata, din pacate, in Dambovita, si nu cum ne-am fi dorit noi, aici, in Arges" |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
membru_DC |
![]()
|
Circa 1000 de oameni din Târgoviste se bat de doua zile pentru primele 40 de slujbe oferite de Centrul Tehnic Renault de la Titu, într-o primă etapă de recrutări de personal, în ultimul trimestru al anului urmând să fie date în folosință o parte din bancurile de probă.
Angajatorii au organizat o bursă a locurilor de muncă, luni și marți, la Clubul Studenților din Târgoviște, pentru a găsi personal în 25 de meserii, fiind angajate într-o primă etapă 40 de persoane, atât cu pregătire medie, cât și cu studii superioare. V_I_D_E_O This post has been edited by membru_DC: 23 Mar 2010, 21:04 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
RENAULT OPENS TEST CENTER IN ROMANIA September 15, 2010 Renault officially opened the Titu Technical Center today at a ceremony attended by Romanian President Traian Basescu and Patrick Pélata, Renault's Chief Operating Officer. The new facility will complement the Aubevoye and Lardy test centers in France and will focus on testing for vehicles and powertrain components from the B0 platform used for Logan. After opening a powertrain innovation unit at the Lardy center in June, Renault is today opening a new test center in Titu, Romania. Built on a 330-hectare site midway between the Dacia plant in Pitesti and the Renault Technologie Roumanie (RTR) engineering center in Bucharest, the new facility will test Group vehicles and powertrain components. An integral part of RTR, the Titu center rounds out the Group's engineering facilities. The center has 100 test benches for complete vehicles and components (shock absorbers, running gear, powertrains, etc). The benches can simulate extreme conditions, testing the ability to withstand cold, and simulating sunlight, rain, and other situations. Ten types of track making up a total length of 32 km are planned to analyze vehicle behavior. They include a speed circuit, uneven road surfaces, an underbody impact zone and wading troughs. The site meets European environmental standards, and the center will apply for ISO 14001 certification in its first year of operation. The first teams arrived at the center in June 2010, and the workforce will number 300 by year's end. The first track tests are scheduled for October 2010. sursa: renault.com This post has been edited by cmandrei: 15 Sep 2010, 14:14 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
membru_DC |
![]()
|
propaganda electorala pe fata, in rest fiecare si-a vazut interesu'..... foarte bine au facut anumite televiziuni c-au sarit peste acest subiect
apropo, toata lumea stie ca la RTR se lucreaza la mult mai multe proiecte, in special Renault si nu doar la "B0 platform used for Logan".... sunt atatea masini cu numere de PROBE prin Mioveni si Pipera.....cat de idiot sa fi sa nu iti dai seama de unele chestii?!... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pe proiecte insemna pe componente ale masinii. Si la Solenza s-a lucrat pe proiecte.
Se foloseste intens pista de la merisani pentru diverse masini, insa numai pentru ca sunt "bune"drumurile din romania. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
membru_DC |
![]()
|
http://stirileprotv.ro/stiri/economie/2-00...n-la-dacia.html
http://www.totalauto.ro/2010/09/15/inaugur...ru-tehnic-titu/ This post has been edited by membru_DC: 16 Sep 2010, 05:04 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 11:14 |