Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Espace IV 1.9dci "da in bot" + altele

radex
post 6 Sep 2014, 17:58
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut ,

Detin un Espace IV din 2004 1.9dci cumparat de nou din reprezentanta , are toate reviziile si interventiile facute in aceeasi reprezentata si desigur sunt la zi. KM are in jur de 330.000.
1 ) Problema recenta la care se pare ca nu gasesc baietii din service rezolvare ar fi faptul ca masina cand ajunge de exemplu in a 5-a sau a 6-a la 2000-2200 turatii da in bot adica se trage si se opreste , trage si se opreste , in spate scoate un fum intrerupt la fel ca si simptoma din acceleratie. Nu stiu cum sa o explic mai bine , e ca si cum as accelera si as lua picioru.
Turbina a fost schimbata , intercooler schimbat , filtre toate , recent schimbat furtun supraalimentare si ceva furtun de apa
2) Alta problema ar fi atunci cand bag in marsalier la plecarea de pe loc sa o scot din parcare si apoi calc ambreajul sau incerc sa bag intr-a intaia imi moare motorul sau da sa moara. daca il calc inapoi ambreajul ii revine.
Ambele problème le-am explicat la reprezentanta fara vreo rezolvare. Mentionez ca a hibernat pe tester o saptamana intreaga si nimic.
Vreo sugestie?

Multumesc anticipat !!

--------------------
Renault Espace 2004 1.9dCi - HD-10-TEI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MM88LCF
post 8 Sep 2014, 00:49
Post #2

Membru incepator

VERIFICA SUPAPA DE PE RAMPA VEZI SA NU SCAPE RAMPA PRESIUNEA

--------------------
Renault VelSatis 2003 - MM88LCF
+
Adi R5
post 22 Sep 2014, 01:20
Post #3

Membru autentic

From: A R A D

poti arunca o privire si pe sectiunea Laguna 2...majoritatea sunt echipate cu 1.9 dCi.

--------------------
Renault Espace 2007
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th June 2025 - 23:57
Dacia