Scartait la volan in viraj stanga!
![]() ![]() ![]() |
Scartait la volan in viraj stanga!
oandumitru07 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 10 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2008 Sunt peste tot !
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca e de la flanse se aude exact acolo unde e flansa (in partea de sus a amortizorului. Daca e burduful spart la bieleta si cremaliera ruginita se aude scartaitul in acea zona. Daca e "in volan", nu are legatura cu nici-una, ci doar cu blocul de lumini (panglica).
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
dute si apasa pe partea stanga a masinii si vezi daca scartaie...la mine scartaia bieleta antiruliu
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
bebe_b77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 November 11 ![]() |
salut, desfa burdufele la caseta de directie si baga vasilina pe axu casetei de directie (multa), un prieten de-al meu avea exact aceiasi problema ca a ta , pe partea dreapta la bucsa de teflon era uscat, a rezolvat cu gresarea casetei de directie.
repet exact ca la tine facea, la viraj stanga pe loc scartaia foarte tare. SUCCES |
--------------------
renault
megane 2 Hatchback 1.6 16v
2007
|
|
djcosmines |
![]()
|
![]() djcosmines Group: Members Posts: 316 Joined: 20 January 10 From: Spain ![]() |
La mine, uneori daca virez stanga sau dreapta...in mers mai mult, pe loc nu cred ca am auzit, se aude un sunet zici ca iti sare o piatra in parbriz...asa o aud undeva spre ecranul cu temeperatura si sub parbriz, parca de acolo o aud, din dreapta mea cand conduc....nu face tot timpul pocnitura aia, uneori ce poate fi?
This post has been edited by djcosmines: 9 Jul 2014, 18:36 |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
- 3794 CTK
2004 1.5 dCI 100 cp
|
|
oandumitru07 |
![]()
|
djcosmines din ce spui cred ca la tine ar putea fi panglica din volan, este un baiat pe aici care o poate repara , sau se poate schimba cu alta noua cum am facut si eu !
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2008 Sunt peste tot !
|
|
CrissGabriel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 11 June 12 From: Petrosani, HD ![]() |
Panglica daca ar fi rupta ar trebui sa iti arate eroare in bord + cheita service. Cand se rupe panglica se aude in volan ca un fosnet mai pronuntat. Pentru a verifica trebuie domontat volanul + blocul de lumini. Aici este un tutorial extrem de util. La mine sa rupt acea limba care tine panglica lipita pe partea din mijloc a blocului si a forfecat panglica. Dupa ce am relipit-o nu am mai pus acea limba deloc si de o luna de zile nu am mai avut probleme.
+ Cu Stima, This post has been edited by CrissGabriel: 10 Jul 2014, 11:27 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5dci 78kW 6+1
2008 Hatchback
|
|
oandumitru07 |
![]()
|
La mine cand s-a rupt panglica nu se auzea absolut nimic doar ca se aprinsesera un airbag in bord si nu tot timpul o data la saptamana si m-am enervat si am schimbat-o !
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2008 Sunt peste tot !
|
|
djcosmines |
![]()
|
![]() djcosmines Group: Members Posts: 316 Joined: 20 January 10 From: Spain ![]() |
@oandumitru07, ms pt raspuns, nu ma pricep, o sa vad cand am timp sa intreb un mecanic pe aici, nu sunt in Romania, chestia e ca nu se aude fashait si nu se aude mereu, daca conduc de exemplu de dimineatza si pana seara, daca aud o data sau de 2 ori...si iti dai seama la cate viraje faci in ziua aia....si e un POC nu fashait..sau scartzait....cand iti sare piatra in parbriz...exact la fel e sunetul...
|
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
- 3794 CTK
2004 1.5 dCI 100 cp
|
|
CrissGabriel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 11 June 12 From: Petrosani, HD ![]() |
sa fie vreo bieleta de directie?
![]() |
--------------------
Renault
2008 Hatchback
|
|
djcosmines |
![]()
|
QUOTE(CrissGabriel @ 10 Jul 2014, 17:20) cand am schimbat acuma anvelopele am schimbat si bieletele de pe amandoua partile, sau cred ca aia am schimbat (era un joc la roata cand tineai o palma sus is una jos la roata si miscai asa inspre tine si inspre masina si vibra si volanul putin), oricum sunetul e dinainte de a schimba tot ce am mentionat mai sus...nu ma pricep la mecanica....culmea ironiei am 10 la atestat de mecanic auto ![]() ![]() This post has been edited by djcosmines: 10 Jul 2014, 18:51 |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
- 3794 CTK
2004 1.5 dCI 100 cp
|
|
CrissGabriel |
![]()
|
@djcosmines dupa descrierea ta sub nici o forma nu poate fi de la panglica airbag sau alte defecte din zona volanului cu exceptia blocatorului care se poate slabi acel surub putin dar ar da mai multe pocanituri pe zi. Tind sa cred ca este ceva la directie , un sunet care se transmite la tine in zona ecranului de temperatura.
+ Cu stima, This post has been edited by CrissGabriel: 10 Jul 2014, 18:59 |
--------------------
Renault
2008 Hatchback
|
|
djcosmines |
![]()
|
QUOTE(CrissGabriel @ 10 Jul 2014, 17:57) @djcosmines dupa descrierea ta sub nici o forma nu poate fi de la panglica airbag sau alte defecte din zona volanului cu exceptia blocatorului care se poate slabi acel surub putin dar ar da mai multe pocanituri pe zi. Tind sa cred ca este ceva la directie , un sunet care se transmite la tine in zona ecranului de temperatura. + Cu stima, exact pe acolo se aude....doar ca se aude fff rar...daca s-ar auzi mai des ar fi ceva...ms, un mecanic mi-a zis o data ca am un joc la cutia de directie...dar ca e un joc normal pt o masina de 10 ani..o sa vad cand am timp...,mai bine zis banuti, ce poate fii, doar ca nu pot lua cu mine un mecanic toata ziua ca sa vada cand suna si cand nu.... This post has been edited by djcosmines: 10 Jul 2014, 23:08 |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
- 3794 CTK
2004 1.5 dCI 100 cp
|
|
adu_mihailescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 25 April 13 ![]() |
Ce am avut si eu exact ca tine, pe loc sau la parcari, se auzea un "dang" infundat pe partea stanga, am schimbat flansa...acum nici ps nu mai se aude.Panglica de air-bag se aude ca o o frecare de plastic (se afla in blocul de lumini si daca te uiti atent fara sa desfaci nimic, o poti vedea daca se indoaie sau este rupta), dar nu prea cred ca este si ti-ar fi aparut eroare in bord cu Check Airbag si cheia service.Lasa-te tare pe partea unde se aude si du-te la un service mai bun sa iti spuna ce si cum.Numa bine!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
- B 250 ADU
2006 Expression Renault Megane 2.2 Sedan 2006 1.5 dCi 74kw 101cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:54 |