Accelerare la relanti.
![]() ![]() ![]() |
Accelerare la relanti.
AdriannDiaconu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 7 July 14 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Attached thumbnail(s) Cablul.jpg ( Size: 766.53k ) Number of downloads: 154 becul_respectiv.png ( Size: 4.32mb ) Number of downloads: 171 Mufa_respectiva.jpg ( Size: 799.03k ) Number of downloads: 175 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
- VL-70-MTV
2001 Laguna II 1.6 16V
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(AdriannDiaconu @ 7 Jul 2014, 22:28) Din ce am citit ar fi o problema comuna la Lagunele de 1,6 16 V. De ce nu ai postat acolo unde ai citit despre asta.....sa nu mai deschizi topic nou? Schimba clapeta sau rezolva cu "improvizatia"facuta la conducta de recuperare gaze! @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
FlameZJe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 2 February 11 From: Caransebes ![]() |
verifica mufa de la clapeta de acceleratie. e mufa aceea cu 6 fire care e langa furtunul cu pricina. am avut aceeasi problema si am rezolvat-o asa. din cauza caldurii degajate de galeria de evacuare pinii din acea mufa se decalesc si se largesc cauzand un contact imperfect. de acolo eroarea din bord si turatia necontrolata. verifica si tu, poate e aceeasi problema.
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- CS 20 PUX
2001 Renault Laguna II 2001 - 1.6 CS-20-PUX
|
|
AdriannDiaconu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 7 July 14 From: Ramnicu Valcea ![]() |
multumesc,o sa ma uit in seara aceasta la ea.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- VL-70-MTV
2001 Laguna II 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:30 |