Renault Kangoo 1.4 1999, Cateva probleme
![]() ![]() ![]() |
Renault Kangoo 1.4 1999, Cateva probleme
barcauca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
KANGOO
1999
|
|||
JoeGP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 April 14 From: Gadalin (24km de Cluj) ![]() |
2. nu cred, din fabrica de obicei termina firele intr-un conector
3. Si inainte mergeau ? atunci e simplu, pune inapoi becurile normale. Nici la al meu nu cred ca merge pe pozitia de mijloc, si cred ca am becuri normale (n-am verificat, dar nu cred ca a bagat cineva), la al meu poate e o problema de contact sau intrerupator. Pana acum nici nu eram sigur ca trebuie sa mearga pe pozitia mijlocie. Ai incercat si pe intuneric ? poate e vreun senzor de lumina, desi ma indoiesc. Becurile cu LED au consum si cred ca si rezistenta mai mica, stiu ca se vand becuri LED speciale cu rezisntenta in ele, dar aia e de obicei ca sa pacaleasca computerul de bord, ca altfel iti spune ca ai un bec ars, desi la un Kangoo de vechimea asta nu e cazul. 4. eu zic sa ei unul nou si sa il duci la vreun mecanic sau daca poti la service Renault/Dacia |
--------------------
Renault
Kangoo
1998, 1.4 benzina, de pasageri
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
1. Atasat poza din manualul de reparatii, nu prea detaliata. Cel mai bine e sa vezi sistemul pe o alta masina la care totul este la locul lui, ca sa-ti dai seama de ce iti lipseste. In general, acolo se corodeaza o parghie care se leaga la manerul de comanda, care face ca sistemul sa nu mai lucreze din maner. La tine pare mai complicat daca nici din inchidere nu mai merge.
2. Posibil ca acolo sa fi existat un modul de alarma care a fost scos iar firele au fost taiate. 3. Ledurle sunt unidirectionale fata de becuri, care nu au polaritate. Daca pui ledurile invers, vor merge pe pozitia din mijloc dar nu vor mai merge pe pozitia aprins continuu. Cauta lampi cu led bi-directionale daca tii neaparat sa ai acolo lampa cu led, altfel nu merge. Daca nu crezi, masoara cu un aparat de masura si o sa vezi ca se schimba polaritatea de la o pozitie la alta a plafonierei. 4. Probabil ai plutitorul blocat la 3/4. Vezi link-ul de mai jos, in fisierul MR-325-KANGOO-1 la cap. 19 gasesti rezervorul. Pentru reparatii DIY, gasesti AICI ceva documentatie. This post has been edited by ccoto: 26 Jun 2014, 19:23 Attached thumbnail(s) hayon.JPG ( Size: 88.28k ) Number of downloads: 233 |
--------------------
Renault
Kangoo
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
- CT07KZM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:16 |