[VAND] bicicleta
![]() ![]() ![]() |
[VAND] bicicleta
alexe240 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megan2
2008
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce este ocazie, ocazie bicicleta?... cadrul este un firtbike (adica destul de slab); furca fara lockout; frane v-brake; nu mi dau seama din poze daca jantele sunt duble dar in mod sigur nu sunt capsate (nu mai zic despre butucii jantelor); ''frana cu schimbator incorporabil'' adica rapidfire; angrenaj shimano nu inseamna nimic... depinde ce este: tourney, acera... alivio, deore, xtr???... (adica trompeta sau profi) am inteles ca a fost facuta pentru gustul tau dar acum depinde si de gust si de pricepere...
![]() N ai spus nimic despre marimea cadrului care este cea mai importanta. Din poze imi pare un 18''... iti dau un sfat: reconsiderati serios pretul daca vrei s o vinzi! P.S.: spre exemplu: un cadru mult mult mult mult mai bun, ok echipat, cu frane pe disk hidraulice, 21 viteze, jante duble capsate de 29'' nu 26'' cum ai tu, este vreo 1700-1800 ron ![]() L.E.: considera free up interventia mea... ![]() This post has been edited by solidconvert: 19 Jun 2014, 10:57 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
alexe240 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 13 From: Bucuresti ![]() |
eu am doar cadrul firtbike iar pentrtu achizitionare lui am cumparato cu totul si a fost schimbat tot iar ca sati faci o iedeie de criticare pret articol o sa atsej o poza ca sa vezi cum arata una de serie eu bu zic ca nu ai dreptate pe deoarte dar una este sa cumperi o bicicleta facuta cu toate obtiunile si alta este treaba sa tio faci tu cum vrei.
19 Jun 2014, 14:19: cadrul si schimbatorul de pinioane doar atat a ramas original firtbike This post has been edited by alexe240: 19 Jun 2014, 13:19 |
--------------------
renault
megan2
2008
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu doar am vrut sa te ajut sa te orientezi vizavi de realitate... la o bicicleta cel mai important este cadrul!!!!!... dupa urmeaza componentele... n are rost sa ti mai spun ca la tine lipsesc ambele cu desavarsire! Hai totusi sa facem un exercitiu de sinceritate si sa apreciem ca ce ai bagat tu in plus in bicileta aia, respectiv o tija sa (cu tot cu sa probabil), o pipa si un ghidon''zoom'' de 31.8 nu vad ce altceva ai upgradat la ea. A... sa nu uit furca aia care este mult mai buna decat ce a avut bicicleta dar tot un entry level este cu elastometru, nu hidraulica...
![]() ![]() Mult success in continuare! ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
alexe240 |
![]()
|
sa vandut si se poate inchide aici
|
--------------------
renault
megan2
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 17:49 |