Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Spalator haion spate Megane3

mihaih
post 18 May 2014, 23:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Brasov

Am un Megane 3 break din 2010 si spalatorul pe spate nu sprituieste lichid. Motorul se aude ca merge chiar foarte turat dar nimic. Citeodata mai scoate ceva spuma de parca ar fi lichidul pe terminate.
Pe fata totul este OK. Este un singur rezervor de lichid. Nu exista nici un fel de scurgeri de lichid. Aveti idee care ar fi cauza ?

--------------------
Renault Kadjar 1.2 Tce 2017
Renault Megane III 1.4 Tce 2010
Renault Megane II 1,9 dCI 2003
Renault Classic Break 1.6 16v 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rMegane
post 20 May 2014, 11:26
Post #2

Membru

La fel se intampla si la turcaletele meu, curge mult lichid si atat. Dar e ok, isi face treaba.

--------------------
Renault Megane 2014, 1.5dci 95cai
+
greenpeace
post 20 May 2014, 14:33
Post #3

Meganiac

From: Bucuresti

@mihaih: Daca-ti functioneaza pt parbriz inseamna ca pompa e ok (este o singura pomba cu 2 sensuri). Este posibil sa ai diuza de la luneta infundata..
@rMegane: Indiferent de model, apa curge pe luneta cu un jet slab; eu am rezolvat problema intarzierii jetului de lichid pt luneta cu o supapa de sens de la JD. Acum, lichidul de parbriz curge imediat si am redus spre zero riscul de zgariere al alunetei.

--------------------
Renault Megane 3 M3 2011 Dynamique
Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
+
mihaih
post 31 May 2014, 12:51
Post #4

Membru incepator

From: Brasov

Astazi am fost in service sa rezolv problema. Cauza pentru care nu stropea era ca furtunul care duce in spate era infundat datorita detergentilor din lichidele de parbriz. Am avut noroc ca s-a putut dezfunda altfel trebuia inlocuit furtunul. Au pulverizat cu un spray pe furtun si apoi au suflat cu aer. A cedat destul de greu. Acuma se pune intrebarea ce lichid de spalare sa folosesc ca sa nu mai patesc asa ceva. Pina cuma pot spune ca nu am folosit lichide ieftine. Nici foarte scumpe Lichidul de iarna se poate folosi si vara ? Ma gindesc ca acesta are mai putin detergent in el si mai are si alcool care ar curata instalatia. Cei de la service mi-au spus sa folosesc un timp numai apa distilata ca sa se curete "sapunul" de pe peretii conductei.

This post has been edited by mihaih: 31 May 2014, 12:53

--------------------
Renault Megane III 1.4 Tce 2010
Renault Megane II 1,9 dCI 2003
Renault Classic Break 1.6 16v 2003
+
adytym
post 31 May 2014, 16:23
Post #5

Membru autentic

From: TIMISOARA

eu folosesc dina alea ieftine de pe la auchan de ~5 ani si nu am nici o problema, poate ai folosit vreun lichid mai prost si ala ti-a infundat conducta

--------------------
Ex Megane 3; Volvo XC60; Toyota Yaris - TIMISOARA
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 14:52
Dacia