Spalator haion spate Megane3
![]() ![]() ![]() |
Spalator haion spate Megane3
mihaih |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 October 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar 1.2 Tce
2017 Renault Kadjar 1.2 Tce 2017
Renault Megane III 1.4 Tce 2010 Renault Megane II 1,9 dCI 2003 Renault Classic Break 1.6 16v 2003 |
|||
rMegane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 27 March 14 ![]() |
La fel se intampla si la turcaletele meu, curge mult lichid si atat. Dar e ok, isi face treaba.
|
--------------------
Renault
Megane
2014, 1.5dci 95cai
|
|
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
@mihaih: Daca-ti functioneaza pt parbriz inseamna ca pompa e ok (este o singura pomba cu 2 sensuri). Este posibil sa ai diuza de la luneta infundata..
@rMegane: Indiferent de model, apa curge pe luneta cu un jet slab; eu am rezolvat problema intarzierii jetului de lichid pt luneta cu o supapa de sens de la JD. Acum, lichidul de parbriz curge imediat si am redus spre zero riscul de zgariere al alunetei. |
--------------------
Renault
Megane 3
M3 2011 Dynamique Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
|
|
mihaih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 October 05 From: Brasov ![]() |
Astazi am fost in service sa rezolv problema. Cauza pentru care nu stropea era ca furtunul care duce in spate era infundat datorita detergentilor din lichidele de parbriz. Am avut noroc ca s-a putut dezfunda altfel trebuia inlocuit furtunul. Au pulverizat cu un spray pe furtun si apoi au suflat cu aer. A cedat destul de greu. Acuma se pune intrebarea ce lichid de spalare sa folosesc ca sa nu mai patesc asa ceva. Pina cuma pot spune ca nu am folosit lichide ieftine. Nici foarte scumpe Lichidul de iarna se poate folosi si vara ? Ma gindesc ca acesta are mai putin detergent in el si mai are si alcool care ar curata instalatia. Cei de la service mi-au spus sa folosesc un timp numai apa distilata ca sa se curete "sapunul" de pe peretii conductei.
This post has been edited by mihaih: 31 May 2014, 12:53 |
--------------------
Renault
Kadjar 1.2 Tce
2017 Renault Kadjar 1.2 Tce 2017
Renault Megane III 1.4 Tce 2010 Renault Megane II 1,9 dCI 2003 Renault Classic Break 1.6 16v 2003 |
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
eu folosesc dina alea ieftine de pe la auchan de ~5 ani si nu am nici o problema, poate ai folosit vreun lichid mai prost si ala ti-a infundat conducta
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:52 |