Romania, Tara lui Papura Voda
![]() ![]() ![]() |
Romania, Tara lui Papura Voda
danyhhh |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) 20140617_163104.jpg ( Size: 3.07mb ) Number of downloads: 250 20140617_163512.jpg ( Size: 3.42mb ) Number of downloads: 269 |
||
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|||
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Io am facut amiabila cu un bucurestean (culmea !) si a fost OK. Bine, problemele inerente cu Astra, dar s-a rezolvat. Deci se poate si in Romania. Aveam si alte argumente (coercitive) la indemana dar n-a fost cazul.
Ideea pe care voiam sa o subliniez aici este ca cel putin unii dintre angajatii institutiilor/firmelor blamate aici chiar isi treaba cum trebe. Sa nu spuneti ca asta e exceptia care confirma regula. LE. Am uitat sa mentionez ajutorul lui kosfunny in rezolvarea cazului. O fac acum. This post has been edited by betamax: 18 Jun 2014, 16:41 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Probabil s-ar descurca si mai bine daca nu ar fi constransi de politica firmelor de asigurari.
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
QUOTE(danyhhh @ 17 Jun 2014, 22:02) Din experienta mea de lucrator prin diverse compartimente de daune si nu numai va spun ca de multe ori constrangerea este chiar una politica. Multe societati sunt fortate sa tina anumiti angajati incompetenti sub presiuni venite de foarte sus, de la diferite autoritati si nstitutrii de stat . Tipic romaneste, nu e de mirare ! |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Presiuni venite si pe motiv de asigurare parcuri auto de stat, si multe altele.
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 15 Jun 2014, 13:58) Pe un prieten din Cluj l-a lovit in aripa stanga-fata una cu un Peugeot 206 care dadea cu spatele fara sa se asigure. S-au dat jos, aia tremura toata, era toata bocita, se apuca ei si fac amiabila, se inteleg sa se vada a doua zi la Militie, al meu se prezinta la ora stabilita, aia nix. O suna, nu-i raspunde dupa care ii da reject. Ziua urmatoare e asta sunat de Militie ca sa se prezinte ca exista o plangere pe numele lui cu accident si fuga de la locul accidentului. Dracu' stie cu cine s-o fi intalnit vita aia si ce si cum o fi povatuit-o aia... Pana la urma, dupa vreo 10 zile a amendat-o pe aia organu' cu nushcat si i-a luat si carnetul fiindca se dovedise ca nu spunea adevarul, dar toate astea, fiindca prietenul meu facuse poze la fata locului cu care putea dovedi mecanica situatiei, altfel, PLM... Ori iti scapa tie niste elemente din poveste, ori ne povestesti un film cu prosti: - daca zici ca au facut amiabila nu inteleg de ce si-au mai dat intalnire la politie a doua zi...daca ai facut amiabila, politia iese din ecuatie; - sa faci amiabila si apoi sa te sucesti si sa reclami la politie ce a reclamat aia este prostie in stare agravanta...pe amiabila se semneaza si se dau datele soferului, detinatorului, vehiculului si asigurarii vehiculului. Oare ce sustinea ea, ca prietenul tau si-a incheiat singur amiabila cu toate datele ei, scrisul ei si semnatura ei? ![]() Amiabila se intocmeste in 2 exemplare(tip indigo) cate una la fiecare parte...ca sa te duci la politie dupa ce ai facut amiabila, trebuie ca ambele parti sa fie de acord si sa isi rupa fiecare exemplarul de fata cu celalalt. - finalul povestii(solutionarea politiei) nu cred ca are legatura cu faptul ca prietenul tau a facut poze...putea sa nu faca, din moment ce si-au facut desenul corect pe amiabila semnata de ambii, pozele conteaza prea putin. Si oricum aia nu mai avea nici o urma de credibilitate in fata lor... @adrys: poti sa scoti tu cate telefoane vrei, vezi primul punct. N-ai treaba la politie daca ai facut amiabila. This post has been edited by papa_mulo: 20 Jun 2014, 10:36 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 14:31 |