Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Romania, Tara lui Papura Voda

danyhhh
post 17 Jun 2014, 19:40
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Bineinteles ca se putea face programare dar nu am stiut. Oricum e cu dus si intors asta cu programarile, pentru ca la 8:30 am fost la service-ul unde era astazi inspectoru lu'peste. Iar la 9 cand a ajuns a inceput sa si faca treaba iar cel care avea programare facuta la 9:30 a trebui sa astepte sa imi termine mie treaba. Cert e ca, am fost de l-am cautat pe vinovat, care sta intr-o localitate vecina cu a mea, i-am facut poze la masina si i-am dat de a completat o declaratie primita de la asigurator. Am zis ca nu mai astept dupa ei mai ales ca omu, sta relativ aproape de mine si merge mai repede treaba. Maine imi spune devizul, iar apoi urmeaza sa imi fac masina.

De curiozitate am sa pun poza si cu masina celui care m-a lovit. Cam toata masina e frecata, deci e "meserias" batranelu.

Attached thumbnail(s)
20140617_163104.jpg ( Size: 3.07mb ) Number of downloads: 250
20140617_163512.jpg ( Size: 3.42mb ) Number of downloads: 269

--------------------
Renault / Megane / 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
betamax
post 17 Jun 2014, 21:52
Post #32

Membru autentic

From: din lumea asta, prost făcută..

Io am facut amiabila cu un bucurestean (culmea !) si a fost OK. Bine, problemele inerente cu Astra, dar s-a rezolvat. Deci se poate si in Romania. Aveam si alte argumente (coercitive) la indemana dar n-a fost cazul.

Ideea pe care voiam sa o subliniez aici este ca cel putin unii dintre angajatii institutiilor/firmelor blamate aici chiar isi treaba cum trebe. Sa nu spuneti ca asta e exceptia care confirma regula.

LE. Am uitat sa mentionez ajutorul lui kosfunny in rezolvarea cazului. O fac acum.

This post has been edited by betamax: 18 Jun 2014, 16:41

--------------------
renault Scenic Rx4 2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW
"... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !"
+
danyhhh
post 17 Jun 2014, 22:02
Post #33

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Probabil s-ar descurca si mai bine daca nu ar fi constransi de politica firmelor de asigurari.

--------------------
Renault / Megane / 2004
+
kosfunny
post 18 Jun 2014, 07:47
Post #34

Membru autentic

QUOTE(danyhhh @ 17 Jun 2014, 22:02)
Probabil s-ar descurca si mai bine daca nu ar fi constransi de politica firmelor de asigurari.
*

Din experienta mea de lucrator prin diverse compartimente de daune si nu numai va spun ca de multe ori constrangerea este chiar una politica. Multe societati sunt fortate sa tina anumiti angajati incompetenti sub presiuni venite de foarte sus, de la diferite autoritati si nstitutrii de stat .
Tipic romaneste, nu e de mirare !

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
D-Ice
post 18 Jun 2014, 10:13
Post #35

Membru autentic

Presiuni venite si pe motiv de asigurare parcuri auto de stat, si multe altele. smile.gif

--------------------
. . .
„Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
+
papa_mulo
post 20 Jun 2014, 10:27
Post #36

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Bwwlan @ 15 Jun 2014, 13:58)
Pe un prieten din Cluj l-a lovit in aripa stanga-fata una cu un Peugeot 206 care dadea cu spatele fara sa se asigure. S-au dat jos, aia tremura toata, era toata bocita, se apuca ei si fac amiabila, se inteleg sa se vada a doua zi la Militie, al meu se prezinta la ora stabilita, aia nix. O suna, nu-i raspunde dupa care ii da reject. Ziua urmatoare e asta sunat de Militie ca sa se prezinte ca exista o plangere pe numele lui cu accident si fuga de la locul accidentului. Dracu' stie cu cine s-o fi intalnit vita aia si ce si cum o fi povatuit-o aia...
Pana la urma, dupa vreo 10 zile a amendat-o pe aia organu' cu nushcat si i-a luat si carnetul fiindca se dovedise ca nu spunea adevarul, dar toate astea, fiindca prietenul meu facuse poze la fata locului cu care putea dovedi mecanica situatiei, altfel, PLM...
*

Ori iti scapa tie niste elemente din poveste, ori ne povestesti un film cu prosti:
- daca zici ca au facut amiabila nu inteleg de ce si-au mai dat intalnire la politie a doua zi...daca ai facut amiabila, politia iese din ecuatie;
- sa faci amiabila si apoi sa te sucesti si sa reclami la politie ce a reclamat aia este prostie in stare agravanta...pe amiabila se semneaza si se dau datele soferului, detinatorului, vehiculului si asigurarii vehiculului. Oare ce sustinea ea, ca prietenul tau si-a incheiat singur amiabila cu toate datele ei, scrisul ei si semnatura ei? blink.gif Si la final semnezi la politie pe declaratie ca accidentul nu a fost declarat in alta parte si ca nu ai facut amiabila...
Amiabila se intocmeste in 2 exemplare(tip indigo) cate una la fiecare parte...ca sa te duci la politie dupa ce ai facut amiabila, trebuie ca ambele parti sa fie de acord si sa isi rupa fiecare exemplarul de fata cu celalalt.
- finalul povestii(solutionarea politiei) nu cred ca are legatura cu faptul ca prietenul tau a facut poze...putea sa nu faca, din moment ce si-au facut desenul corect pe amiabila semnata de ambii, pozele conteaza prea putin. Si oricum aia nu mai avea nici o urma de credibilitate in fata lor...

@adrys: poti sa scoti tu cate telefoane vrei, vezi primul punct. N-ai treaba la politie daca ai facut amiabila.

This post has been edited by papa_mulo: 20 Jun 2014, 10:36

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 14:31
Dacia