probleme esp laguna 2, esp aprins pe bord
![]() ![]() ![]() |
probleme esp laguna 2, esp aprins pe bord
aseldmi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|||
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(aseldmi @ 31 May 2013, 19:09) laguna 1,9 dci am schimbat caseta de directie, nu am tras nici o mufa afara, am facut unghiu de fuga, tot cu esp pe bord sunt. nu inteleg ce poate avea are senzor stanga dreapta, nu am avut nimic cu ei, acu doar i-am curataT dar tot aprins e. am pus alti stanga dreapta ( ca am) tot asa e. mai e ceva modul. ceva releu......... unde il gasesc ca inebunesc incearca sa ii faci o diagnoza si sa vezi pe ce parte e.poate e pe spate problema.la mine a fost zgariata banda magnetica de pe rulment si pana nu am schimbat rulmentul nu am scapat de problema.succes |
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
aseldmi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
pe spate nu mama gandit. am schimbat si un etrier si cablurile de la rana de mana, poate o fi pe spate,
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
ABS-ul e aprins sau nu?
vezi sa nu fie si la tine de la senzorul de acceleratie transversala si cel de oscilatie care se gasesc in cotiera. In cazul meu de la aia erau ... si aveam aprins in bord doar ESP + service. ABS-ul era ok. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
aseldmi |
![]()
|
nu am stiut ca am asa ceva in cotiera, s-a umblat acolo ca am schimbat cablurile la frana de mana, . Bine ca mi-ai spus ca e si acolo
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
TYZU10 |
![]()
|
![]() F9Q-C6/PK6 018 Group: Members Posts: 137 Joined: 23 December 13 From: Olt ![]() |
Ai avut ceva acolo? Unde mai exact in cotiera? Mi se aprinde Check ESP când virez sau iau o groapa. In ultimul timp si doar dacă plec de pe loc...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Ph1
1.9dci120cp 2004 http://www.renault-laguna.com
|
|
aseldmi |
![]()
|
de la senzori de la roti ti se aprinde, la mine a fost problema sincronizare centru volan( adica la pnglica ai o chestie care treuie luat mijlocu la ea)
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
- ar 06 mfo
|
|
lucian,lucian73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 January 18 ![]() |
salut lagunisti,sant nou pe aici si nu stiu daca am postat unde trebuie.mi sa aprins abs si esp si nu stiu ce sa fac sa le sting ,am pus-o si pe tester si imi arata ca e ok ,l-am sters si dupa 4 km mi-au aparut iar ,.ce am facut..am schimbat cauciucurile si am scos senzorul sa il curat (nu trebuia dar asta e)si de atunci stau aprinsi.
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 privilege
- cs 73 dll
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ce senzor ai "curatat"...mai exact?
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:26 |