acumulator panasonic vl2020, stie cineva unde gasesc?
![]() ![]() ![]() |
acumulator panasonic vl2020, stie cineva unde gasesc?
dbutca |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2003 PRIVILLEGE
|
|||
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
VL2020 este un acumulator (Vanadium Pentoxide Lithium) cu dimensiunile de 20mm diametru si 2mm grosime, tensiune 3v si 20 mAh. Este putin mai greu de gasit pentru ca este un acumulator dedicat (specific firmei Panasonic dimensiunile uzuale fiind 2016,2025,2032) dar poti incerca la reprezentantele Panasonic pentru ca mai este folosit si la unele camere video pentru mentinerea datei. In caz de forta majora poti folosi o baterie CR 2016(2020 nu exista) si mai indoi putin clema de la - pentru ca are doar 1,6 mm grosime dar in schimb are 90 mAh. In acest caz va trebui sa o schimbi mai des (probabil la 1 an-nu stiu sigur). Totusi nu inteleg cum au ajuns la concluzia ca este de vina acumulatorul pentru ca in mod normal pentru inchidere emite un semnal mai puternic decat pentru deschidere.
Mi se pare putin probabil sa cada acumulatorul intrun timp atat de scurt tinand cont ca in momentul actual detin doua camere video dintre care una fabricatie 1993 si mai stiu alte 7 camere toate fabricate pana in 2000 si la nici una nu a cazut acumulatorul pana acum. |
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
@dbutca Vezi ca sunt doua tipuri de acumulator: unul cu picioruse verticale si unul cu picioruse orizontale, asa ca ai grija ce cumperi. Mai multe detalii despre acumulator gasesti aici: http://www.panasonic-industrial.com/1824.htm Noi avem nevoie de cel din stanga, care cred ca este VL-2020 1VCE. Ar fi bine sa citesti si topicul asta: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=52441
Daca gasesti acumulatorul anunta-ma si pe mine, ca am si eu nevoie de unul. @alex0875 tu parca te ocupai cu baterii. Nu ai asa ceva, nu? This post has been edited by amp: 27 Aug 2006, 10:10 |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
QUOTE(alex0875 @ 27 Aug 2006, 02:18) Poti sa imi explici si mie cum vine asta? Pentru ca, dupa capul meu, ar trebui sa emita un semnal la fel de puternic (sau de slab), urmand ca receptorul sa stabileasca ce curent sa transmita la actuatoare (si in ce sens). Aceste ar putea fi, intr-adevar, mai mic la deschidere. Chiar sunt curios. Mersi mult. |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau dar asa cum am scris in postul anterior este un acumulator dedicat si de aceea si foarte greu de gasit. Eu nu il am pentru ca nimeni nu mia cerut asa ceva pana acum. Totusi o sa intind antenele si cum gasesc o sursa va anunt.
Referitor la intensitatea semnalului daca inchizi si deschizi masina in mod manual o sa descoperi ca distanta de la care poti inchide masina este cu aproximativ 10 m mai mare decat cea de la care o poti deschide.Acest lucru nu se poate realiza decat prin diferenta intensitatii semnalului mai exact sistemul se bazeaza pe o comunicatie permanenta intre card si receptor. In momentul in care te indepartezi cu cardul la mai mult de 3-5m se intrerupe conexiunea si atunci receptorul trimite semnalul de inchidere a usilor. Totusi am impresia ca este cu totul alta problema: Acumulatorul in mod normal ar trebui sa fie folosit doar pentru mentinerea setarilor(scaun ,oglinzi si radio)dar in cazul in care nuti face probleme la inchidere si doar la deschidere sunt ferm convins ca alta este problema. This post has been edited by alex0875: 27 Aug 2006, 21:28 |
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Eu stiu ca e posibil sa fie alta problema (posibil si praf pe senzorii de la usa), insa eu am rupt un piciorus la acumulatorul meu, asa ca voi elimina intai varianta cu acumulatorul pentru ca oricum trebuie sa il schimb.
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
dbutca |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 July 06 ![]() |
Salutare,
Multumesc pentru raspunsuri, insa, masina, dupa ce apas pe butonul din mijloc, la un interval de timp mic (nu l-am masurat) se inchid usile si claxoneaza incet singura. Insa, acest lucru se intampla indiferent de pozitia in care ma flu eu fata de masina (inclusiv daca sunt in masina). Eu cred ca este acumulatorul care are un numar de cca. 1000 cicluri incarcare-descarcare. Sper sa dau de urma lui si sa-l cumpar, daca nu vand masina intre timp. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2003 PRIVILLEGE
|
|
alex0875 |
![]()
|
Mi sa intamplat si mie de cateva ori sa incerc sa deschid o usa si sa nu mearga si daca incercam alta sa mearga si nu numai la o usa, dar am observat ca asta se intampla de obicei dupa ce folosesc comutatorul pentru blocat-deblocat usi din spatele schimbatorului de viteze. Incearca sa apesi butonul in pozitia deschis si dupa aceea coboara din masina si dupa ce se inchid usile incearca din nou.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
andrei0481 |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 88 Joined: 24 August 06 ![]() |
salut,am aceeasi problema de multe ori nu se deschid usile cand pun mana la senzor.Unde e pozitionat acel acumulator?cum se scoate?
|
--------------------
Opel
Astra H
1.7 CDTI 80 CP 2005 ex:Laguna 2, 2001 1.6 16v;Opel Astra F 1.6 16v,1992;Renault 9 TSE 1.4,1986;Oltcit Club 1.1,1988
|
|
amp |
![]()
|
Acumulatorul este in interiorul cardului si nu se vede. Pentru asta trebuie sa il desfaci. Cum se dezmembreaza un card gasesti aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=44828
Iti recomand sa desfaci cardul dupa ce ai cumparat acumulatorul. Eu stau cu el bucati pe masa ca nu mai am acumulator... |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Ha ha ha! Si eu la fel! Da' lumea cand vede cardu bun zice ca e 'cool'. Nu stiu ei ce ducem noi...
This post has been edited by bh07xyk: 5 Sep 2006, 17:24 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
amp |
![]()
|
@bh07xyk asa e, ai dreptate...
![]() Nu a gasit nimeni acumulatorul ala in Buc., sau n-a cautat nimeni pana acum? Vreau si eu maini libere acum cat mai tin masina, nu dupa ce o dau.... This post has been edited by amp: 5 Sep 2006, 21:35 |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
Posturile de mai sus au o oarecare vechime dar la mine problema este noua. Am un privilege, 1,8 benzina si nu merge cartela cu 3 butoane, adica manual inchide si deschide usile dar automat nu vrea. Eu ma gindesc, ca poate bateria e de vina dar m-ai bine m-as bucura daca mi-ati da un sfat bun sau o indicatie mai ales cei care au trecut prin asa ceva sau de la cei care se pricep . Astept cu nerabdare si multumesc anticipat.
5 Jun 2014, 12:05: Nici o parere, nici un sfat ? This post has been edited by bad_ovi: 5 Jun 2014, 12:05 |
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- MS 07 VOT
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca bateria are mai mult de 1,5 - 2 ani, schimb-o fara sa astepti pareri. La maini libere se consuma mult mai repede decat la cele fara acest sistem. Mie mi se intampla sa nu o mai inchida cand ma departez de masina si bateria este consumata. Cum o schimb, se rezolva. Acum o schimb oricum la un an de zile.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Confirm, când bateria este pe terminate, nu se mai încuie automat mașina.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
Da este posibil ca bateria sa fie descarcata, dar nu ar trebui totusi sa se incarce putin cind e follosita cartela ?
|
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- MS 07 VOT
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
De unde sa se incarce ?
![]() This post has been edited by boeru_laurentiu: 9 Jun 2014, 09:38 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:00 |