Vibratii in pedala de accleratie ..., de la 90 km/h pana la 110 km/h
![]() ![]() ![]() |
Vibratii in pedala de accleratie ..., de la 90 km/h pana la 110 km/h
Alexul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|||
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(Alexul @ 3 Jun 2014, 22:55) Pai asta a mai ramas, sau cutia. Nu ai observat daca face mai tare in curbe? Si mai exact in curba la dreapta sau la stanga? De obicei daca planetara a inceput sa faca urat la drum drept in curbe zici ca se rupe in doua. |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
planetara nu se aude in nici un fel de curbe ! uruitul la 130 km.h face dupa sosea...adica.
-daca soseaua este cu denivelari si masina lanseaza destul in jos si in sus ( ca o barca)...huruitul face dupa cum lanseaza masina. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Alexul |
![]()
|
suntem in iunie...am de vara...energy saver michelin
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(Alexul @ 4 Jun 2014, 07:42) -daca soseaua este cu denivelari si masina lanseaza destul in jos si in sus ( ca o barca)...huruitul face dupa cum lanseaza masina. E zgomot de planetara. Ridica pe cric cate o roata si invarte. Care face zgomot schimbi planetara. Ciudat totusi ca nu se manifesta si in curbe, am patit acelasi lucru la o dacie dar facea si in curbe nu doar la lansare. |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
Alexul |
![]()
|
cred ca cel mai bine ma duc la reprezentat...platesc cat este...dar nu mai sa mi zica exact ce are.
Huruitul este destul de tare deranjat ! am sa incerc sa o ridic pe cric..dar nu stiu daca se manivesta. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Alexul @ 3 Jun 2014, 22:55) Salutare. Mai nou de ceva timp am o vibratie foarte enervanta si parca se si aude ceva in dreapta... Cand accelerez de la 80 km.h pana la 110 km.h in pedala de acceleratie se simt niste vibratii de toata frumosetea ![]() Si alta problema care nu i dau de cap de cand am cumparat masina..la 130 km.h nu pot sa o tin ptr ca ururie ceva ! uruie de te de afara din masina...de la 130 km in sus se face liniste ! un fenomen foarte ciudat.. Rulmentii nu sunt ptr ca daca o scot in vitez se face liniste. Sa fie cumva o planetara? vibratia este din cauza planetarei de pe dreapta(este stramba) uruitul este si mai simplu inlocuieste tamponul motor de la distributie bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
Alexul |
![]()
|
care-i ala? parca te am mai intrebat...adica cel hidraulic?
This post has been edited by Alexul: 4 Jun 2014, 22:41 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Alexul |
![]()
|
la lui katalin03, am taiat din ''U'' -ul de la tamponul de distributie. Motorul la relanti abia ca se mai simte...si nici in schimbatorul de viteza.
Urmeaza sa ma duc pe autostrada sa vad daca mai uruiee.. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:52 |