Symbol 1.2 16v - schimb filtru aer
![]() ![]() ![]() |
Symbol 1.2 16v - schimb filtru aer
AG-78-FUL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 May 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v-2008
- AG-80-FUL
|
|||
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nustiu daca nu ai rezolvat deja. Daar, desfaci colierul de pe admisie, este unul singur si tragi toata masca aceea de plastic in sus (cu forta). Sa scoti si furtunul care e langa colier si traseul de aer care merge pana langa far.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
AG-78-FUL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 May 08 From: Pitesti ![]() |
salut BannedHost nu,nu am schimbat nici pana acum filtrul.deci sa recapitulez.
scot acel mic furtun de deasupra capacului care acopera motorul propriu zis scot si furtunul de acela gros care dupa cum am obs.are niste urechi si apoi trag tare in sus . am inteles cum trebuie??? 29 May 2014, 06:45: Am omis sa va intreb cum schimb si filtrul de habitaclu(polen)?se schimba pe la exteriorul masinii adica dau stergatoarele jos si scot grila de pastic sau prin interiorul masinii sub torpedou?? This post has been edited by AG-78-FUL: 29 May 2014, 06:45 |
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v-2008
- AG-80-FUL
|
|
razvantrc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
sunt topicuri speciale pentru fiecare in parte, doar foloseste functia "cautare"
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|
AG-78-FUL |
![]()
|
Am cautat pe asaziza functie cautare cum ma sfatuiesc majoritatea si n am gasit nimic.decat sa spuneti cauta mai bine raspunde ti daca ati schimbat si cum a ti facut o.decat sa le dau alora banii la serv.pt.lucruri pe care le putem face si noi.
Respect!!!!! |
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v-2008
- AG-80-FUL
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Hai ca e mai usor sa intrebi decat sa cauti !
https://www.google.ro/search?q=schimbare+fi...iw=1280&bih=699 https://www.google.ro/search?q=schimbare+fi...0&bih=699&dpr=1 29 May 2014, 18:27: cica ridici si deplasezi spre dreapta This post has been edited by verde: 29 May 2014, 17:27 Attached thumbnail(s) filtru_aer.jpg ( Size: 281.23k ) Number of downloads: 460 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ridici si misti pana iasa carcasa afara, are o garnitura care poate trebuie putin fortata ca sa poti scoate capacul ....
Pentru filtrul de polen e mai complicat. Se afla in partea stanga sub stergatoare .. La modelul nou, capacul de sub stergatoare este dintr-o bucata.. Deci ori dai jos stergatoarele implicit tot capacul ori, desfaci doar partea stanga si o fortezi sa stea curbata pana schimbi filtrul. O sa vezi indata cutia de la filtrul de polen, dupa ce dai jos / cracanezi capacul de sub stergatoare ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
AG-78-FUL |
![]()
|
Nu pot sa nu apreciez ajutoru pe care vreti sa mi l dati dar in acest video este intradevar un motor 1.216v dar este de clio eu am un symbol2 model nou si am un capac mare pus peste motor si sub acesta este filtrul de aer.cum ajung la acesta pt. ca imi este teama sa nu rup ceva.
Pt.a schimba filtrul de polen am inteles.si la asta eram nedumerit.dc?pt. ca la magazinul de piese mi s a dat un filtru de polen de logan facelift 2012 ca cica daca are acelasi motor sunt la fel si se schimba la fel.fals la logan filtrul de polen se gaseste sub torpedou se schimba ffff..usor. Asa ca sa trecem la subiectul filtru aer.am inteles de la primul user care mi a raspuns ca desfac doua coliere si trag cu forta capacu.imi este teama sa fac acest lucru sa nu fac cumva vre o prostie .de aceea vreau sa vad ceva poze sau video.daca nu gasesc as dori sa imi explicati tel.0722265153 Respect!!!!! |
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v-2008
- AG-80-FUL
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Eu in locul tau as merge o data la un service si as sta langa masina sa vad cum inlocuieste filtrele. Si ai sa vezi ca e simplu, nu-i mare inginerie, dar ar fi bine sa vezi la altcineva prima data. Pentru 2 filtre ce vrei sa schimbi tu, n-ar trebui sa depasesti 50 lei.
Pune in balanta suma asta (maxima, ca zic ca ar mai ieftin totusi) cu temerile pe care le ai si cat ar costa daca "bulesti ceva" si vezi ce-ti iese. Eu ma duc inca la service (dar nu reprezentanta) pentru ca nu stau sa-mi bat capul cu ridicat masina, pt ulei, sa ma enervez cu filtrul ala de polen incat sa-njur 48 de ore pe ingineru care l-a proiectat acolo si asta pt vreo 60-80 de lei cred ca e manopera (n-am calculat exact ca de fiecare data am mai schimbat cate ceva si -am platit la gramada). Si asta la 6-7 luni. This post has been edited by SandelBS: 29 May 2014, 22:18 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
AG-78-FUL |
![]()
|
Mda asa este cum spui si tu.ma tot roaga un coleg de serv.sa merg la un tip care se ocupa cu softul masinilor.zice ca pt.200 lei imi modifica ceva la soft si ca casti vre o7 cp in plus ceva la nm rpm.se va accelera mai repede si ceea ce ma surprin ca imi va scadea si consumul putin.ce parere aveti?
|
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v-2008
- AG-80-FUL
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Ai ceva si despre frane? Nu de alta, dar e topic pentru filtru de aer. Ti-au explicat colegii , daca ti-e frica, nu te bagi sau aprofundezi. Cine crezi ca sta sa te sune pe tine, un necunoscut sa stea o ora in convorbire sa iti explice cu lux de amanunte? Nu suntem la matrimoniale.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
AG-78-FUL |
![]()
|
Multumesc verde pt.ajutor.esti din pitesti am obs.am incercat sa trimit un mesaj privat si nu ma lasa sistemul.mi se pare o porcarie ca cica nu am suficiente mesaje.
Asta e.. Reapect!!!!! |
--------------------
Renault
Symbol
1.2 16v-2008
- AG-80-FUL
|
|
BannedHost |
![]()
|
Nu ai ce sa rupi... Sunt niste picioruse de plastic ce intra in niste cauciucuri pentru a amortiza vibratiile... Dupa ce scoti capacul de cateva ori va iesi foarte lejer.. Primele date sunt mai greu de scos...
La filtrul de polen iti recomand site-ul unix auto, acolo gasesti toate codurile modelului tau. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:47 |