Titani(c)u' meu, DDR-ul meu, Focus 1.6 TDCI Break, Echipare Titanium
![]() ![]() |
Titani(c)u' meu, DDR-ul meu, Focus 1.6 TDCI Break, Echipare Titanium
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Stiu... na, nu am luat masina ca avea navigatie. De navigatie ma durea cel mai putin...Ce imi place e ca i-am bagat un hdd pe usb l-am bagat in bord si asta e... Din ce am vazut putine din cele after market dedicate au si optiunea de USB si citire hdd. Deocamdata nu ma deranjeaza, mai astept si poate oi gasi f'un "doritor" si atunci o schimb...
Sincer varianta B mi se pare cea mai ok, dar cea mai greu de pus in practica. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Incearca aici: http://gpsunderground.com/forum/car-navi-s...s-systems/ford/
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alydor |
![]()
|
Pentru OEM de ford nu se pot copia hartile. Am explicat pe pagina anterioara de ce. Pana in prezent nimeni nu a reusit sa cloneze un card si sa fie si functional.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dacă imi dai 1000 lei te scap eu de navigație
![]() |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
am avut o oferta mai buna si am refuzat... vroia 2000
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Decat sa bagi alti bani intr-un sistem, mai bine ignori faptul ca are navi. Cand nu ai ce face cu niste bani, cumperi o harta si gata, aia e.
Sistemul e integrat in restul masinii si nu prea vad utilitatea schimbarii lui. Oricum ai navi separat. This post has been edited by dizzy: 28 Jun 2014, 08:04 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alydor |
![]()
|
Dupa mai bine de 15 zile, geamul comandat nu a ajuns... Ii sun pe ametitii aia de la AutoNovex si ii intreb de sanatate. Pai cica nu este in Germania si il comanda din Anglia. Cred ca l-au trimis cu trotineta... Cica pe saptamana viitoare POATE ajunge...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alydor |
![]()
|
Vineri ma suna aia de la Autonovex ca mi-a ajuns geamul. Ii intreb cand se poate monta, imi spun ca luni, ca firma care le monteaza tre sa vina pana la ei & shit si ma anunta ei luni dimineata... Azi pe la 11 ii sun sa vedem la cate e programarea. Pai ca firma nu poate, ca dracu, ca lacu, ca ma-sa, ca sa ma duc eu la Ford sa imi iau geamul si apoi sa ma duc la aia de-l monteaza ca sa il puna aia... Ii sun si pe aia cu montatu', cica sa fiu pe la 1 acolo si sa las masina pana la 4 sa il monteze. Ii bag pe aia in mama lor, in gand si sun la Pilkington. Aia imi spun ca sa ma duc si il monteaza pe loc. Ma duc la ford, platesc iau geamul ma duc la Pilkington, se uita baietii despre ce e vorba, il dau jos pe ala vechi, aspira toate cioburile din masina, il pun sus si gata. Total 20 de minute si 60 de ron.
Una peste alta vineri, Titanicu' a mai primit un mic upgrade si anume covorase de cauciuc si tavita de portbagaj. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
Indubitabil !
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alydor |
![]()
|
Montat azi folie. Urmeaza poxe.
Maine sunt programat la schimbat distributie... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alydor |
![]()
|
Schimbat si distributia la ford ieri, azi mi-a venit si softul de diagnoza.
Deoarece nu prea imi place cum se aud boxele originale ale masinii am comandat azi doua perechi de JBL GT6-6 Saptamana urmatoare urmeaza sa le montez. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Alydor |
![]()
|
Maine imi vin boxele si roata de rezerva cu cricul si suportul.
Saptamana viitoare ma duc sa imi iau si cardul de navigatie... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Schimbi boxele de pe fata sau cele de pe spate?
Intreb pentru ca, din cate stiu eu, calitatea boxelor de pe fata (cel putin la Focus 2) este destul de buna si problema este de la unitate. Eu, la Focusul din semnatura, am schimbat unitatea standard cd 6000 cu una Sony tot Ford OEM si am avut surpriza sa constat ca aceleasi boxe isi fac treaba foarte bine. In schimb, pentru boxele spate era loc si de mai bine, dar pentru mine conteaza ce se aude din fata. Sa ne tii la curent cu imbunatatirea peisajului acustic dupa ce le vei schimba. LE: Scuze...am vazut mai tarziu ca ai scris ca ai comandat doua perechi ![]() This post has been edited by dansora: 16 Jul 2014, 14:12 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Alydor |
![]()
|
Le schimb pe toate. Si fata si spate, am inceput cu cele din spate azi, boxa din dreapta mi-a luat 3 ore sa o fac iar cea din stanga 20 de minute. Asta ca am dobandit experienta.
La mine nu e problema unitatea, sunt boxele ca baraiau la volum mare. Acum ... e alta viata ![]() Si cateva poze 20140716_163412_resized.jpg ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 713 20140716_163439_resized.jpg ( Size: 894.81k ) Number of downloads: 796 20140716_163902_resized.jpg ( Size: 818.03k ) Number of downloads: 774 Ieri mi-a ajuns si roata de rezerva ingusta, masina a venit cu kit de pana. Vineri imi ajunge polistirenul in care se pune cricul, cheia de roti si inelul de tractare. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Parerea mea: "ledurile" alea din bara trebuie sa dispara...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
De gustibus
![]() Versiunea Titanium dupa mai 2012 vine cu ele din fabrica... Aici e pagina oficiala de la ford unde se gaseste kit DRL Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 16 Jul 2014, 17:19 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Alydor |
![]()
|
Sunetul este mult mai curat mai deschis si mai clar, bass-ul se aude mai bine, nu mai baraie. Urmeaza sa le schimb si pe fata... cand oi avea timp...
Am fost azi si am achizitionat cardul de navigatie pentru ro. 398.99 ron. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si cu update-urile cum e?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alydor |
![]()
|
Updateurile va trebui sa le platesc. Oricum la ce viteza se construiesc autostrazi la noi... inca 3-4 ani nu cred ca am treaba cu alta harta
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu are legatura cu autostrazile, ci cu sensurile unice si giratoriile ce apar din neant, cu harta din ianuare 2014 nu m-am descurcat in Sibiu unde au aparut o gramada de sensuri unice, a fost degeaba GPS_ul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Deloc, DRL-urile alea arata discret. Apreciez pozitiv becurile de semnalizare
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Alydor |
![]()
|
detaliaza...
![]() Ce as mai vrea sa fac: 1. Sa iau niste covorase pentru spatiile de depozitare 12-600x400.jpg 2. Foot Rest 11-600x400.jpg 3. Lumini in fetele de usi care sa lumineze jos (stiu ca le am pe cele din oglinda da' nu bat la fel. ford_door_light_10.jpg ( Size: 27.75k ) Number of downloads: 452 4. Lumini in lateralele usilor ford_door_light_9.jpg ( Size: 25.71k ) Number of downloads: 440 Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 18 Jul 2014, 00:56 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alydor |
![]()
|
In acest we Titanicu' a primit un mic upgrade de look exterior & interior
_DSC8127.JPG ( Size: 99.61k ) Number of downloads: 159 _DSC8129.JPG ( Size: 165.43k ) Number of downloads: 170 _DSC8130.JPG ( Size: 139.13k ) Number of downloads: 171 _DSC8132.JPG ( Size: 68.41k ) Number of downloads: 169 _DSC8133.JPG ( Size: 107.13k ) Number of downloads: 167 [attachmentid=1627956222] _DSC8135.JPG ( Size: 103.33k ) Number of downloads: 156 _DSC8136.JPG ( Size: 110.36k ) Number of downloads: 152 _DSC8137.JPG ( Size: 111.97k ) Number of downloads: 166 _DSC8138.JPG ( Size: 130.41k ) Number of downloads: 174 Urmeaza sa ma duc saptamana asta sa o spal interior/exterior. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 3 Aug 2014, 19:40 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Aha, deci Focus se numeste modelul. Abia acum m-am prins
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mișto pedala.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:42 |