Fum negru la Laguna II 1.9, 96kW, DPF
![]() ![]() ![]() |
Fum negru la Laguna II 1.9, 96kW, DPF
lag1a_130 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 January 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2005/1.9dci
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
cati km are masina de ai probleme cu filtrul de particule?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
lag1a_130 |
![]()
|
Masina este din 2006, are 228.000 Km dar filtrul de particule este ok, problema este ca masina scoate foarte mult fum negru (combustibil nears) iar particulele foarte mari de funingine infunda imediat filtrul.
|
--------------------
renault
laguna
2005/1.9dci
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
EGR-ul a fost verificat? Nu exista pierderi de presiune pe intercooler sau furtune?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
lag1a_130 |
![]()
|
Am verificat si EGR-ul, am verificat tot ce se poate verifica...nu merge. Are cineva vreo idee?
|
--------------------
renault
laguna
2005/1.9dci
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
scoate mufa de la debitmetru de aer, vezi daca se schimba ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
lag1a_130 |
![]()
|
Am rezolvat problema. Am gasit furtunul de la intercooler spre EGR spart.
Ca idee in viitor cand aveti probleme cu masinile turbo-diesel in sensul ca masina nu trage, scoate fum negru si consum mult carburant, verificati in primul rand tubulatura de la aer, iar daca nu exista nicio problema la aer, mergeti mai departe cu verificarile. Filtrul de particule nu are nicio problema doar ca initial din cauza fumului (ca la vapor) se infundase. Acum sunt 5g de particule in filtru iar masina este din nou in "mintile" ei. Mult noroc si cat mai multi km! This post has been edited by lag1a_130: 23 Oct 2014, 07:54 Attached thumbnail(s) 20141020_172859.jpg ( Size: 3.68mb ) Number of downloads: 229 |
--------------------
renault
laguna
2005/1.9dci
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Intercooler spre EGR???cum vine asta?poate Intercooler spre admisie ca eu n-am vazut sa intre un furtun in EGR.Daca ai gasit problema, adauga si o poza ca sa ramana pe forum rezolvarea peste ani si ani.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
ady... degeaba adauga poza ca oricum nimeni nu foloseste functia de SEARCH a forumului
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:05 |