Zgomot ciudat la viraje
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat la viraje
CataOlar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|||
ciprianpe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 March 13 From: ploiesti ![]() |
bucse, bielete posibil..
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe/ 1.6 Si..era asa de frig afara, ca politicienii erau cu mainile in buzunarele lor..
|
|
Vally_1191803 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 17 March 09 From: Brasov,Romania ![]() |
Aceeasi problema cu un M2 Sedan insa mi s-a spus ca e de la o folie.... care Dumnezeu stie ce face. Aceea s-ar fi uzat iar bomboana de pe coliva e ca pe bord e aprins martorul cu airbagul.... Cica asta ar fi problema si s-ar lega intre ele...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
- BV 65 BVN
23.11.2008 1,6l,16V,110 CP
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
@Vally: la tine zgomotul se aude in habitaclu? Cred ca e vorba de folia de la airbag, daca zici ca e aprins si martorul din bord...da un search ca problema e mai veche la M2 si cred ca se poate rezolva relativ usor.
La mine zgomotele se aud de la exterior, din zona puntii fata... |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vally_1191803 @ 13 May 2014, 19:08) Aceeasi problema cu un M2 Sedan insa mi s-a spus ca e de la o folie.... care Dumnezeu stie ce face. Aceea s-ar fi uzat iar bomboana de pe coliva e ca pe bord e aprins martorul cu airbagul.... Cica asta ar fi problema si s-ar lega intre ele... Panglica airbag... gasesti la ''bursa'' de vanzare si colegi care se pricep sa ti resolve problema, muuult mai ieftin decat la service... succes. ![]() @CataOlar: iar la tine problema poata sa fie de la flanse, bucse bascule, caseta de directie daca ai vreun burduf spart si a intrat apa la ax, acesta a ruginit si scartieie aleator cand virezi... cel mai bine depistezi la service nu pe forum... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
CataOlar |
![]()
|
Pana la urma am aflat cauza: rulment stanga fata. S-a plimbat mecanicul cu ea, a urcat-o pe elevator si cand a invartit de roata stanga fata toti mecanicii din jur: i-auzi rulmentul. Asa ca sapt viitoare ii urmeaza.
Ce m-a surprins a fost estimarea de pret pe care mi-a dat-o: SKF la 300 RON, ca e cel mai bun. Mi se pare mult, pe net am gasit de la 164 la 214 RON. Probabil s-a uitat la pret per set...L-am rugat sa caute si ceva mai ieftin, SNR, Febi, Ruville |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:43 |