Probleme far symbol
![]() ![]() ![]() |
Probleme far symbol
marian radu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
2006
|
|||
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Farul din dreapta oricum "bate" mai sus decat cel din stanga, asa trebuie sa fie, dar nu inteleg ce vrei sa spui cu faptul ca "bate prea sus"...in comparatie cu ce? Nu imi dau seama la ce ansamblu din far te referi si spui ca se misca liber, poate ai schimbat becul si nu l-ai pus corect inapoi, trebuie fixat corect, e o operatiune mai de finete, poate a fost lovit, poate are o ureche de prindere rupta...
Mergi intai la un service, exista dispozitive cu care se poate regla "bataia" farurilor, vezi ce afli acolo, apoi gandeste-te sa il inlocuiesti, un far nou de origine casta in jur de 100 Euro. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
uledu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 December 12 ![]() |
si farul meu de pe stanga face la fel, adica nu se poate regla si bate cam sus
![]() This post has been edited by uledu: 28 Dec 2012, 23:44 |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
1.5 dci 2005 Passat 2016
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
La fel si eu la un model mai vechi fata de al meu ambele bateau jos la 1 metru.. Am reusit sa le desfac si sa le fixez in motoras ca erau ambele faruri desprinse din tija de fixare... Am reglat dupa masina mea si acum bat iar ca noi
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Asa am patit si eu, cand am schimbat becul la farul din dreapta, am impins mai tare clema aia de fixare si a sarit oglinda din tamburusul de fixare de la motoras si imi batea aiurea + ca se misca tot ansamblul.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
geluoradea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 30 May 10 ![]() |
la fel am patit si eu, dar mai exact, cand am vrut sa montez motorasul s-a desprins piesa alba din plastic care face legatura intre motoras si far. ca remediu (inca nu am facut, astept caldura) trebuie dat farul jos, recuperata piesa care este cazuta in far si repozitionata+montat corect motorasul.
|
--------------------
renault
clio 1.5 dCi
- BH 10 ...
2004
|
|
marian radu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 December 12 ![]() |
Domnilor,multumesc frumos pt. raspunsuri...am sa iau in calcul toate variantele expuse si am sa vad ce voi putea rezolva apoi am sa va dau de stire pana la urma ce si cum am facut...
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
shoggy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 14 March 10 ![]() |
Cum se fixeaza farul? Pana la urma trebui desfacuta bara,sau se poate si fara. Mentionez ca e vorba de clio 1.5 dci. Stiam ca in dreapta farului sunt niste conducte.
|
--------------------
renault
megane sedane
2007 1.6 Renault Megane Sedane 2.2 Facelift ,1.6 16V, 2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Din pacate trebuie data bara jos, altfel nu ai cum sa ajungi la cele 2 suruburi de sub far.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
shoggy |
![]() ![]()
|
Multumesc hellcat! Se da usor bara jos? Ma puteti ajuta cu un link cu un tutorial potrivit?
|
--------------------
renault
megane sedane
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
desfaci suruburile de la bara ,doar pe partea cu probleme .
aceeasi problema ,cu reglajul farului ,am avut-o si eu .era sarita nuca de la motoras .parca trebuie sa desfaci si grila radiatorului .si scoica de la roata . dupa ce cracanezi bara ,bagi o cheie tubulara mai lunga si desfaci cele doua suruburi . spor la treaba . This post has been edited by vasilecool: 16 Oct 2013, 12:18 |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
shoggy |
![]()
|
Multumesc si tie vasilecool! Imi place ca sunteti saritori. Inca nu m am apucat de ea deoarece am fost intr-o deplasare,dar cu sfaturile voastre,cat de curand o sa o rezolv si nu am cum sa gresesc. Va multumesc!
![]() |
--------------------
renault
megane sedane
|
|
adrianopolis1978 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 24 November 13 From: Bucuresti ![]() |
puteti sa imi spuneti exact cum se demonteaza ansamblul cu bec din far. si la mine balansa foarte tare, un mecanic "priceput" a zis ca l-a fixat, dar l-a fixat pe alta pozitie cred, ca este deplasat in spate cu vreo 2 cm. e drept ca acum nu se mai balanseaza deloc, dar nu este fixat la locul lui. cum fac sa fixez ansamblul pe pozitie. Multumesc
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4 benzina, 55kw
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Care bec?
Pozitie, faza scurta sau lunga? Pozitia e un con...daca il infigi mai tare sta fix. Faza scurta e mai dificila, se baga becul in soclu, soclul in far rotit cu 45 grade, dupa care impingi in soclu si rotesti 45 de grade pana cand urechea soclului sta orizontala. O sa-ti ia mai multe incercari, acolo sunt niste urechi care prind pe niste locase din far, dar cand a intrat pe pozitie o sa-ti dai seama pt. ca o sa stea fix. Faza lunga are niste urechi de sarma care imping in bec, le dai la o parte si iese becul (fara soclu) This post has been edited by vallixx: 21 May 2014, 22:49 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:02 |