centura spate
![]() ![]() ![]() |
centura spate
all-moto |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 May 12 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000
- BV-27-ALL
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie incercat sa tragi incet pana iese toata.....sau demontata/verificata/uns mecanismul.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
all-moto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 May 12 From: Brasov ![]() |
Oricat de incet as trage de ea tot se blocheaza.
Intre timp am desfacut-o si iate ce am gasit: IMAG1039.jpg ( Size: 940.74k ) Number of downloads: 178 IMAG1040.jpg ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 185 IMAG1041.jpg ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 183 Cred ca la piesa portocalie este problema, deoarece fara ea functioneaza. In momentul in care o pun la loc apar aceleasi simptome. Attached thumbnail(s) IMAG1038.jpg ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 182 |
--------------------
Renault
Megane
2000
- BV-27-ALL
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sistemul este conceput sa functioneze doar cu centura montata in locasul de origine.
|
--------------------
.
.
.
|
|
all-moto |
![]()
|
La ce te referi ?
|
--------------------
Renault
Megane
2000
- BV-27-ALL
|
|
espacern |
![]()
|
Daca scoti centura (tot ansamblul) si spatiul ei nu se mai retrage/functioneaza decat un pic....trebuie montata la loc si apoi incercata functionarea dupa demontare/reparatie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
all-moto |
![]()
|
Am gasit si problema.Este vorba de arcul din imagine care nu era pus la locul lui.
IMAG1043.JPG ( Size: 1.97mb ) Number of downloads: 150 Aici este montat in pozitia corecta, iar acum functioneaza fara probleme. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2000
- BV-27-ALL
|
|
neamtzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 March 14 ![]() |
Salut, cum ai desfacut centura din mijloc? Mie mi-a ramas blocata, avand bancheta rabatata. Am fortat un pic bancheta ca sa o aduc in pozitia normala. Multumesc anticipat.
|
--------------------
renault
megane II
2007 II
|
|
espacern |
![]()
|
La Megane 1 centura din mijloc este montata sus aproape de planseu......si nu are legatura cu pozitia banchetei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
all-moto |
![]()
|
Salut,
La mine este montata in portbagaj, sus, in parte stanga. Nu stiu cum este la tine, dar nu are nici o legatura cu bancheta. |
--------------------
Renault
Megane
2000
- BV-27-ALL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:17 |