trepidatii la accelerare, la liber merge ok.
![]() ![]() ![]() |
trepidatii la accelerare, la liber merge ok.
tolo |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 10 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2008 1.5
- buc
|
|||
MaciFla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 September 15 From: Arad ![]() |
Salut,
Am o problema foarte asemanatoare cu cea descrisa de AR_LOGAN23. Pe un Renault Scenic RX4 -benzina, cand accelerez mai sustinut, de obicei pe la 2800-2900, incepe un bazait in dreapta undeva inspre zona bateriei, care dispare instant daca decelerez. Daca continui sa accelerez dupa aparitia bazaitului, dupa cateva secunde, masina merge sacadat, cu cadere brusca de putere si cateva smucituri. Daca decelerez si incep sa accelerez foarte lent, merge Ok. Problema apare doar in sarcina, in gol merge Ok oricat as accelera de brusc. Problema a aparut dupa schimbarea distributiei si a curelei accesorii (am 133K km). Nu am constat imediat la mersul in oras ci doar la prima iesire, pe prima urcare in rampa mai sustinuta. In general merg pe la 2500 si schimb viteza pe la 3300-3500. Am revenit la service (reprezentanta Renault/Dacia in Arad) si ei sustin ca nu are nimic cu distributia. La tester, nici o eroare. Ei zic ca e benzina si o sa treaca. Azi incerc sa consum/alimentez cu OMV 100, dar nu prea am sperante de acolo. Uzual alimentez doar de la OMV, de 95. Va rog ceva idei... |
--------------------
Renault
Megane Scenic RX4
2001 benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:15 |