Recomandare vopsitorie
![]() ![]() ![]() |
Recomandare vopsitorie
Kata |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|||
pedroo23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 December 08 From: Bucuresti ![]() |
- DACOSERV Preciziei nu ii recomand deloc, am avut o masina la ei ( logan ) la care au trebuit sa indrepte usa stg spate. Cand m-am dus sa iau masina, portiunea "reparata" era in valuri :|. in perioada aia nu dispuneau de f mult personal ( concedii medicale am impresia ) iar un nene cu functie ( director ) mi-a zis sa o las asa ca oricum o colantez si nu se vede...
uitasem sa precizez, pana la urma dupa ceva scandal din partea mea au reparat-o ( intr-o saptamana 30 cm x 30 cm ) This post has been edited by pedroo23: 7 Apr 2014, 18:31 |
--------------------
Megane
II - Combi
2004
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Este f greu sa recomanzi un vopsitor sau o vopsitorie in timpurile astea.
Dar sa zicem Meridian din ce am auzit de la diversi. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Erau destui pe aici multumiti de Toplac dar sunt cam scumpi, daca tot cauti in sec 6, la Serus te-ai gandit? Dar la cel de langa Carrefour Militari.
This post has been edited by alexgeogabriel: 7 Apr 2014, 19:26 |
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
ideea e sa faci intr-un fel "cunostinta" cu cel care iti vopseste... sa il "ajuti" sa aibe grija... nu conteaza service... conteaza omul...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
LUCCI LUCIANO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 November 12 From: Ploiesti ![]() |
Recomand reprezentanta Seat de la Ploiest- PEX Auto.Chiar le iese!O spun ca fost client, de doua ori, o data cu un Golf 4 si apoi cu o Fiesta din 2007.O fi contat si faptul ca le-am cerut de la inceput sa iasa ,,la p....a gastei'' si le-am spus ca daca nu iese ca restul masinii, nu o iau de la ei, pe banii lor(timpul pierdut).Dar a iesit din prima , la ambele masini, la o distanta de 2 aniintre ele.
7 Apr 2014, 20:49: PIC_0045.JPG ( Size: 633.62k ) Number of downloads: 139 7 Apr 2014, 20:51: Aceasta e zona reparata(un bou cu un Touran n-a avut loc sa treaca pa langa coltul ei), reparata infundatura, vopsita aripa spate, ,,pierduta'' cu diluant si elacuit(inclusiv bara). This post has been edited by LUCCI LUCIANO: 7 Apr 2014, 20:51 Attached thumbnail(s) PIC_0045.JPG ( Size: 633.62k ) Number of downloads: 152 |
--------------------
Renault
Clio/Symbol
2002 1.4 16v,98CP Fatalitatea este acel ceva care conduce pe cel ce i se supune si taraste pe cel ce i se impotriveste!
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
cel putin pentru bara trebuie sa ma limitez la lista agreeata de Omniasig: http://www.omniasig.ro/resources/user_doc/...A%20PREMIUM.pdf Din lista de mai sus eu cautam cu precadere in sector 6 unde stau dar daca am o recomandare buna in alt sector ma duc si acolo. de Top Lac auzisem chestii bune dar apoi am citit chestii naspa pe internet ca nu mai sunt ce au fost. Faza e ca acolo unde fac bara as vrea sa fac si capota vopsita acum 2-3 ani de DAB AUTO si care s-a dus lacul si exfoliat dupa 2-3 luni (exact dupa perioada de garantie). This post has been edited by Kata: 8 Apr 2014, 08:26 |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:50 |