proiectoare ceata, rog sfat
![]() ![]() ![]() |
proiectoare ceata, rog sfat
FLORIN76 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
SCENIC II
2004
|
|||
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
mai bune sunt cele originale, ca se vor potrivi si la prinderi si la mufe.
cauta la dezmembrari. bafta! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
sau pune de logan
![]() ![]() |
--------------------
scenic 2
renault
- VN 10 XTX
2005 dynamique 1.5 dci danios
|
|
FLORIN76 |
![]()
|
de logaaan???? o sa incerc
|
--------------------
RENAULT
SCENIC II
2004
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
la Scenic 1 sau Scenic RX4, nu se potrivesc cele de logan, care sunt mai mici.
sunt curios daca se potrivesc de la logan la scenic 2... sa ne tii la curent! bafta! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
mario adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 24 May 12 ![]() |
se potrivesc de minune
|
--------------------
renault
scenic
2003 1.9 dci
|
|
FLORIN76 |
![]()
|
Am pus proiectoare de ceata.
La eurocar...dealer dacia renault costa 1 proiector...320 lei DA, atata costa, iar la magazin facut de un S.A. ptr logan,,,,,45 lei. Deci, s-au potrivit cele de logan si functioneaza foarte bine. |
--------------------
RENAULT
SCENIC II
2004
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Cei care au Dacia vor piese de Renault si unii care au Renault pun piese de Dacia.
Sunt mai ieftine...De ce nu va-ti luat Dacia ? This post has been edited by jas2: 16 Nov 2012, 17:18 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
FLORIN76 |
![]()
|
dinou acelasi ton.....nu e nimic....uite de ce:
dacia este din grupul RENAULT si se potrivesc piesele!!! daca nu crezi poti intreba la eurocar dacia service....care au aceeasi baza de date ca la RENAULT. cred ca dacia a ramas doar cu numele, ...si pana la urma sunt doar piese de schimb.....ce conteaza ce scrie pe ele. probabil esti foarte atasat de acest nume RENAULT. il respectam cu totii dar asta nu inseamna ce altceva nu mai exista.am si o skoda si sa stii ca la comportament la drum si rezistenta...sunt mai multumit. Incearca sa vezi ce inseamna tehnologia nemteasca (asa ca si la dacia, skoda a ramas numai cu numele) si probabil iti vei deschide noi orizonturi. asa ca sfat.....daca imi permiti...cineva spunea ca "atasamentele provoaca suferinte"....... oricum, multumesc de observatie si numai bine, si sper ca nu te-am deranjat cu opinia mea. Multam fain!!!!!!!!!!! |
--------------------
RENAULT
SCENIC II
2004
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
In legatura cu masinile pe care le-am avut si le am...esti habarnist.Skoda ta ramane in vale.
Dacia Logan este o masina f buna si cei care isi permit pun piese cat mai fiabile si cat mai originale posibil.Nu inteleg de ce unii proprietari de Renault pun piese cat mai ieftine si cat mai proaste...Sau poate inteleg... Oricum...Renault ramane una din firmele mele preferate.Am multe motive... Nu mai fac alt comentariu,ce am avut de spus am spus si voi spune mereu. Numai bine This post has been edited by jas2: 19 Nov 2012, 08:27 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
AlinB22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 November 12 ![]() |
Salutare,va rog frumos sa-mi dati un sfat,am un renault scenic an 1997 si nu-mi place deloc cum lumineaza farurile,si nu stiu ce se poate face,schimbat farurile,becurile sau reglaj faruri,am mai intrebat diferiti cunoscatori si daca o instalatie de xenon ar face vreo diferenta dar multi spun ca nu m-ar ajuta foarte mult pentru ca farurile masini sunt mai vechi ,mate cu striatii,va rog dati-mi o idee.
|
--------------------
Renault
Scenic
1997 1.6e
|
|
jas2 |
![]()
|
Esti off-topic...In thread este vb despre proiectoare.
Sa nu facem o varza, iti raspund in privat. This post has been edited by jas2: 21 Nov 2012, 08:42 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
mario adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 24 May 12 ![]() |
Fratilor aici este vb despre niste amarite de proiectore si voi va contraziceti a cui masina este mai buna in loc sa dati niste sfaturi daca va pricepeti
Imi cer scuze daca ma bag si eu unde nu imi fierbe oala dar am mai vazut unele posturi in care inloc sa se dea niste sfaturi ei se contrau iin comentarii care cum ce masina are si cu asta am pus punct si sper sa nu supar pe nimeni. |
--------------------
renault
scenic
2003 1.9 dci
|
|
AlinB22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 November 12 ![]() |
jas2 multumesc mult pt sfat,in legatura cu becurile,as vrea te rog sa-mi spui si furnizorul pt becuri,nu ma lasa sa-ti dau PM,am incercat sa iau legatura cu tine dar nu pot.
|
--------------------
Renault
Scenic
1997 1.6e
|
|
akacosti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 August 12 ![]() |
Salut!
Am si eu o problema. Am achizitionat un Megane Scenic 2 din 2004 si acum cateva zile am observat ca in spate imi functioneaza doara ceata din stanga. Intrebarea mea este daca avem ceta doar pe stanga sau trebuie sa fie si in partea dreapta? Va multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Espace V
2015/1.6 dCI 160CP
|
|
ghmihai2007 |
![]()
|
![]() Vive la France Group: Members Posts: 97 Joined: 18 August 08 From: Neamt ![]() |
este doar pe stanga
|
--------------------
Clio3 2007,
Scenic 2.1 2004, Seat Leon 1P 1.6Mpi
- NT xx XXX
2006 ...inteligenta artificiala nu se poate compara cu prostia naturala...
ROMANIA LAND OF CHOICE |
|
bibi20885 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 April 14 ![]() |
Buna
![]() Pentru cei cunoscatori sau mai experimentati, am o intrebare. Am o Dacia Logan 1.4 benzina, an fabricatie 2006. Masina nu a avut optiuni montate din fabrica, fostul proprietar o castigase la o tombola. Dar sa nu ma abat de la subiect. Ideea este ca masina nu a avut proiectoare ceata montate din fabrica, si as vrea sa o dotez cu asa ceva. Intrebarea este daca are careva idee daca totusi din fabrica au fost montate cablajele sau panoul de lumini corespunzator, sau ce trebuie sa achizitionez pentru a putea monta proiectoarele de ceata. Multumesc anticipat. Astept un raspuns. O zi faina ! |
--------------------
dacia
logan
- ct17lya
2006/berlina/fara optiuni
|
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
( Intrebarea este daca are careva idee daca totusi din fabrica au fost montate cablajele sau panoul de lumini corespunzator) nu , nu au facut cei de la dacia asa ceva la acest model ...." de tombola " chestia e ca, acele proectoare nu te ajuta cu absolut nimic ...... am avut si eu Loganel
![]() |
--------------------
scenic 2
renault
- VN 10 XTX
2005 dynamique 1.5 dci danios
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:41 |