Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema remontare stergator, Break

mark``
post 3 Apr 2014, 17:45
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Tg.Mures

La break-ul meu am dat jos stergatorul de la luneta ca sa schimb lamela de stergere ca era rupta. In momentul in care am pus la loc pe brat stergatoul am observat ca ramane bratul mai ridicat decat stergatorul. Bratul nu mai e aliniat cu stergatorul. Aveti idee de ce?
Am atasat o poza cu un break la care stergatorul arata cum trebuie, e la linie bratul cu stergatorul.
Montajul e simplu, se da jos si se pune la loc printr-un click, atat. Cel putin eu asa am vazut. Degeaba apas mai tare bratul pe stergator ca nu se duce mai jos, sta mai ridicat decat stergatorul. Am omis eu ceva?

Attached thumbnail(s)
sdasdadasdadadsasdasdasdasdadasdasdas.jpg ( Size: 360.31k ) Number of downloads: 109

--------------------
Dacia Spring 2023
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
soryn94
post 3 Apr 2014, 17:53
Post #2

Membru autentic

From: Constanța

Sa nu fie de vina lama de sters, in sensul sa atinga pe undeva daca este mai lunga.
Eu am schimbat lama de sters fara sa demontez suportul pe care vine fixata lama.Este putin mai greu dar merge.

--------------------
RENAULT MEGΛNE GrandTour 2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
+
mark``
post 3 Apr 2014, 17:55
Post #3

Membru autentic

From: Tg.Mures

Eu am cumparat doar lamela de cauciuc care a intrat pe suportul de stergator original, n-am inlocuit altceva. Nu inteleg de ce nu mai e la linie ca doar l-am dat jos de pe brat si l-am pus la loc, atat.

--------------------
Dacia Spring 2023
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 12:26
Dacia