Bara stabilizatoare Laguna II
![]() ![]() ![]() |
Bara stabilizatoare Laguna II
audiofilu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|||
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Daca urmaresti tutorialul asta poti schimba singur bucsile in ~30 min. Conditia e sa ai o cheie inelara cu clicket destul de subtire ca sa intre acolo. Suruburile le desfaci complet pe o singura parte, pe partea mai incaccesibila decat le slabesti.
http://vf1bg0.com/renault-laguna-II-tutori...bilizatoare.php |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic, e valabil pentru orice motorizare? Adicatelea ai avea acces la fel de usor la acele suruburi? La o aspirata nu e turbina, poate e loc, la mine este turbina, nu cred sa fie loc. La fel si la V6.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Nu prea e loc pe partea soferului, pe dreapta e cat de cat ok. Eu am schimbat la a mea destul de usor, mai mult a durat sa "calibrez" cheia. Pe partea soferului am desfacut surubul click cu click, a durat ceva..
This post has been edited by Aco: 29 Sep 2017, 20:43 |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Pai aici e problema: poate la tine merge si la mine nu, cine stie?
Eu nu am de gand sa ma bag nici macar 1% asa ca prefer sa platesc, am nevoie de maini, nu neaparat curate ci mai ales nebelite. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
e un mit prostesc ala cu se subtiaza bara. ( ori bara mea a rezistat eroic "curei de slabire")
Diferenta dintre bucsa veche si cea noua este enorma. Eu m-am dus la un magazin de piese cu seria de sasiu si mi-au zis ca-s de 19,5 (si eu aveam dubii mari dar am zis ca totusi alea de 19.5 sunt mai mici decat de aveam pe masina si jocul trebuia sa nu mai fie. Ce vad eu acolo la 54 lei nu cred ca-s originale pt ca un set de bucse sau una bucata, nu mai stiu sunt undeva la 130 ron pe origine. Ai nevoie de 2 3 ore sa schimbi bucsele conform clipului postat mai in spate . Sfatuiesc neaparat sa ai cheie clichet cu balama ( ce se poate regla unghiul, exact ca in clip ). Nu e greu dar e de dat la cheie. Daca ai bieleta antiruliu uzata schimba-le odata cu bucsele ca nu rezolvi nimic . CLIP This post has been edited by iuli23: 29 Sep 2017, 22:14 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Sper sa nu se supere pe mine espacern care mi-a confirmat prin PM care e codul pentru bucsele mele (cod pe care il aveam si eu scris pe ultimele bucse montate anul trecut) dar iata ce oferta exista pentru motorizarea mea, fara sa introduc VIN (ca nu am unde).
Nu e posibil sa pun bucse de 20 in loc de 21? Vad ca sunt duble ca pret, pe alte siteuri pleaca de la 6 lei pe bucata, ridicol de mic si probabil ridicol de proaste. M-am saturat sa tot schimb anual bucsele si sa refac geometria. 2017_10_01.png ( Size: 79.88k ) Number of downloads: 106 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Aco |
![]()
|
Daca vrei acelasi lucru ca pe origine ia sasic, insa nu sunt nemaipomenite. Recomand lemforder.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Am avut inainte de astea Sasic. De ce spui ca ar fi ca pe origine, ce te determina sa spui asta? Bucata aia de panza de pe interior?
Lemforder face asa ceva si daca da, de unde iau? Astea din pozele de mai sus nu sunt originale Renault? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Aco |
![]()
|
Am luat eu sasic si aveau stantat codul renault, apoi pilit. Au tinut 20 000 km. Slabe rau.
Apoi am luat lemforder, le-am cautat la un magazin local si mi le-a adus de pe o zi pe alta. |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu am gasit asa ceva nicaieri. Intreb maine la Renault, de curiozitate. Daca nu, aleg una din cele doua de mai sus, sa speram ca sunt Renault, OEM.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 05:40 |