Achizitie Megane 3, Sfaturi, Pareri, etc
![]() ![]() ![]() |
Achizitie Megane 3, Sfaturi, Pareri, etc
xyz30 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 May 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II Symbol 1.5 dci
2007
|
|||
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
Eu am break și înainte am avut hatchback este diferenta enorma la scaunele din spate la.break!poi toate brekurile se fac în spania din ce știu, acum sunt fel și fel de variante ca dotări
|
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Xyz30 te-as sfătui să iei un Fluence daca tot ai avut Sedan , sa mergi tot pe Sedan. Dar din experiența îți spun că FLUENCE că și Sedan e un chin în oraș. Așa că mergi pe încredere cu un break care după părerea mea este mult mai ușor de manevrat, parcat, iar accesul la portbagaj este mai bun, pe când la Fluence daca ești mai scund așa camine vai de genunchi tai sa scapi vro sticla de dorna la 2l in fundul portbagajului!.
La dotări este important sa te uiți, mai puțin navigația care nu mi se pare o sfârâială mai ales daca nu este toach. Și cel mai important daca are lumini de zi, mai ales că acum sa dat legea că poți să mergi cu ele pe drumurile naționale și autostrăzi. Daca ai faruri automate și lumini de zi stai linistit. La mine funcția faruri automate a devenit inutilă , deoarece tot trebuie sa aprins farurile manual in afara localităților. Succes. |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
Diferente enorme !
|
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
korny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 20 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(gcgeorgescu @ 30 Jan 2018, 20:21) ...La dotări este important sa te uiți, mai puțin navigația care nu mi se pare o sfârâială mai ales daca nu este toach... Eu as zice ca nu e chiar o sfaraiala navigatia fara touch. Ma folosesc cu succes de joystick cand am de facut ceva modificari in mers si nu cred ca mi-ar fi mai usor sa ma intind la display. Cu harti update-ate isi face treaba onorabil. |
--------------------
Renault
Megane
2012 1.2 TCe 115 Grandtour Bose
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie navi fara android pe care sa rulezi un waze spre exemplu mi se pare inutil... singurul + l as vedea noaptea ca vezi cat de virajat este drumul... in rest useless!
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Frate! importanta e starea masinii ,nu navigatia!
Ca tot va uitati la break-uri, sa nu crezi ca a vandut-o olandezu la 170mii cu 4000 euroi ,ca s-o cumperi tu cu 6000! Si dupa aia plangi aici ca tremura la relanti sau se aprinde nu stiu ce in mers. Vrei break ? casca bine ochii ca majoritatea sunt masini de flote. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
O masina buna (nu un break neaparat), in mintile ei si cu km putini costa... chestie valabila la orice marca. Acum ca unii cumpara masini iar altii cumpara doar optionalele de pe ele este partea a doua.
![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Solidconvert. Am ajuns la concluzia că ..............ai dreptate.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
xyz30 |
![]()
|
Mulțumesc de răspunsurile prompte.Nu țin neapărat sa aibă navigație,pentru asta pun telefonul in parbriz si am rezolvat.Mai mult sa aibă climatizare ma interesează,sedan in nici un caz,degeaba portbagaj mare daca are gaura de încărcare mica.Prefer si hatchbackul pe lângă break,doar sa fiu sigur ca spațiul in spate este ceva mai mare decât la symbol.Am un coleg cu o Astra j si in spatele lui nu se mai poate urca nimeni pentru ca are aprox 1.85 înălțime.As vrea sa rămân pe Renault pentru consumul la 1.5 dci,deoarece la Symbol nu am avut nici o problema cu el,si de asta oscilez intre Megane 3 hatch sau break.O zi buna
|
--------------------
Renault
Clio II Symbol 1.5 dci
2007
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Buget?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
xyz30 |
![]()
|
6000 euroi
|
--------------------
Renault
Clio II Symbol 1.5 dci
2007
|
|
xyz30 |
![]()
|
Foarte nepractic sedanul,cel puțin pentru mine.
|
--------------------
Renault
Clio II Symbol 1.5 dci
2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
Nu sunt multi bani.. dar nici putini. Cu rabdare ai sanse sa gasesti o masina cat de cat ok. Din pacate cred ca trebuie sa faci rabat la numarul de km si optiuni.
|
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 17:37 |